Bu hisse; Haydi Abbas vakit tamam akşam diyordun işte oldu akşam türküsünü söylüyor ya da ben öyle duyuyorum. Yarın yüklü bir alım yapalım artık
Printable View
Bu hisse; Haydi Abbas vakit tamam akşam diyordun işte oldu akşam türküsünü söylüyor ya da ben öyle duyuyorum. Yarın yüklü bir alım yapalım artık
BOFA da bayağı mal topladı
ne olmuş buraya böyle bari ben boş bırakmayayıman itibariyle hacim 115.875.060...milyon
Ne olmuş burada savaşa füzelere mi kaldınız
Benim param yok yoksa alırdım
Çer çöp demezdim 500 ü yapıştırırdım
Hürmüz boğazı dalgasına mı aldınız bu hisseyi tabi o da kapanmadı buda düştü demi vay be ama size güzel Bi haber vereyim abd de hürmüz boğazının kapanmasını istiyor hatta boğaz kapanmadı diye Trump biraz kızgın
Ayrıca hürmüz boğazı kapanırsa en az iran etkileniyor bazı hıyar tv stratejitler bilmiyor hatta iran artı fayda sağlıyor nedenini anlatayım iran cask limanından istediği kadar petrolü gazı satabiliyor İrana ambargo bile bitebilir Avrupa ın talebiyle ama Çin bırakmaz tümünü alır günlük 1~1.2 milyon varil kapasitesi olan Bi liman iranın ambargo olmadan günlük satışı 2 milyon varil olduğu düşünülünce ayrıca bu 1.2 milyon varili haricinde Türkiye satışı da var Ermenistan satışı ve hazardan da satışı var yani ambargo öncesi satışına ulaşabiliyor ve malına olan taleb misliyle artıyor ambarğoya rağmen ayrıca yüksek fiyattla bu işten zararlı çıkanlar kısmen suudlar ve ırak zararlı çıkıyor ırak kısmen Türkiye üzerinden suudlarda kızıl deniz e borularla taşıdığı malı satabiliyor büyük zararı Kuveyt Bahreyn katar ve bae yaşıyor kapalı kalıyorlar hürmüz kapandığından ama abraham anlaşmaları yenilenince borulara Suudi Arabistan ırak sınırından Ürdün oradanda İsrail limanına Bi proje var abd de boru hattının güvenliğinden dolayı akan gaz ve petrolden komisyon kesme talebi var kısaca o da kazanıyor İsrail de kazanıyor konuyu özetlemek istedim mepet bu konunun neresinde onu bilemiyorum ama üstünde çalışmaya devam edecem en kısa zamanda yazarım
Ama şunu söylemeliyim bu savaş patlamadan önce mepet son düzeltmesini yapıyordu yani savaş bahane oldu çıkış ivmeli oldu o çıkışın düzeltmesini yapıyor~yaptı tarihi Bi yükseliş olur bu günlerde seans içinde Bi haber atarlar tuz biber olsun diye tarihi Bi hareket gelebilir
Deniz her zamanki gibi gün sonu devreye girmiş görevini yapıyor gün sonu baskısı kurmak onun görevi
Tavsiyem depoları dolu tutun
Galip öztürk serbest bırakılmış diyorlar haber doğruysa bu yılın ocak şubat gibi bırakacaklardı ama Bi şeyler engel oldu hatta aldığım istihbarata göre ocak 17 gibi serbest bıakılacaktı bi engel çıktı bu güne kalmış demek ki
Geçmişten gelen Bi alışkanlık var bende çay ve simit simidi alıyorum ama çay yok büyük sıkıntı çayı beklemek çay olmayınca tadı tuzu olmuyor galip duyuyormusun çay daşımı kaynatalım
evet cezalar bitti ufakta olsa hareket başladı...
cezanda bitti ama çok yavaşlamışsın be mepet ...
eh sonunda hareket geldi iki haFTA BEKLLETİ KERATA ...tavana çekti
gün içi çok hareketliydi ama güzel kapattı...
guzel şeyler olacak sabredebilene...
çok iyi bir çıkış yakaladık gerçekten...
tekkede bekliyoruz...
Galip abinin hisselerinde bugün bir akış var
şu iki üç gundur kuyehlan gibi maşallah...
boşuna patinaj çekme...
Sayfaya Bi bakayım dedim
Enterasab Bi şekilde 7 kişi gördüm sayfayı aktif okuyan bu büyük bir gelişme
Birde arşivde yazılarım var onları okuyun
Emin olun ufkunuz gelişir büyür borsada pandik yemezsiniz
Bu arada o 7 kişi için üzüntülerimi sunuyorum
Yine saracam bu hisseye galiba sıkıldığımda gelip burada yazarım
Yeniler bilmez açıklamak istedim
Birde sayfa değişsin 100 ün üstüne çıkalım
Eee ne var ne yok aradan onca zaman geçti
Bu arada galip geçmiş olsun