380 milyon tl ihale için hazırdı hani......ihaleye çinli kardeşlerimiz talip olur umarım. Mühye ankara æË†â€“æË†â€˜ä»¬åÅ“¨ç*‰ä½*. Kusak yol projesi içinde yerini alırsa ne alA 或我们在ç*‰ä½*
380 milyon tl ihale için hazırdı hani......ihaleye çinli kardeşlerimiz talip olur umarım. Mühye ankara æË†â€“æË†â€˜ä»¬åÅ“¨ç*‰ä½*. Kusak yol projesi içinde yerini alırsa ne alA 或我们在ç*‰ä½*
Hep aynı hikaye krediyi bekliyoruz kredi çıkınca ihaleyi bekliyoruz hep oyalama bakalım seçime kadar yaptı yaptı seçimden sonra yatar proje
Sn. gülbay ın çalışmalarına ve azmine saygı duyuyorum ancak ''game over'' arkadaşlar...
Değerli Forum Üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç.Dr. Mustafa TUNA ile yapmış olduğumuz röportajımızın 2.bölümü yarın (06/10/2018) SONSÖZ Gazetesinde sürmanşet olarak yayınlanacaktır. Sonsöz Gazetesi alarak takip edebilirsiniz. Selamlar...
[IMG]http://i.hizliresim.com/Y6mgmz.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/lZmOlb.jpg[/IMG]
Değerli Forum Üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç.Dr. Mustafa TUNA ile yapmış olduğumuz röportajımızın son bölümü Pazartesi günü (08/10/2018) SONSÖZ Gazetesinde yayınlanacaktır. SONSÖZ Gazetesi alarak takip edebilirsiniz. Selamlar...
[IMG]http://i.hizliresim.com/lZmDNb.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/0z9Zp9.jpg[/IMG]
Arkadaşlar Başkan NTV de konuştu, bitmek üzere plan çalışmaları yakında ihale edilecek dedi; ekonomik sorunlar olumlu gidiyor yerel seçim öncesi ihale edilebileceğini söyledi. Hatta burayı geliştirmek Büyükşehir’ini görevidir gibi bi cümle kurdu güzel günler yakında inşallah ...
NTV deki konuşmayı bende takip ettim. Yerel seçimler öncesi ihalenin tamamlanıp yapılacağı kanaatindeyim. Siyasi olarak akıllı bir hamle olacaktır.
MAALESEF KANAL ANKARA İÇİN İLLER BANKASINDA PARA YOK.GALİBA SON ŞANSIMIZ SAYIN Şi Cinping .!!!! İHALE TOZLU RAFLARDA YERİNİ ALMIŞ BİLE HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.
Geçici getirilip koltuğa oturtulmuş sen oyala halkı seçime kadar mantığından ne iş çıkmasını bekliyorsunuz ? Ne kadar ekmek o kadar köfte diyerek sandıkta görüşürüz diyorum.
Forum çok durgunlaştı, sessizleşti; Sayın Gülbay, sizin değerli yorumlarınızı bekliyoruz.
Herkes seçime kilitlendi
Karataş diyince benim aklıma tertip geliyor, o ne müthiş sallamasyonlardı öyle, aşağı solak şöyle, yukarı solak böyle, birazda yakupabdal yol kenarının suyundan da koyun falan da filan. sonuç hepimize karataşıda mühyeyide bi güzel giydirdiler, kendileride topladıkları parsa ile gününü gün ediyor:wave:
bi de 2023 nazım planını bilmem neyin üstüne yerleştirip yeşil alanlıkları tespit ediyorlardı. ne günlerdi o günler, hele yaylabağcılarla sidik yarıştırmalarıda ayrı bir efsane idi:halay: bizde bunlara inanmışız işte, ha çiftlikbanktaki tosuncuk ha bunlar,
Dolandırıcılığın Allahı dönmüş burada. Bunlardan bi cacık olmaz demiştik zamanında. Çok insanı kandırdılar.
Bu platformda seviye zaman zaman olduğu yine düştü. Bölgenin kısaca geçmişine bakacak olursak 1996 yılında buranın imar çalışması Büyükşehir'e onaya gitmişti. Bu süreç içinde Ankara'da ve Türkiye'de neler olduğunu herkes biliyor. Buraya yatırım yapanlar da dünyanın her yerindeki yatırımcılar gibi kazanmak için bazı riskleri göze alırlar. Kaldı ki burada kaybedilen birşey yok, alternatif yatırım alanlarına göre konuşarak altına, övize, Eskişehir yoluna , Sincan'a v.b. yatırsaydık çok kazanırdık denilebilir ancak bunu da 20 yıllık bir süreci yaşadıktan sonra söyleyebiliriz. Zaten bu gelişmeleri öngörebilen bir yatırımcıya da yatırımcıdan ziyade kahin demek gerekir.
Özetle; burada yatırımı olanlara naçizane önerim çok ihtiyacınız yoksa bölgedeki arsanızı, arazinizi satmamanız.
