vay anasını be.. demek ki bu hikaye olmasaydı ABD yeşillerinin de etkisiyle şu an belki 285 tik hatta belki daha bile fazla..
Printable View
vay anasını be.. demek ki bu hikaye olmasaydı ABD yeşillerinin de etkisiyle şu an belki 285 tik hatta belki daha bile fazla..
https://guldum.net/post/146401005863/
nice koç yiğitler telef oldu uzunda kısada
Benim makina sapıttı, az önce ekranım dondu ve tekrar gelince 2895 viob 1533 de usd rakkamını gösterdi
Desperado yine boşuna mesai harcadın. Seni severdim ve saygı duyardım, başarılı bir yatırımcı olduğunu da düşünürdüm. Ama son 1 yıldır yanlış yoldasın, özellikle rus-ukrayna savaşı sonrası dengen iyice bozuldu. Umarım toparlarsın.
Kişisel pencereden
2500-2510 altında kapanış olmadıktan sonra
yukarı devam ederiz
Dolar bazlı nereye geldik diye baktım 150$ ye cıkmısız. 3 hafta önce 160$ ydık.
Yavaş al vicdansız
Ve ereğli yeşerir..
Tüyler diken diken 🤓
sığ piyasa... sahipli piyasa... haber takibi yapmanın anlamı olmadığını düşünüyorum... en iyi haberde tabana, en kötü haberde tavana gidebilir... beğenilen, hikayesi olan, temettü veren vb kağıtlara orta-uzun vade yatırım yapmak, ortak olmak; kısa vade ve viop için bir teknik gösterge bulup doğru çıkması için dua etmekten başka çare yok bence ... özellikle viopta risk dağılımı çok önemli... ben en az yüzde 30-35 nakitte tutuyorum , grafiklere bile 5 saatlik bakıyorum artık arada olanları yakalamaya çalışmak kasayı zorluyor... az pozisyon az işlem ... herkesin bahtı güzel kazancı bereketli olsun .... inşallah paramızın itibarı çok daha iyi yerlere gelir diğer türlü kar etmenin bile tadı tuzu olmuyor
2-3 hafta global destekli yükseliş beklerim...Bayram sonrasına kadar yükseliş...
Bir süre bu doğrultuda LONG/FLAT GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
BIST100 DE, 2469 bence çok önemli destek..gerçi orası epey aşağıda kaldı...
Dipten kimler aldı şimdi?
Ben izliyorum. Bu gibi durumlarda "as usual"..
biraz euro alayım dedim canlı...
cuma kapanışla alışım arasında %2,5 fark olacak...
üşendim gitmedim...bu kadar tantana bunun içinmiydi ?
bankalar arası dolar 16,90 dan alabiliyorsun...
yani sonuç olarak dolar yinede 17 lira...
bu alım için bekleyenlere fırsat oldu...
İnsan bazen kafasında ürettiği şeyleri gerçekmiş gibi yaşamaya başlar…
Maalesef bende eskiden takip ederdim , eğer ki senkron bozulduysa mutlaka mola vermek gerekir…
Hata dan sonra bir hata daha yapma şansın öncekine göre en az 2 katı yüksektir…
Umarım toparlar biran önce…
Taban olacak gün var olmayacak gün var... Rusya Ukrayna'ya girince taban olacağı bariz belliydi ama böyle fasafiso bir haberin üstüne tabanlar geliyor demek durduk yere yarın tüm hisseler tavan olacak demek kadar saçma ve manipülatif bir söylem.
Bugun ABD açılışına kadar hacime oynarlar.
indir bindir , 17.00 dan sonra gelecek hesap ne o önemli.:)
2-3 gün sindirme oynaklıkla geçer bana göre.
Geçmiş tecrübelerden biliyoruz ki borsamız davulla zurnayla taban olmuyor.
Cumadan bugüne düşünüp değerlendirecek çok zaman olduğu için fazla panik olmadı.
Panik olması için ani ve düşünmeye fazla zaman bırakmayacak bir haber akışı olmalı.
perşembe haziran vade sonu belki de onu beklerler ... bilemeyiz hiç ... böyle oynaklığın çok olduğu dönemlerde riski düşük tutmakta fayda olabilir ... ytd
Aslında bugünün hakkı eksi açılış artı kapanıştı. Olmayacağı kesinleşti
Bi ereğli günün hakkını verdi
Cuma günü akşam saatlerinde, sığ piyasada bile doları anca %2.5 düşürebilen haber bu kadar olur işte. Çok bile düşürdü borsayı.
Yavaş al vicdansız :)
Son BDDK kararı bugün fiyatlanıp bitecek, belki de bitti bile.
Bundan sonra yurtdışıyla korele halde hareket eder. Yüksek enflasyon nedeniyle onlardan daha az düşer, daha fazla yükselir.
Haberlere göre taban olmaz, olaylara göre taban olmaz..Pozisyona göre taban olur..
Adam mal satacak ki taban olsun..
Rusya-Ukrayna savaşında en az 2 taban bekliyordum, 3. gün eksi açıp toparlar diye düşünürken yalandan 1 taban yaptılar o da zorla..Gün içinde -6/7 arasındaydı..
Ne zaman yaşadık en son tabanları? Pandemi döneminde bankalar faizsiz kredi verdiklerinde 400 bin yeni ky geldi borsaya..Onlara hamuduyla geçirdiler malları 1 haftada kağıtlar ortalama %50 düştü hatırlayalım..
Şu an böyle bir yeni giriş var mı haliyle yok tam tersi daha da azaldı yatırımcı sayısı..
E kime satacakta taban olacak zaten ülkenin yarısı Ereğli'de:)
Uzun zaman daha git-geller ve vuruşmalar eşliğinde yön cılız da olsa yukarı
Taban olan yok ama, pegasus belki tavan olur:)
Aslında bu gibi durumlarda güçlü şirketleri elemek ve tahtaları sahipli olanları bulmak ve sipekisi malda olanları tespit etmek için kolay oluyor.. bazı hisseler bayağı toparladı
Bu akşam kabine toplantısı var bir posta da onun için satarız sonra ama derin olmaz
SPOT, satan ekip aynı,
https://i.hizliresim.com/kb4obqr.PNG
Aksm pazari olucak gibi bakalım
BOFA bugün TUPRS TAVHL SASA alıp, TCELL THYAO ASELS satıyor
https://i.hizliresim.com/62d3f11.PNG