Amaçları 2 3 kademe kazanmak tahtayıda bozmak al sana a1 5 milyon ekside bunların derdi bu 2 kademe yeter
Printable View
Acemilik yapıp A1 in verdiği malı alttan aldırmazlarsa önümüz açılabilir teknikde güzelleşti sert hareket gelebilir
Son iki gündür kuşluda hisse hakkında yorumlar arttı buraya da suskunluk çöktü :)
Burası tam bir çakal mezarlığı. Tahta ahtopat gibi Müslüman kılıklı, her tür daleverenin döndüğü çöplük. Çıkarken değil, düşerken kazanılıyor.
1.25 e satan indirip 1 lireden alsa zarar mı, bal gibide kar. Yeni gelenler çok iyi düşünün, ucuz diye zıplamayın, ayaklarınızı sağlam basın.Halka Azından bu güne grafiğe bakın, anlarsınız...
Cengiz avcı şer koymuş yönetimi topa tutmuş
Bu itirazların nesi yanlış? helal olsun adama ne gerekiyorsa onu açıkca söylemiş.
Ek 28661
Evet Cengiz ve Jilber Bey' e helal olsun. Keske ky bu tutanaklari hep gundemde tutsa haber sitelerinde filan ciksa o zman yonetim tutusur.
Haymatlas , Burası tam bir çakal mezarlığı. Tahta ahtopat gibi Müslüman kılıklı,
Bdayı , bu ne demek düşündüm düşündüm bulamadım ?
Haymatlas , her tür daleverenin döndüğü çöplük. Çıkarken değil, düşerken kazanılıyor.
Bdayı , bu nasıl oluyor bizede öğretsen tecrübenden yararlansak
ucuzken ziplanmayacak ta pahalıyken mi zıplasınlar senin gibi
Haymatlas hocam kusura bakmada hezeyanlar içerisindesin
hısse diplerdeyken böyle bir yorum yapmak akıl karı değil
sabırlı ol bıraz hocam , kım kımın şeyini öpecek bunu hep birlikte göreceğiz
Cengiz sıradan bir adam değil bunu bil istedim
bütün maddelere şerh düşüldü , bağımsız denetim yapan kuruluşa bile :yes:
yönetim Cengiz in vermiş olduğu mesajı aldı :yes:
Cengiz davasında haklı ve ne yaptığını çok iyi biliyor :yes:
benim kanaatim şu yönde Cengiz şu an çok rahat ,saatli bombanın pimi elinde , yönetim tir tir titriyordur , NOKTA
https://i.hizliresim.com/4mrufms.png
haftalık pasta
Yahu cengiz bey in yerinde olsam bunları mahkemelerde surundururdum. Sektörün üzerinde maaş ve huzur hakkı alıp nasıl böyle bi tablo ortaya çıkarırsınız. Banka dışı iştiraklerin ozkaynagi 1.8 milyar tl den 900 milyon a düşmüş natura gıda gecen yıl 750 milyon zarar yazmış Ek 28662Ek 28663
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gıda fırmaları en cok buyuyen sektor. Ama natura zarar yazmiş he.. Ente3
sayın Bme Fund, yanlış bilgi paylaşıyorsun
Geçmiş yıllar toplam zararı 750 milyon , 2021 yılında 75 milyon
natura gıdayı aramıştım bu zarar nereden geliyor diye sordum
fabrıka yenilendi, imalat makinalar vesaire vesaire dendi
öyle bir zarar yok yani anlayacağın
satışa çıkmış bir mal , güzelleştıreceksınkı kıymetinde satılsın
özkaynak artışında da aynı senaryoyu yaşamıştık ikna etmek için kaç sayfa yazızmıştık
https://naturagida.com.tr/a-para-alisveris-zamani/
bakın genelmudürümüz pandemi dönemindeki blomberg tv deki konuşması
https://naturagida.com.tr/wp-content...%C5%9EUYOR.jpg
cirosu 1 milyar lıraya yükseliyor
BIR DÖNEM FINANSAL SIKINTILARLA GÜNDEMDE OLAN GOLF DONDURMA
