Tüm teknolojilere satış geldi anladıkda onların çoğu 40-50-60 hatta patek gibi 1121 F/K olan teknoloji hissesi var.. Bizim F/K daha şu an 13 lerde.. Bizim bu kadar düşmemiz haksızlık.. Bu skalaya göre bizim 110-120 lerde işlem görmemiz gerekiyor..
Printable View
Tüm teknolojilere satış geldi anladıkda onların çoğu 40-50-60 hatta patek gibi 1121 F/K olan teknoloji hissesi var.. Bizim F/K daha şu an 13 lerde.. Bizim bu kadar düşmemiz haksızlık.. Bu skalaya göre bizim 110-120 lerde işlem görmemiz gerekiyor..
Dün 55 tl olan hisse bugün 47.5 de devre kesiyor. Pes!
Amaçları zaten devre kestirip kredi yasağı getirmek.. Umarız akşam kredi yasağı gelmez..Patron da bir el atsın artık hissesine robotların elinde oyuncak olduk..
Ceza vermek istemiyorum ama yazdıklarınız hiç hoş değil .. Aranızdakı sorunu özelden çözün
Ne guzel ya. Herkes birilerini vatan haini o kadar kolay ilan ediyor ki. Zaten ne geldiyse basimiza dolar ve faiz lobilerinin yuzunden geldi. Hic ekonomiyi yonetenlerin bir kabahati yok.
Bu arada altin fiyati da usd ye endekslidir. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hepimizin morali bozuk biliyorum ama..biz yine teknik Temel bilgi paylaşalım..Nerden dönerİZ bir tahmini olan varmı ? 46.60 da çift dipmi yaptık acaba?? Yoksa yuvarlanmaya devammı?? NOTUMUZ ARTMADAN SANKİ DAHA İYİ İDİK..
BIST genelinde bence muhtemelen şöyle olacak. Düşüş bir süre daha devam edecek. Sonrasında yükseliş başlayacak. Ama bu yükseliş muhtemelen daha kısa soluklu sürecek. Ardyz'nin de bu yükselişte en iyi ihtimal önceki ath sini test etmesini bekliyorum
şu lanet bilançoyu bir gönderseler de önümüze baksak, son ana kadar beklemenin manası nedir anlamadım ki. ardyz kadar hissenin seyrine kayıtsız kalan bir şirket görmedim. ne kap zamanlaması ne başka birşey...
Bilanço Nisan dan önce gelmez..
İştirak signum teknoloji çalışıyor.
https://www.linkedin.com/posts/signu...member_android
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...450a6cc8d0.jpg
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Signum un yaptığı projeler, Galataport İstanbul, Ankara Şehir hastahanesi Gaziantep ve Mersin Şehir hastahameleri.projeleri..
Nasdaq da dün NVİDİA %7.5 artı kapatmış. Diğer teknolojilerde öyle
BİST deki teknoloji şirketleri MİA yı izliyor ..o giderse hepsi peşinden.. MİA öncü.. Kredi yasağına rağmen işlem hacmi olağanüstü..Bizde onu takip ediyoruz..
Aynen o kadar iş var iştirak var..Hiçmi anlaşma proje gelişim yok be kardeşim.. göndersene 2 satır bir haber.. KAP fakiri.. Patron sanki hissenin gitmesini istemiyor gibi bir davranış içinde..İnsan istemeden düşünüyor.. %25 bende %75 dışarda diyemi düşünüyor acaba ??
45.50 çift dip yaptı,,,artık buradan dönecek mi,,yoksa daha mı düşecek,,karar verme günü.
benim de aklıma bu geldi. fakat gitmesini istemiyor gibi değil. gitmesi için bir motivasyonu yok. hisse fiyatı çok yükselse de elindekileri çıkarmayacak herhalde kolay kolay. bu aslında bir avantaja bile dönüşebilir artık. eğer şirketi iyi şekilde yönetmeye devam eder karını artırırsa al sana ideal bir patron :)
Endekse göre sağlam durdu. yeni bir rallide en önde koşabilir yine
dertleri mal almak. herhalde yani gitmesini istemez. seneye bu zamanlar 300-400 lü rakamlara gidebilecek kapasitesi olan hisseyi toplamadan götürmezler. mayıs ortalarında bilanço gelince yağmur gibi iş haberlerine tanık olacağız.kimse merak etmesin sektörün en ucuz hissesiyiz
Forumda hergün yorum yapan arkadaşlar kayboldular..Satıp çıktılarmı acaba?? Yorumlarından yararlanıyorduk..
