Bu sorunu cevaplar herhalde.
Printable View
Yaşar Erdinç de paylaşırdi bunu. .Allah rahmet eylesin. ..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.Erf
Goldaş'ın alacaklarını ödesinler.
Goldas'a borçlu şirketler kendilerine ait.
İçini boşalttılar goldaş'ın.
Ülkemizin kalkınma yolu dürüst borsadan geçer.
Yalınkaya'lar gerçeğe aykırı bilançolar düzenlediler.
Borsaya itimadı sarstılar.
Bu sebeple,
Ülkeye ihanet ettiler.
Goldaş, ne spk'da nede kap'ta hiçbir yerde izi kalmadı.Boşuna bir ümitle buralarda gözümüzü yoruyoruz.Bu sayfayıda kapatsınlarda tamamen kurtulalım bu işkenceden.Bile bile hak yiyen sonrada köşe bucak kaçıp kurtulacağını sananlar...!! Kürkçü dükkanı sizi bekliyor.Nereye kadar kaçacaksınız bakalım.
Bu hukuksuzluğa, bu adaletdizliğe göz yumanlara , bundan nemalananlara lanet olsun
Bütün birikimlerimiz de haram olsun
Bu şerefli yalinkayalar da hiç suç yok
Degilmi.sutten çıkmış ak kaşık
Ben bütün hırsızlara lanet okuyorum, Ülkemi yiyip bitiren halkın parasını çalıp, açlığa mahkum eden bütün hırsızlara ve onlara yalakalık yapanlara lanet okuyorum...
selam arkadaşlar ekte de görüldüğü üzere bu ayın 10,,'usaat 14'te Bakırköy adliyesi'ndeki duruşmaya müsait olan arkadaşların katılmasını istirham edeceğim İstanbul dışında olduğumdan bilgilendirirseniz sevinirim. Yaşamak adı için yaşamak umut etmek umit var olmaktırEk 23170
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dosya bilgilerini de paylaşabilirmisiniz. .
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne bitmez duruşmaymış bunlar be. İnşallah başta goldaş madurları olmak üzere lehimize olumlu bir karar çıkar.Şirketimizin tekrar işine başlamasını istiyoruz.Tekrar borsaya geri dönsün.Şirketimizin halen yaşadığını nabzının attığını görelim.
Bakırköy 17. Asliye ceza mah. 2014/442 E.
İst 3. asliye cezanın 2014/82 e de bilirkişi raporu istenmiş.
Bu bekleniyormuş
Toplam 10 sanık varmış hepsi de ifade vermiş.
Haklarında yakalama yok.
içerik bilgisi maalesef yok müdahil olduğum için e-devletten ulaşabiliyorum yalnız karar aşamasında dava o kadarını söyleyebilirRedmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yargıcın kimsenin etkisi altında olmadan hür iradesi ile karar vermesi halde Goldaşın borsaya döneceğine inanıyorum.
Bunun başka yolu yok, ihşallah dürüst hakimlerdir..
Kardesim ne borsaya donmesi? Bu dava senin sahtekar patronlarina SPK'nin actigi dava.
Zeek, biraz bilgi verir misin. Ayni davadan bahsediyorz degil mi?
Benim dünyada kendimden baska patronum yok.
İyi haber gelme umudu var ya, hacıvat hemen geldi. Bizlerin içini karartmaya, buradaki görevi bu zaten
SPK biz küçük yatırımcıları öldürdü zaten, ne davası açacak daha, bu hakkı kim veriyor ona..
Goldaşın aleyhine açılacak her dava biz küçük yatırımcılara yapılacak düşmanlıktır.
Goldaşta yalnız küçük yatırımcının parası kalmıstır.
Utanma duygusunu yitirmiş hırsızlar onların yalamaları çekin goldaşın üzerinden ellerinizi.
Bizlerin hakkını alması için , GOLDAŞ MUTLAKA BORSAYA DÖNMELİDİR
Goldaşı borsadan atılmasına sebebiyet veren bütün kişi ve kurumlar bizlerden özür dileyerek
MADDİ VE MANEVİ ZARARLARIMIZI FAİZİ ILE BİRLİKTE TAZMİN ETMELİDİR.
Bu da kapak olsun sana hacıvat..
Hadi başka isimlerle de yaz..
Niyetin belli olduğu için hemen ayni kişi olduğun anlaşılıyor.
Goldaş borsaya döndüğü an bayram yapacağız
Senin de kıçına teneke bağlayıp göndereceğiz bu forumdan..