ADETA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR,
TEKNOLOJİ HAMLESİYLE YENİDEN YAPILANAN ŞİRKET ,DİYE DEVAM EDİYOR
sorum şu, bilançosunda toplam 750 milyon zarar yazan şirketin toplam değeri ne kadardır? 200 milyon dolara kurulmuş zamanında
arkadaşlar yönetim ne halt yerse yesin elimizde çok kıymetli varlıklar var
o varlıkların çoğu da menkul ,gayrimenkullerin fıyatları da
artış oranları da malum , sabır
son olarak defter değeri 1.92 görünüyor şu an , bedelliden gelen 1.150 milyon
6 aylık bilançoya yansıdığında defter değerimiz yaklaşık 2.40 olacak
şuan 1.25 kapanış
gelecek karıda hesaba katmıyorum vesselam
Arkadaşlar ben gördüğüm bilgileri paylaşıyorum , emek verip zaman harcıyorum
bu hısse uçacak kaçacak demek değildir , ben ucuz bulurum fıyatı bir başkası pahalı
borsa da 2 kere 2 dört etmez , o yüzden yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım
Duzeltme geçmiş yıllar zararı 750 milyonn cari dönem zararı 75 milyon. Ustadim neyi değiştirir üç kagircilarin eline düşmüşüz vakif katilim ziraat katilim turkiye finans ve kuveyytur hangisi ile karşılaştırirsan karşılaştır kar marji büyüme de yenilmiş. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim burada ciddi pozisyonum var maliyetim dusuk şans eseri yaptığım trade den dolayi ama kızgınım. Vakti olan kap dan diğer katilim bankalarına baksın
Hesaplarımı kullandığım ana kredi kartini albaraka çektim albaraka world platinum kart kullanıyorum. Bankaya 4 -5 tane öneri ve şikayet de bulundum
İnşallah herkes güzel bi getiri elde eder bu ortamda şirketinize yatirim yapmışız artık kalıcı yükseliş başlar
[QUOTE=Zdx&Lunar Soul;5944140]Sayın Haymatlas biran önce içinde bulunduğun bence yanlış psikolojiden çıkman dileklerimle.
Sayın Bdayım paylaşımlar için teşekkürler.[/QUOTE
Aziz ve muhterem ortağım.
2 yıl önce bende aynı güzel ve naif düşüncelerle buraya gelmiştim. Hatta 1 yıl önce şişe, sahol tavhl, thyo ne varsa satıp ilave etmiştim. Neredeyse 2 ay önce de polho larımı satıp ekleyecektim. Allah tan aynı gaflete düşmemiş im. Sanırım anladın beni. Spk, şirket patronları spek bu ayağı unutma.
Dostum NATURA GIDA çok büyük bir değer
albrk nın finansallarında önemli bir yere sahip ,
diğer ortakların payları alına alına , oranımız % 82 ye ulaşmış
bak aşağıya atıyorum lınk i BURSA fabrıkamız
bu fabrıkayı yenden kurmaya kalksan kaça mal olur
MARAŞ TADA FABRIKAMIZ VAR
https://www.youtube.com/watch?v=VCIywaMHe3I
2 yıldan beri bu tahtada alsat yaparak, her gün kazanan CA ve ekibi, kademeden çatııııııır, çatır para kazanıyorlar. Yönetim çanak tutmayınca bende böyle yaparım, vatandaş size saldırsın misali, bizde celladımıza aşık oluyoruz.
İsteselerdi ralli de bedelliden önce çok rahat 3 ü geçerdi. Suya sabuna dokunmadan. Neden izin verilmedi. Herkes memnun. 3,5 kademe 80, 100 bin her gün cukkala.
Doymayınca doyurmazlar.
Yabancı alışı veya, yabancı kılıklı bıyıklı alıcı tahtayı hareketlendirebilir, Ak, bankof, yatırım finans, global tahtada görünmeli.
İş zaten var.
Yoksa her alım kademe olacak kanaatindeyim.