Endeks 9200 leri kıramıyor aşağıda da 8740 ve 8560 var. Seçime kadar da 9400 kırılmazmış gibi bir izlenim oluştu bende bilemiyorum. Bu yüzden sıkışan endekste hisse bazlı hareket olur mu ya da iyi bir bilanço seçimden önce gelse bile tepki verir mi şu ortamda bana göre anlamak zor. 45.40-45.50 seviyelerinden şimdilik hisse tepki veriyor.Beklemedeyiz bakalım.ytd.
Teknik olarak cuma a kadar olgunlaşır.. Önğmğzdeki haftada yönümüz belli olur.. Bu arada 15 günde emeklilik fonları 3.250 milyon lot mal almış..
İnfo tekrar alımlara başladı.. Bu iyiye işaret..dünkü net alış 250 bin lot idi.. Bu sabahta şuana kadar 80 bin lot aldı..devam ederse endeks de desteklerse bu hafta büyük ihtimalle 50 li rakamlara geliriz gibi görünüyor.. Ancak hala teknik bozulum düzelmedi..
info aldıklarını bastı. yetmezmiş gibi iş yatırım da 400 bin lota yakın mal verdi tahtanın ağzına s...tı. benim anladığım şudur ki bu hisseden milleti dökmeden çıkarmazlar. ben 32 yıllık borsa tecrübemden bunu anlıyorum. yine tecrübelerim bana diyor ki bu hissede 3 yıl bekleyen bin lira üzerinde satar. bu benim görüşüm rüya da olabilir. sabırla bekleyeceğim.YTD
Hisse düşen kanala girdi,,39.76-52.77 bandı,,,52.77 ge çil me dikçe,aşağı destekler gündeme gelebilir.
hadi devre kes . utanma yaa yapmadığın şey değil. belli ki 39.20 desteğe geri gelecek.uyuz değil ultra uyuz bir hisse
Vakıf iyi mal aldı,,bugünlük ipden kurtardı.
Miatk zayif geldi bilanço.
9 aylik 390 mln
12 aylik 504 mln tl.
Son ceyrek ciro 617 mln
Net kar 114 mln tl.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miatk iyi olmadı, zaten fiyat şişikti, cezasını keserler muhtemelen.
Umarım çok uzatmadan bizimkiler bilançoyu gönderir.
Aslında 25 fk için iyi bir bilanço, 70 fk için iyi değil 😄
Enflasyon muhasebesi değilde rutin bilançoya göre MİA nın karı 700 milyon tl gelecekti. Enlasyondan dolayı aslında 191 milyarın vergisini ödememiş oluyor..bu kadar para şirket bünyesinde kalmış oluyor.. Bence artık 2024 yılı bilançolarına bakmak lazım..Mia bu yıl getireceği karla FK sı 20-25 arasına düşer..Bu bilançoda herkesin atladığı en önemli kalem MİA nın öz varlığı son 2023 / son çeyrekte %70 artışla 1.065 milyar TL den 1.760 milyara çıkmış.. Bu çok büyük artış..Bence Teknoloji hisselerini demirçelik çimento hisseleri gibi FK ile değerlendirmek son derece yanlış..Dünya artık bilişim çağına giriyor.. Herşey yapay zeka ve digital öğelerle devam edecek.. . Dünya artık Yeşil dönüşüm ve digital dönüşüm çağına giriyor..Bu şirketleri böyle değerlendirmek lazım..
Net parasal pozisyon, parasal aktif ile parasal pasifler arasındaki farktır. Bu fark, belirli bir dönem boyunca parasal değerleri elde bulundurmaktan kaynaklanan kayıp/kazancı verir. Net parasal pozisyon karı/zararı, enflasyondan kaynaklanan kazanç/kayıp demektir.
Aynı şey bizim içinde geçerli elimizdeki varlklarımızı enlasyona karşı koruyamıyoruz bizimde birey olarak kaybımız yokmu..Cebimizdeki 1000 tl geçen sene ile aynı değerdemi..?? Bu gerçekçi yaklaşımı doğru buluyorum.. Türkiye hayal dünyasından acıda olsa gerçek finans ve ekonomi koşullarına dönüyor..