Dedim. 33800 e kadar aldılar ve şu an 33600..
33500 altına bir iğne atsa bile yeter. Sağlıklı yükseliş için bu şart. Yoksa uzun pozisyon acamicam.. Tedirgin beklicem..
Printable View
Teknigi mükemmel.. Saygıyla izliyorum..
Mükemmel derken.. Finonacci sinyallerini yapıyor..
Bir arkadaşım aradı kandil oldugu için. Konuştuk. Çok korkmuş depremden dolayı. Istanbulda 6 ay sonra olacakmış vs. Anlattı da anlattı.. Hepimiz ölücez diyor..
Dedim ölelim toplu halde sorun degil.. Öleceksek hep beraber ölelim.. Ama olurda hayatta kalırsak ve sevdiklerimiz ölürse.. O zaman ölümden daha beter birsey.. Allah bana bunu yaşatmasın dedim..
İyice psikolojimiz bozuldu yeminle..
Selim bey iyi misiniz ses verin?
Deprem olmasa merak etmeyecegim bu kadar..
:kalp:
https://www.yemekver.org/
Ben normalde netten bağış yapmıyorum.. Bizzat kendim yaparim. Ama Mansur Yavaş'a güvenim sonsuz..
Arkadaşlar ben yazılarıma burda son veriyorum. Daha profesyonel çalışıcam artık. Kafaya koydum. Özellikle Dow beni çok heyecanlandırıyor.. Bu işe ciddi yatırım yapma konusunda ikna oldum:kalp:
Biraz kendimi geliştirmeye ağırlık verdim.. Hem temel hem teknik. Hedefleri ve pozisyonları da yazmayı doğru bulmuyorum. Çünkü çok kafa yoruyorum ve kafa yorduğum şeyi genele açmak istemiyorum.. Herkes kendi çalışıp emeğinin karşılığını almalı diye düşünüyorum.. Sohbet mantıklı ve anlamlı.. Fakat pozisyon paylaşımı yanlış geliyor..
Nedeni bu.. Ketum olmak psikolojik olarak sağlam kalmamı da sağlayacak.. Pozisyon paylaşırsam gerilebilirim bu saatten sonra.. Beni etkileyecek hiçbirşey istemiyorum..
Hepinize bol kazançlar ve sevgiler..:hi:
Son mesajımı da aşağıya yazayim..:one:
:kalp:Sonsunsuza Kadar Mutlu Yaşadılar:kalp:
Dore hanım selam, pozisyonlarınızı paylaşmama tercihinize saygı duymakla birlikte bir noktayı hatırlatmak isterim. Poz paylaşmanın insanı disipline edici bir etkisinin olduğunu düşünüyorum. Poz açarken insanı daha dikkatli olmaya sevk edebiliyor. Tabii bu kişiden kişiye de değişkenlik gösterebilir.
Size bol kazançlar diliyorum :)
Merhaba Sn boymatlı:hi:
Bana faydası olacak bu kararımın..
Teşekkür ederim:one:
Sağlıklı yükseliiş dedim..
Yarın akşam tutanaklar varmış..
Şant Manukyan Dow çıkar dedi.. Diğer başkaları düşer diyor..
Bir tur daha düşmesi lazım.. Şimdi ben bunun canına okudum:)
Tekrar düşerse yani.. En sevdiğim zamanlar.. Sert hareketten sonraki dalgalanmalar..
Pozisyonumu yazmadım fakat beklentimden çok anlaşılıyor..
Yeni daireme digitürk bağlatacaktım.. Tam 10 gün bekledim gelmediler.. İptal ettirdim.. Tabi şikayette bulunup.. (Sonra yana yakıla beni aradılar.. )
Sonra bir elektrikçi çağırdım.. Sağolsun ben dürüstüm çalışkanım laflarıyla bir spot lambayı bana tam 10 katı fiyata sattı.. İşçilik hariç.. Evet gerçekten 10 katı..
Sonra uydu sinyali ile ilgili sıkıntım çıktı.. Site yönetimi teknik eleman yönlendirdi.. O da para talep etti ima yoluyla.. Ki göreviydi.. Bahşiş gibi birşey verdim... İşini iyi yapsın diye.. Teşvik amaçlı.. Mecburen..
Sıcak suyumda sıkıntı vardı.. Sıcagı düzelttiler soğuk suyu bozup gittiler..
Son bir haftada yaşadığım atraksiyon..
