Eksiye geçti satış tarafı çok güçlendi
Printable View
Eksiye geçti satış tarafı çok güçlendi
Alışta bekleyen lot. 2. 4mil
Satışta bekleyen lot. 5.7 mil
Robotlar bir birini düdüklüy
Bankalara doğru Bi kayış var
52 den 46 ya dusecekse hic cikmasaymis keske. 52 den satmayani enayi yerine koydular. buyuk marj var. kim hbilir bidaha ne zaman oraya gelecek
Bu yıl Astor un yılı olacaktır.. Bu düzeltmeler normal.. Halka arzdan mal yağmalayan sözde kurumsal yatırımcılar malları blok olarak boca ettiler.. Bugün yaklaşık 8 milyon lot 50 ortalamalı mal satıldı..Genelde yatırım ve emekli fonları belki birazda yabancı fonlar sattı.. Uzun vadeci KY ı malları aldı..Bakalım 2023 de performansımız ne olacak..
Bu fonlar mallarını satarak elde edecekleri fonlarla Akfen Yenilenebilir Enerjinin halka arzına katılacaklardır sanırım.. Halka arz yağmasından mal kapatıp 4-5 tavan sonrası KY ya malları iteleyeceklerdir...
Biri alacak biri satacak balina hocam.
Ticarettir bu.
Bu sene ASTOR senesi...
Bu düzeltme çok iyi oldu bence ayakları daha sağlam basar yere ayda yürümekten iyidir
muhtemelen forumdakiler 52 den satıp alttan aldı yoksa bu düzeltmenin zerre iyi tarafı yok.polyana olmayalım 52 de 44 e düşüş mü olur ciddi soruyorum ya
İlk düzeltmesini yaptığında 23 24 lere kadar düşmüştü oradan %120 çıkıyorda tepeden %15 20 düşüşüne mi takıldın
dün 52 den mal boşaltmadıgıma yanıyorum cok aldım ve kısa vadede elde kaldı. uzun vade sorun yoktur zaten
Bu iş böyle işte birileri yanacak birileri tek ayakta yakalanıp bekleyecek birleri yeter deyip çıkacak birleri buralardan alırım diyecek Bi başkası ben tatile gidiyorum diyecek gibi gibi sonuç şirkette Bi sıkıntı olup olmadığına kadar gelir şirket sağlamsa gerisi boş
alfas gibi yataya bagladı artık pek de cacık olmaz gibi. temettü verecek mi
Katti jet lee hareketi çekmiş
demek ki 51 den satmayan polyanalar sadece. az bişey 50 den sattım ama erken geri aldım. çok saldı çokkkkk aşırı saldı
Patronun gözündent anladım
Güzel güzel keyfini çıkar katti
Çimentolar atağa geçti şu oyak ları Bi trade edem gelem
Yürrü artık
ben de zararda olduğum hisseleri astorla değiştim zararlar kapandı. düşüşe ekstradan sinirleniyorum ama elimde tutcam uzun vade. son olarak gereksiz alcatel hissesini zararla satıp astor alabilirim. dünkü seviyeye gelirse zarar kapanır
İkinci hissem tavanladı bakalım akşama kaç olacak 3 mü 4 mü nasip nasipte yoksa osuramazsın bile
cenaze ne zaman kalkacak sayın kılavuz :he:
Ne oluyor altın madeni mi buldu şirket. Maşallah, güzel kapattık gerilerden gelip
Cenazelik Bi durum yok fırsat var her daim kazandırıyor
Kap gelir mi
Çusan oyak
https://www.linkpicture.com/q/Screen...oid.chrome.jpg
Birde bu var batık ama doğru yerden alınca kazandırıyor
Hisselerime ilgili kap gelmeyince uyuz oluyorum