Haklısınız sn Berkimcans kismet degilmiş acele ayrilmistim ekrandan.. sevgiler bol kazanclar.. :)
Printable View
Mehmet şimşeğin dötüne teneke bağlayıp kovmadılar mı bunlar? Hangi yüzle geri çağırıyorlar, şşmşekte az gurur varsa zaten gelmez, ha kaset varsa eli mecbur..
Bence Halan Ateş'i getirsinler. Kaç ülke ile çalıştı.
Favorim ali bebecan
Seç i mden öncede yazdım, gel desin, topukları dötüne değerek koşmazsa ne olayım.
Şimşek gelse ne olacak? FSEN teorisinden vaz mi gececez?
Sarayın kedisi gibi oldu kaçtıkça tutup geri getiriyorlar😂
Bence bir şey yapılmak isteniyor, siyasetçi ben bunu halka anlatırım diyor. Süleyman Demirel de o şekilde yapıyormuş. Direnen siyasetçi gönderiliyor.
Faizleri artırmak gerekirse siyasetçi para civa gibidir, faiz piyasa gerçeğidir, teori ayrı pratik ayrı, ileri gitmek için bazen geri gitmek de gerekir vs bir sürü argüman bulur vatandaşı ikna eder.
İzleyeyim bakaıyım
https://www.youtube.com/watch?v=LUqV9UfJJuI
Şok faiz ve dolar planı masada, Erdoğan hangisini kabul edecek? | Turhan Bozkurt
Çağıran yüzde değil, gelende sorun var..
Gelirse etkisi olmaz..
Abartıldığı kadar yurt dışı itibarı olduğunu da sanmıyorum..
Faiz düşmeye devam edecek diyen
PADİŞAH Hz.lerine muhalif olacak maliye nazırının tez zamanda kellesi vurula
Fermanı her daim hazır olacaktır..
Faizi hem düşürüp hemde para çekmeyi zorlaştıran bi ton uygulama yapmak mümkün.
Faizi eksi 5 yaparım ama çekilen miktarın 10 katı altın dolar teminat isterim.
Neymiş basit yani. :)
:drunk:
Ohhhhhhhh.
.
.
.
.
.
.
Teminata çökerler diye düşündün dimi.
:)
İlk defa tarifeli uçakla Ak Parti bakanı görüyorum , Nureddin Nebati bide bağırıp çağırmış herkese :) :)
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...909959698?s=20
Alışmadık dötte don durmaz...
Ayağa kalkınca başı tavanada değmiyo avantajlı adam , koptum ya Nebatiye :):):)
Araci kurum seçim belirsizliği gecti diye teminat oranlarını güncellemiş ama yeni oranlara ulaşamadım. Yarın deneme yanılma yoluyla öğreneceğiz sanırsam. Aslında dusuk kaldıraç bir yönden iyi. Batmak daha uzun sürüyor:he:
VİOP30 günlük, genel shortçular biraz kapatmış, longcular da biraz kapatmış, Endeksin %4 yükseldiği gün VİOP %2.5 yükselebilmiş,
https://i.hizliresim.com/ll5xp03.PNG
🔴 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek'le görüştü.
◾Erdoğan, yeni kabineyi cuma gününe kadar duyurmayı planlıyor
-Bloomberg
Cumaya kadar 6000 görürüz.
Akşam seansı kokuyu aldı
Dolar merkez de 20, piyasa da 20-25-30. Faiz merkez de 8, piyasada 30-40-50. Bu sayede bana ne merkez dışı rakamlardan denir. İhracatçıya prim verilir, hediye şeklinde. Kkm ise 20 kurdan zarar eder, devlete kur farkını hediye eder, faizini alır. Berat abinin kur hatasını yapacak kanallar kapalı. Bu nedenle mehmet Şimşek olmayan maliye yetkilileri ile ters düşmez.
Binali ve Mehmet Şimşek... CB yardımcılığı (Fuat OKTAY pozisyonu gibi)
Cevdet Yılmaz Devlet Bakanı..
Cuma'ya açıklayacaklarmış..
Şimşek gelirse boşa gelmez. Full ortadoks olmasa da hibrit bir şey uydururlar. Üreticiye düşük faiz, ilk arabasını evini alana düşük faiz kalana piyasa şartları %30-40 dan. En azından şu anki garabetten daha iyi olur. Ha göreve geldi 2-3 ay geçti aynı hamam aynı tas görevden affını ister borsayı 1.5dolardan toplarız.