Bayramımız kutlu olsun arkadaşlarr
Benim anladigim Bu ceza davası. ...birileri ceza alacak ya da almayacak.
Borsaya dönme dönmeme ile ilgisi yok.
Ayrıca 10 tane sanık mevcutmus. ...
İsmi....Cismi....iddia edilen suç. ..belli..
Bayram da neyin nesi. .
Hayatimda bu kadar bos konusan birini gormedin.
Ne Goldasin borsaya donmesi kardesim?
SPK "5 sene bilancosu hikaye, kasitli ve organize olarak sirketin icini bosalttilar diyor... Onun davasini acti 11 kisiye.
Senin onceleri her yerde savundugun, simdi cevirmeye kalktigin sahtekar patronlarin karsiligi olmayan tutarlar ile tahsisliden hisse alip insanlara dosedilr. Umarim yuklu hapis cezasi cikar dolandiricilarin hepsine.
Okunmuyorsa buyugu burda: https://i.imgyukle.com/2019/09/04/oOEJgU.jpg
https://i.imgyukle.com/2019/09/04/oOEJgU.jpg
Tüm bunlar tamam...
Peki bu SPK 5 YIL NEREDEYDİ. ..
Hadi bir çeyrekte göremedi. ..sonrakiler. ..
Tüm izinleri ver....denetleme..olay patlasın ..sön 5 yıl bunlar oldu de....
Her şey organize birlikte oldu...
Meşhur deyimle HEPİNİZ ORADAYDİNİZ. Demeli birileri...
Dogru kckyatirimci. Adamlar bir de 2 kere tahsisliyi onaylamis.
Gec calisiyor ulkede mekanizmalar. Parayi yediren kopruyu geciyor.
Butun bunlar ama sirkeitn sahiplerinin sahtekar oldugunu degistirmiyor.
Umarim okkali bir hapis cikar.
ahanda dümbelek hortlamış yala
Sen nerlerde kaldin be taktekedum?
Dolassin nasil dolasiyorsa bana ne de... ikide birde sahtekari savunup bana laf atmasin.
Gec isliyor mec isliyor ama adamlarin taaa 2004'te yaptiklari islemler alavera dalavera dedi SPK.
Adamlarin mayasi bozuk. Bu duzenler icin yola cikmislar.
Alıntı:
SPK'dan Goldaş'ın Patronlarına Yasak ve Suç Duyurusu
24 Mayıs 2008 Cumartesi 02:20
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2004 Yılında Goldaş Hisse Senetlerinde Yaptıkları Fiiller Nedeniyle Goldaş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalınkaya ve Genel Müdürü Mehmet Sedat Yalınkaya Hakkında Cumhuriyet Savcılığına Suç Duyurusunda Bulunulmasına ve Borsalarda İşlem Yapma Yasağı Getirilmesine Karar Verdi.
2004 yılı işlemleri
22-23 Aralık 2004 tarihinde Goldaş hisse senetlerinde Bayford Investment Fund Ltd, Studex Investment Fund Ltd, Northolt Investment Fund Ltd, Fenton Investment Funt Ltd, Tontine Investment Fund Ltd. ve Arezzo Investment Fund Ltd, hesaplarından gerçekleştirilen ve Sermaye Piyasası Kanunun ilgili maddesinde tanımlanan suçun unsurlarını içeren fiilleri nedeniyle Goldaş Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalınkaya, Goldaş Kuyumculuk Genel Müdürü Mehmet Sedat Yalınkaya ve Ali Kerem Yayalar hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına, söz konusu kişiler ile şirketler hakkında borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda işlem yapma yasağı getirilmesine karar verdi.
SpK'nın açtığı davanın borsaya dönmesi ile alakası yok yöneticilerin yanlış beyan ve yetkisini kötüye kullanması ile ilgili alakalı bir Dava. Neticesinde suçlu bile bulunsalar en fazla kabahatler kanunu'na göre 5 yıl cezası varmışRedmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hüsnü Zan eden dümTakeTekin söylediği gibi Yalın Kayalar iyi niyetli olsa iflasın Yargıtay'dan temizinden dönüşünden sonra tekrar şirketi faaliyete geçirmek için teşebbüste bulunabilirler di hala da geç değil,İngilteredeki davadan alınacak tazminat (hikaye değilse) çok çok önemli
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklarinda muhtelif davalar var.
Heer birinden 5 yil yerseler carpın 5 ile...
