CEZASININ 24 NİSAN'DA SONA ERDİĞİNİ BİLİYORUM FANTOM677 KARDEŞİM......saygılarımla......
---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---
Printable View
cezanın son günü dündü haber şöyle.
Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayınlanan Borsa İstanbul açıklaması aşağıda bulunuyor:
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, AYEN.E payları 04/04/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 18/04/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir
Çiti sata sata bitiremedi Bitirsede bizde rahat etsek
City nin elinde ne kadar kaldi bilen varmi.ikincisi ise kapanislar hep yukarida ertesi gun eksiye dusuyor bu city den dolayimi acaba
Dun 5.05 den cokmu mal kaptirdin spoş yoksa lotmu saymaya basladin
adamlar iyi mal yığdılar bakalım yarın ne olacak.
Arkadsslar bu citi veya yabanclarin 14 hareketinden once sahip olduklari pay kacti ki bunlar habire satyor.Bugun oran 37 dusmus diyorlar
Bu hafta boyle gecti ama haftaya 20 gunluk ortalama ile fiyat kesisecek o zaman bir hareket olmali ytd.
Sayın leferve : yüzde 60 a çıkmadan önce kaçtı?
HAYIRLI CUMALAR SEVGİLİ ARKADAŞLAR.....
02 OCAK 2018 TARİHİNDE CİTİBANK'IN AYEN'DEKİ PAYI SADECE %2.5 CİVARINDA VE TAHTADA 10. SIRADA İDİ...SONRASINDA ORANINI %60'LARA KADAR ÇIKARTIP TAHTADA 1. SIRAYA KADAR YÜKSELDİ....
ANCAK; MAALESEF BUGÜN DE SATMAYA DEVAM EDİYOR. SATICILARDA 1. SIRADA....hayırlısı.....saygılarımla sevgili efege....
---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---
Arkadaşlarım o mal city nin değil hala anlamadınız mı bıyıklı yabancının geriye doğru takasları inceleyin
Sonuçta yukarıdan 10 lardan birileri sattida birileride almadimi veya 8 den 9 dan.illa yukardan bir aracı kurum aldı
Ben onu bunu bilmem sonuçta o rakamlardan alan aracı kurum varmı yokmu? Var veya yok net cevap
11 lerde gap boşluğu var
Dediginizde haklilik payi var fakat Bu hafta ayende 4,5 trilyon para cikisi olmus.Bu kadar hisseyi ky mi kakaladilar.5.30 da islem gorurken satayim dedim broker 5.28 den 8000 lot aktif satabilirsin dedi.Bu kadar sig bir tahtada bu kadar lotu ky almis olamaz gibi geliyor bana
Aynen ,katılıyorum küçük yatırımcı olamaz. 👏👏👏
4.80 görmeden hisse yükselemez. Citibank satışa devam ediyor.
Sere...citibank bügünde satışta birinci sat sat bitiremedi
Sayın @Entrika millet ağzı açık izlerken kimsecikler yokken traderları bile dinlemeden size güvenerek sayenizde %120 kazandım çıktım. O kadar çok boş beleş işkembeden sallayan var ki yorumunuza ihtiyacım var. Bazen burdakilerin kıdemine(sözde kim niye nasıl veriyosa artık) aldanarak zamanında çok kaybettik. Sizce tekrar bi sıçrama yapar mı ne dersiniz. ,Yani kısacası tekrar bi nokta atışı daha bekliyorum sizden... Saygılarımla
5 liralar uzun vadwde artik ok zor oldu.
dur durak bilmeden her gün düşüyor
endeks düzelirse hızlıca tepki vermesi lazım 7 ye kadar.
Çiti bin elindekini almaları lazım her şartta satıyor sere....
Anladık piyasaya veriyorlar da fırsat bilip düşürüyorsun ama biraz abartmadın mı amk?
Kaça aldın da kaça satıyorsun ? Milletin canına okudun yeter artık !!!!!!!!!
Hisse 4 liralardan bir kaç ay içinde anlamsizca 14 lere yükseldi, yani bu hisse 4 liraya değmeden düzelmez, geçmişten tecrübemle diyeyim, ayni zamanda gün içinde artik %2 veya 3 hic çıkacağını düşünmüyorum , genelde tersine hareket eder ,taki dediğim fiyatlara kadar, turkiyede borsa kumardır. Kısaca bunu bilin.
5 in üzerine atarsa bugün çok iyi olur ben yarın satar kaçarım bir daha da arkama bakmam
enteresan daha ne kadar düşecek
sabah zaten bunu satıp 4,83 den 2 den kipa almadğıma çok pişmanı %10 kipada zararım vardı %30 kazanacaktık
bari bundaki %3 zararımı kurtarayım satıp tekrar aşağıdan aldım 4,67 den
derinlik olan bir arkadaş kademe ve alan satan bilgisi paylaşsa çok makbule geçer
böyle kör dövüş yapıyoruz.