DUDU abi hoşgeldin.
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay vay vay vay.... ! hadi bir daha Vay...! Sen neymişsin be Abi cinsinden!
Teknokent ünicorn yapay zeka , ilaç geliştirme, teknoloji transfer merkezleri, sağlık turizmi, simülasyon merkezleri ve daha nicesi.... Vay arkadaş!
Sanki 5 li elmas!
Teknokentten bir kaç milyar dolarlık ünicorn girişim sermayesi çıkarırsa ilerde tadindan yinmez!
https://tinaztepe.edu.tr/tr/haber/iz...de-gerceklesti
Bir kaç gündür ölü toprağı serpilmiş gibi piramit her gün 25 30 bin veriyor bilanço hazırları mı
Dudu burada :)
Hastanenin hastasiyiz..:)
Çakana çakanzi misali takipteyiz topiği topiği...
Ooo Dudu abim benim, seninle burda karşılaşmak bana huzur ve güven verdi, Hg.
Uzun yıllar hektaş da birlikte bekledik, çorbayı içtik.
Sen olmasan ben o kadar uzun yıllar duramazdım hektaşta.
UV yatırmcı nedir ve nasıl olunur senin sayende öğrendim.
İyi ki varsın, Allah razı olsun senden 🙏
Sn Dudu
yayınladığınız datalardan kağıdın baskı altında olduğunu mu anlamalıyız
http://share.matriksdata.com/shareMa...02191549076187
Hastasiyiz dedeeeeeeeeee :)
Bir miktar da ben aldım, az da olsa portföyümde sağlık sektöründen biraz hissem olsun istedim. Bol kazançlar dilerim. Saygılar
Aklı sıra dökmeye çalışıyor nafile ama
20 EMA ya geldik...
http://share.matriksdata.com/shareMa...02191739447281
PSAR boncuklari da yukarida...
Hastasiyiz biz bu hastanenin :)
Yatırımcı bu gidişle hastanelik olacak. Artık kendi yatırımcılarını kendileri hasta ettiği için hastane masrafı almazlar artık :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş zaman da 11 tl den 250 adet politeknik almıştım 11500 satamadık kademe boştu aynısını yapıyor ne yaptık ders aldık varsın at koştursun şimdilik patron o sıra bizede gelir
bekliyoruz bakalım şubat sonu üstadlar hedef fiyat vermişlerdi....rakam vermiyeyim ama benim umudum yok neyazık ki..
2023 sonu da 3 haneli demişlerdi...hisse alım satımın da kendi kararınızı verin..burda yazılanlardan fazla etkilenmeyin derim
30 yıl oldu borsada buradaki güzel paylaşımları sadece acemsahi dikkate alıyorum benim kendi düşüncem herkese bol kazançlar
Bakalım ne zaman d*****n kuyruğu kopacak? Eylülde bu fiyatlardaydın. Hala aynı yerde debelenip duruyorsun!
bu ay bitti zaten :vk:
Rakamlara takılanlar borsada değil parkta çocuklarla oyun oynamaya gidebilirler. Eğlenmek amaçlı [emoji3577]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
işte bu yüzden hedef rakam verirken dikkatli olmak lazım....insanlar öyle yada böyle yönlendiriliyor..
gerçi sonuçta herkesin bir hedefi olan rakam vardır hisselerde...inşAllah üstadların dediği güzel yerlere hedeflere gelir hissesimiz.
ama kısa vade için hedefler tutmayabilir..sonuçta bizler de ortağız...
illaki vardır sayın dudu hedefsiz olmaz....vardır o da siz de saklıdır...
Sürekli bir düşüş var hissede. Umarım boş yere zaman kaybetmiyoruzdur.
Acemşah’ın 3. Çeyrek kar beklentisi de iyiydi ancak yarısı gelebildi. Bakalım bu dönem beklentiler dahilinde mi gelecek karlılık.
Portföydeki en kabız hisse oldu TNZTP.
Düşüşlere rağmen sabırla beklemeye devam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
şu mübarek gün bile verdikçe veriyorlar amaç bizi mi dökmek..yada bilançoyu mu öğrendiler..kokusu çıkar...
bu ara da yorum da yazılmaz oldu...hedefi tutturamayacağız herhalde...135 hedef bekliyorduk...