1 tanesinden bile hüküm yeseler "yüz kızartıcı suç" bunlar.
SPK , borsaya açık bir şirketin yönetimini bu mahluklara bırakmaz.
Eğer GOLDAŞ şirketinin yönetimi "kayyum" v.s. bir farklı oluşuma verilebilse, o zaman GOLDAŞ' in içini boşaltanlara rücü edilebilir ..
Tabi o zamana kadar bizler dünya değiştirmiş oluruz.
Türkiyenin 1.problemi yargının yavaşlığı.
Adamlar 2011 yılında gerçeğe aykırı beyannameye imza atmışlar yıl 2019 olmuş hâlâ bilirkişi raporu bekleniyor.
rkadaşlar hepinize merhaba, şirket hissesi tahtası kapandığında elinde bu hisse senedi olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz, nasıl olduda şirket tahtası kapandı, kapanmadan önce hissenin hareketleri nasıldı, bilanço durumu nasıldı, bu hisse daha önce kar payı dağıtırmıydı, bedelsiz verirmiydi bu bilgileri bilen arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum
Hukuka aykırı şekilde hisselerimizi hiç ettiler.
Hacıvat şimdi sana kes yapıştır yapar..
Onun görevi bu, işi gücü gerçekleri örtmek
Hacıvat kimin adamı acaba.?
Soruyorum cevap alamıyorum??
Hakimler, yarın hiçbir baskı altında kalmadan, hür iradeleri ve vicdanladına göre karar verirler.
Bu ülkemizde gerçekten hukuka saygılı hakimler de olduğunu gösterecekti.
Bu şartlar gerçekleştiği takdirde ben Goldaşın borsaya döneceğine dair inancım tamdır..
Hacıvat ta zaten goldaşın altınlarının, parasının ve malvarlıklarının nerede olduğunu açıklar.
Arkadaşlarım ihşallah yarın hepimizin bayramı olur..
Bütün dünya Goldas davasını takip ediyor..
Sonuçta bizimle birlikte bütün ülke bayram edecek..
Hayırlı haberler duyarız. Hacıvatta çatlar:))))
Arkadaşlar bugün kü karar duruşması ne oldu??
Haberler Goldaş lehine mi?
İhşallah borsaya dönüş yolumuz açılmıştır..
Allahım kul hakkını yiyen namussuzların yüzü ihşallah gülmez, hacıvat ta ağzının payını alır da başka kapıya gider..
Hacıvat,
Bana ne patrondan, bana goldas lazım
Patron ne olursa olsun, varsa suçu devletimiz atsın onu hapse.
Ama nerde borsa da böyle bir şey yokk ki
Ben patrona güvenip te hisse senedi almadım, ben devlete güvenipte aldım
Söyle bakalım hacıvat suçlu kim?
Hacıvat ,
Biz hadi hisse senetlerimizin peşindeyiz
Peki sen ne arıyorsun burada,
Defalarca sordum cevaplamadın neden?
Hacıvat,
Neden çeşitli adlarla yazıyorsun?
Bu işe yarıyor mu, bir algı yaratabiliyor musun?
Hacıvat,
Hisse senedin olmadığına göre senin bu formda yazmanın getirisi nedir?
Hacıvat,
Umutsuzluğa kapılıpta Goldaşın peşini mi bırakmamızı istiyorsun?
Hacıvat,
Kul hakkını yemek kolay değildir.Boğazında kalır insanın.Çoluk çocuğundan mutlaka çıkar.
Hacıvat,
Ölene kadar hakkımı savunacağım.Sen yeterki goldaşın altınları, paraları, malı mülkü kimlerin elinde onu söyle,
Seni gidi dümbelekistan seni biz hisselerimizin peşindeyiz patronu her eleştirmemizde bize saldırdın şimdi gelmiş kendi kendine hisseniz yoksa burada ne işiniz var vs. Ya herkes biliyor senin burada deccal olduğunu şimdi çıkmış kul hakkından felan bahsediyorsun.Başta yazdıklarınla şimdi yazdıkların arasındaki tutarsızlığı görmemek için aptal olmak lazım. Biz seni sen bizi tanıyorsun bırak bu ayakları. Yine hangi oyunun içindesin hangi amaca hizmet ediyorsun yakında çıkar ortaya
Iyi ki varsin be takte! Bu adam ona buna ithamda bulunarak, sahtekari savunarak parasini kurtaracagini saniyordu.