günaydın arkadaşlar...
soğuk ve karlı bir sabahla güne başladık..
Printable View
günaydın arkadaşlar...
soğuk ve karlı bir sabahla güne başladık..
Hepsi fos,dolu olan hiçbirşey yok,içi boşaltılan devlet,dış ülkelere çekilen fırçanın peşinden kim yardım eder,natonun durumunu gördük bosna olayında,şimdide çıkmışlar para dilenciliğine,deprem vergi paraları nerede,anlatsak bunlara nafile,sanki betona söylemiş gibi oluyor,taşa söylesek taş çatlar.
Çoğu enkazların başında kimse yok,sadece odak noktalarında varlar,kendi haline bırakılmış halk,çaresiz insanlarımız kendi çabalarıylan uğraşıp duruyor ekipmansız,10 il kolay değil:agla:
Kızılaya kan verin diyorlar, yemin ediyorum vermek istiyorum ama o ensara gönderilen paradan sonra ve hala kumun başında o meymenetsiz oldukça, birde kızılayın kan sattığını duyunca değil kan günahımı veresim gelmiyor, gerçi günahımda yok ki veresim gelsin
64 Yaşındayım. Ülkenin bu kadar aciz duruma düştüğüne şahit olmadım.
Liyakat diye bir tarafımızı yırttık ama! heyhat. Dayı oğlu ,amca oğlu ile yönetilmek istenen bir ülke ve sonucu.
Karınca ile ağustosböceği masalı gibi. Ne yazsak boş artık. Şurada yazarken bile kelimeler boğum boğum çıkıyor, gözlerim yaşarıyor.
İskenderun limanında büyük bir yangın var.
Söndürme çalışmaları devam ediyor.
Soylu bir ara deprem uyarı sistemi denemesi yapmıştı,peki hipotermi için ne yaptın,ölen insanlarımız hep hipotermiden öldü,canlı kurtarılanlarda öldü,çok kötü bir felaket,ve bu felaketlerin olcağını bile,bile iktidar kulağını tıkadı o inadına din simsarlığı yaptı,bu milleti din simsarlığımı kurtaracak ???
TRT ve yalaka kanalları belirli noktaları gösteriyor bakın iktidarımız nasıl canla başla çalışıyor diye,ama ulaşılmayan yerler hiç gösterilmiyor,bu bölgelerimiz çoğunlukta:seyt:
5.575 bina,
dünya müttehitlere güzel walla,
tüm Türkiye bunların sıçtığını, canıyla malıyla ödemeye/temizlemeye çalışyorr!
Ben kendime müstakil ev yapıyorum, projeli ruhsatlı
Belediye dedi ki, müteahitlik belgesi alman lazım, tamam dedim çevre bakanlığına gittim, halkankasına 1100 tl yatır gel dediler, yatırdım bi numara verdi, geçici müteahitlik numarası, ve müteahit oldum )))))
Hiç bir şey yapmıyorsunuz anladık ta, en azından bi broşür ver, inşaatta dikkat edilecek hususlar diye
Parayı verip numarayı alıyorsunuz, para almaktan başka hiç bir amacı olmayan uygulama
Oktay: bugün saat 11.00 itibarıyla Özellikle Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibarıyla görevli araçların dışındaki her türlü aracın girmesini durdurmuş durumdayız
[Tweet,] şeklinde paylaşmayın. Göremiyoruz.
Linki yapıştırın yeterli.
günaydınlar
En etkili kurtarma ekibi ülkede zonguldak maden ekipleri,merkez idare komutu afatta,ama afat eski afat değil iktidara hizmet ediyor,çoğunlukla kurtarma ekipleri engelleniyor prosedür gereği,bende afatçıydım 80 üncesi,üstelik uzmandım bu yönde,hiç böyle rezalet görmedim şimdiki gibi,zatın uçakları hangarda bekletiliyor,ne için,olası tehlikeli durumlarda kaçmak için,herşeyi göze al gönder uçaklarlan oraya ekipleri:seyt:
QUOTE=secbul;6306067][Tweet,] şeklinde paylaşmayın. Göremiyoruz.
Linki yapıştırın yeterli.[/QUOTE]
Ben yardımcı olayım.Güzel gelişme
https://twitter.com/haluklevent/stat...55267page%3D93
Ben yardımcı olayım.Güzel gelişme
https://twitter.com/haluklevent/stat...55267page%3D93[/QUOTE]
Mutlaka engellenir.
bilinmeyen o kadar yer var ki
dün gece bi arkadaşla konuştum
adıyaman besnili 8 kişilik ailesi enkaz altında yardım bekliyorlarmış
Bist de devre kesti!!!!!
Siyasi partiler hazine seçim yardımlarını depreme bağışlamalı , öz kaynaklarıyla seçime gitmeli,milletvekillerimiz en az 1 maaş bu yardım için bırakmalı , Amerika da savaşa yazılma olurken önce Başkan ve meclis üyelerinin çocukları yazılır, bu fikirleri geliştirerek yayalım biraz ellerini ceplerine atsınlar bizi yöneten zevat.
Bence vampir taktakcılarda iş başında.Bunu bile kullanıyorlar..
Patronların tamamı bari kendi hisselerine alım yapsa oda zor çünkü bazıları bile bile basıyor onlarda arkada patron olabiliyor.YTD.
Ufak ufak aldığım tahtaları direk devre kestirdiler.
Normalde yasda ilan edildi borsa da 5 gün kapalı kalmalıydı.
YTD.
Saat 12:11:30 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları, gayrimenkul sertifikalarında ve emtia sertifikalarında saat 12:31:30'de tek fiyat emir toplama, 12:36:30'de eşleştirme yapılacak ve 12:41:30'den itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 12:31:30'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 12:41:30'den itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF, yeni pay alma hakkı kuponu ve yeni pay alma hakkından arta kalan birincil piyasa sıralarında işlemler 12:41:30'den itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir.
VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo Pazarı'nda işlemler saat 12:41:30'de yeniden başlayacaktır.
(*): Emir toplama süreci, belirtilen saatten sonra 30 saniye içerisinde rastlantısal olarak kesilmektedir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1110523
O değilde borsa ile milleti kandıracaklardı oda yattı/battı
Şu haluk levent de olmasa ne yapardık bilmiyorum