Bunları neden mi yazıyorum?
Bu ülkede samimi söylüyorum kimse işini düzgün yapmıyor.. En aşağıdan en üst katmana kadar..
Ve sonra veryansın ediyoruz..
Ahlaklı dürüst çalışkan insan çok azalmış..
Ya akıllanıcaz ya da Allah büyük..
Aaaa nakliyeyi anlatmıyim hiç.. Tam 3 defa aradım hepsinde de farklı fiyat verdiler:)
Aynı firma..
Gunaydin..
Fed tutanaklarinda bir supriz yoktu.. Faiz artirimlarina devam edecekmiş.
Evet bu geride kaldı.. Dow 33 bin üzerinde tutunuyor..
Boğa yönlü tradeler çok avantajlı.. Özellikle endekslerde..
Beklentim 34 bin üzerine atması. Sonrasında yeni sinyaller bakicam..
34080 fibonacci hedefim..
Sevgiler:hi:
Isini iyi yapmayanlar var birde calisiyormus gibi gorunen gizli işsizler.. Son 7 ay bunlardan çok gördüm.. :)
https://youtu.be/aag77jfuZm0
Sevgili Dostum Dore,
Umarim iyisindir ve umarim hersey yolundadir:)
Selamlar, sevgiler:kalp:
Aman Allahımmmm.. Dünyanın en ince ruhlu insanı gelmis:) Hosgeldiniz Sn Terraluna:cck:
Ben iyiyim ama sizi gördüm çok daha iyi oldum:yes:.. Sayfanıza baktım 3 Şubatta gelmişsiniz. Ben nasil farkedemedim..
Çok mutlu oldum sizi gördüğüme..Siz de iyisinizdir umarım.. Bembeyaz kalpler benden size :kalp:
Okumaya başlarım Sanat Mozaigimi yarından itibaren:yes:
Ne çok ihtiyacım vardı..
Dow şu an 32800 lerde..
Ben ava çıktım.. Düştükçe topluyorum..
Ve aynen bu haldeyim.. :yes:
https://www.instagram.com/reel/CnlDg...d=YmMyMTA2M2Y=
Dow günlük grafikte 2 li tepe var.. Ve hedefi 30 bin sanırım.. Şu an teknik ve temel düşüşü destekliyor.. Rüzgara karşı işlem yapıyorum aslinda.. %7500 margin level seviyesinde stoplucam.. Daha once de belirtmiştim.. Yine belirteyim.. Stop yapma konusunda çok iyiyimdir.. Düşünmem güçlü bir satış olduğuna inanirsam pozisyonlarimi zararına kapatırım..
Fibo hedefine çıkacağını düşünüyorum bir nedenle.. 34080 o da..:yes:
Toparlayıp 33100 üzerine atmasını bekliyorum yarına kadar.. Sonrasında 33500 ve 34000.. Kademeli olarak çıkaracaklarını inancım tam şu an..
İyi aksamlar:hi:
https://www.instagram.com/reel/CoSkw...d=YmMyMTA2M2Y=
Yüzümü kara çıkartmayacağını biliyordum.. Dow 33 bin üzerine attı.. :kalp:
Fakat malesef ortalamalar asagi kesti.. İlk sağdan çıkmam lazım.. Kazanımlarımı kaybetmemek için tüm pozisyonlarimi 33120 ye yazdım..
Bu arada traderlerin kazanma sırrını çözdüm.. Kademeli al sat yapıyorlar.. Asansör gibi gidip geliyor Dow.. Bizde Saf gibi hedefleri bekliyoruz.. Dün akşam tam bir trader gibi davrandım.. Bugün de..
Bu al satlar ile yani kademeli işlemler ile zaten istedikleri karı elde ediyorlar. Off ya.. Cidden ne safmışım..
Karlı pozisyonlari kapatıp tekrar alis girin arkadaslar:kalp:
Bekle bekle saçlarımız ağrıyor resmen..
Şimdi tekrar 32860 bekliyorum.. %60 ihtimalle dusecek.. Sonra yeniden giriş yapicam..
Pozisyonlarimi yazmayacaktim.. Ama güzel oluyor böyle.. Tek başına trade sıkıcı.. Reeldeki arkadaslarımda hep kriptocu paylaşamıyoruz beklentileri..
Gece sporu yapayım dedim.. Elde telefon ha bire trade.. Birde soğuğu yedim tam oldu:)