Çılgın proje bakanlıkta
9.2 kilometrelik çılgın proje Kanal Ankarayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek. Kanal Ankara, yine Gölbaşı na yapılacak olan Millet Bahçesi ile birleştirilecek
Yakupabdal, Yeşilkent, Karataş ve Boztepe mahalleleri sınırlarından geçen ve yaklaşık 3 milyon metrekarelik alanı kaplayan Kanal Ankara projesi ile ilgili ihaleyi geçtiğimiz aylarda iptal etmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, projenin değil, ihalenin iptal edildiğini ve yeni ihalenin ise projenin tamamını kapsayacak şekilde gerçekleştirileceğini dile getirmişti. Çılgın projenin akıbeti başkentliler tarafından merak konusu olurken Kanal Ankara ile ilgili flaş bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Gölbaşı sınırlarındaki Mogan Gölü ve Eymir Gölü'nün devamı niteliğinde olan 9.2 kilometrelik Kanal Ankara projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na devredildiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ve başkentte Atatürk Kültür Merkezi'nin bulunduğu alan ile Gölbaşı'na yapılmasına karar verilen Millet Bahçelerini hayata geçirecek olan bakanlığın Kanal Ankara'nın da yapımını üstleneceği ifade edildi.
7 BÖLÜMDEN OLUŞACAK
7 etaptan oluşan Kanal Ankara projesi yeşil alanları ve sosyal alanları ile ön plana çıkıyor. İçerisinde su sporları, doğa sporları, macera parkı, seyir terası, tırmanma duvarı, macera köprüsü, fantastik oyun alanı, engelsiz oyun alanı, paintball alanı, piknik alanı ve konser alanları gibi aktivite bölümleri oluşturulan Kanal Ankara'nın tamamlandığında başkentin yeni sembollerinden birisi olması bekleniyor.
Değerli Forum üyeleri , Sabah Gazetesi Ankara Başkent haberleri ilavesinde KANAL ANKARA Projesi ile ilgili çıkan '' Çılgın Proje Bakanlıkta'' linkini sizlerle paylaşıyorum. Uzun süredir verdiğimiz mücadeleler ses getirmeye başladı, gündemde tutmayı başardık. Her zaman dediğim gibi sesimizi duyurup, Kanal ANKARA Projesini ve imar çalışmalarını başlatana kadar durmak yok mücadeleye devam. Selamlar...
https://www.sabah.com.tr/ankara-bask...oje-bakanlikta
Sn Gülbay, çoğunluğu emlakçı olup hayal satan, aklı sadece kesesini doldurmak olan çoğu insanı ve şaklabanlıklarını ne kadar eleştirsek kahretsekde, sizi çabalarınızı da takdir ediyorum. belki de burda bölgenin bir noktaya ulaşmasını arzulayan özveriyle çalışan nadir kişilerden birisiniz. yiğidi öldürüp hakkını yemiyelim.
*Sayın Mavsora yapmış olduğum çalışmaları takdir ile karşılayıp ''yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim '' demenizden son derece mutlu oldum. Ufak bir operasyon geçirdim (göbek fıtığı ameliyatı) bu söylemleriniz ilaç gibi geldi. Benim derdim herkese faydalı olabilmek. KANAL ANKARA Boğazı Projesine ve imar çalışmalarını başlatabilmek. Bu konuda her arkadaşa kapımız açık. Birlikte çalışmak , ne gibi katkılarda bulunmak için yolun düşerse beklerim (Atatürk Bulvarı NO: 81/18 Kızılay). Selamlar...
Sn Gülbay, çok geçmiş olsun size acil şifalar diliyorum. Şimdiye kadar yazdıklarımdan dolayı sizi kırdıysam lütfen kusuruma bakmayın. Affınıza sığınıyorum. Yazdıklarım koca bir hayalkırıklığının ve forumda yıllardır hayal pazarlayan, garibanın üç kuruşuna göz diken simsarlara kızgınlığımın dışa vurumu. Sizi ve çabalarınızı geçekten takdir ediyorum ve iyiniyetinize inanıyorum. Bölge unutulmuşluğunu ve kötü talihini inşallah kırar va yatırımcısının yüzünü güldürür.
* Sayın Mavsora geçmiş olsun şifa dileklerinize teşekkür ediyorum. Ayrıca yanlıştan dönmek erdemdir. Ben , doğru bildiklerimi ve verdiğim mücadelelerimi yazıyorum. Benim de bir katkım olduysa kıymet bilen arkadaşlara helali hoş olsun diyorum. Her zaman dediğim gibi adresimi verdim, yolun düşerse çaya yemeğe beklerim. Selamlar...
Belediye başkanı projeyle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını fakat projenin çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından yürütüleceğini açıklamış. Yorumlarınız nedir ( gölbaşı millet bahçeleri ve kanal ankaranın birlikte ele alınacağını da eklemiş)
Sn Gülbay inşallah size bir gün uğramak isterim. yanlıştan dönmek tabiki bir erdemdir ben sadece sizi, verdiğiniz mücadeleyi takdir etmek manasında yazdım ve sadece sizi yanlış tanıdığımı belirtmek istedim. bu forumda bir zamanlar sıkça at koşturan garibanın parasına göz diken, aslı astarı olmayan hayallerle insanların umutlarını ve tabiki parasını sömüren insanlara gene saygım da yok sevgim de, madem yanlıştan dönmek erdem, buralar uçacak kaçacak alın kaçırmayın, şimdi bire aldığınızı beş on katına satacaksınız, size kanadadan yazıyorum diye üfüren hayal simsarlarıda bu erdeme bi zahmet nail olsunlar. ama size saygı duyuyorum.
Seçime 4 ay kaldı hala bir gelişme yok. Sadece laf...
Buralardan bi cacık olmaz.
Kendimizi kandırmayalım.
Kanal İstanbul’un alternatifini “Kanal Ankara Projesi” olarak burada gerçekleştirmiş olacağız. Burası 10 km bir alan. Toplamda 3 milyon metrekareyi içeriyor. Bu alan içinde çeşitli etkinlikler için alanlar bulunacak. Ankaralımıza kazandıracağımız sosyal anlamda çok büyük bir proje olacak. Bizim Ankara’da birçok millet bahçesi projemiz var. Ancak bu bölgede yapacağımız Vadi Ankara Projesi de gerçekten bölgeye ve Ankaralılara değer katacak” şeklinde konuştu.
Bakan'dan üst üste incelemeler
Buradan sonra Gölbaşı etrafındaki regülasyon alanlarının düzenlemesini, en sonda ise Pursaklar bölgesindeki kentsel dönüşüm alanını inceleyeceklerini belirten Kurum, “Biz Ankara’nın ihtiyacı olan her projeye bakanlık olarak destek verme niyetindeyiz. Başkent’i bulunduğu konumdan daha yukarı çekmek adına yapılması gereken ne varsa el birliği içerisinde yapmak istiyoruz. Ankaralılara hizmet etmekten gurur duyuyoruz. İnşallah bu hizmetlerimizin sayısını da artıracağız” diye konuştu.
“15 veya 20 katlı binalar istemiyoruz”
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumun açıklaması...
Bir başka link
https://www.google.com/amp/s/m.haber...og-2215432-amp
Değerli Forum Üyeleri Kanal Ankara Projesi İle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM'un twitter de yapmış olduğu açıklamanın linkini sizlerle paylaşıyorum.
https://twitter.com/murat_kurum/stat...165619200?s=12
Değerli Forum Üyeleri,son 1 yıldır yapmış olduğumuz yoğun çalışmalarımız neticesinde mücadelelerimiz meyvesini vermeye başladı.Enson Başkan Mustafa TUNA ile 2 saat süren röportajımız da beynine öyle bir işledim ki buda 100 bin yatırımcı var ,4 ile çarpınca 400 BİN oy var dedim.1 yıldır bir bütün olarak diyip durdunuz vatandaş bıktı bu sözlerden. O zaman proje bitti,ILLER BANKASINA Müracaat ettik dedi.Bende Sayın Başkan kamuoyun da saygın sözünün eri bir duruşunuz var dedim. Vatandaşa söz verdiniz,Kanal ihalesini yapmadan gider iseniz,itibarınız gider, hayatta her şeyini kaybet, itibarını kaybetme dedim. Aklıma şu an için gelenler bunlar. İmar durumlarını da sordum. Bu konuşmaları İmar durumlarını hepsini sordum. Faydası olmuştur diye düşünüyorum. İhale tarihi açıklanıp, imar çalışmaları başlayana kadar, durmak yok mücadelemize devam diyorum. Ben buradan 8 mahalle muhtarımıza Murat ve Savaş kardeşlerimize, ayrıca bugüne kadar desteklerini hiç eksik etmeyen Gazeteci Arkadaşlarım ORHAN UĞUROĞLU VE CAFER KÜLAHLIOĞLU KARDEŞLERİME, ayrıca diğer Gazeteci arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni haber ve manşetlere hazır mısınız diyorum.Selamlar...
Sevgili kardeşim, senin burada arsan varsa bundan rahatsız olman anlamsız, arsan yoksa bu forumda ne işin var ? Buranın değerlenmesinden ya da değerlenmesi için yapılan çalışmalardan rahatsız olmanın arkasındaki sebep nedir? Eğer farklı bir yol ile katkı sağlamak istiyorsan ,adresimi daha önceden vermiştim, gel beraber çalışmalar yapalım. Ama oturduğun yerden yakışıksız bir üslup ile eleştiri bile denilemeyecek şekilde çalışmaları bu şekilde baltalamanı anlamlı bulmuyorum.
Selamlar.
Bence de buralardan bir cacık olmaz ama, Gülbay iyi adam, kendince çabalıyor bir şeyler için.
Çabaları işe yarar yaramaz o ayrı.
Adam diğer dolandırıcılar ve üfürükçü emlakçılar gibi değil en azından.
Şöyle uçacak böyle kaçacak demiyor, sadece yaptıklarını yazıyor.