http://fs5.directupload.net/images/170719/h58sekg2.jpg
haftalık pasta
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170719/h58sekg2.jpg
haftalık pasta
http://fs5.directupload.net/images/170719/jp3oqo63.jpg
haftalık takas
Endeks 1.700 puan yükselmiş ve 107417 olmuş bilici 1 kademe yükselmiş.
Bugün de Deniz ,Gedik satarken Turkish'te musluğu açmış. (Marbaş ve piramit sıradadır)
Karşıda iş yatırım var bakalım şirket mi sabah öğreniriz.
İnşallah artık zulüm bitmiştir.
Başta girmekle hata ettim bu hisseye.
Hissedeki beceriksiz gruplar 2 yıldır millete kan kusturdular.
Öyle kolayına para kazandırmayacakları belliydi.
Ama siz beceriksiz gruplara bir çift sözüm var.
Madem 106 bine giden borsada 2 aydır kimseye birşey kazandırmadınız, artık ne yaparsanız yapın ben elimdeki hisseleri vermem.
Hatta %50 tuttuğum nakiti de uygun yerlerden ek alıma devam edicem.
Çünkü başka alacak hissede kalmadı. En dandik hisseler 2 ye katladı.
Hisse satmaya devam etmek istiyorsanız biraz daha düşürmeniz lazım. Burdan yeterince aldım. verin 1.50 lere, 1.40 lara ben daha da alırım sıkıntı yok.
Elinizden geleni ardınıza koymayın. Ben artık filmin sonuna kadar burdayım.
Ytd
http://fs5.directupload.net/images/170721/gb5tvesg.jpg
haftalık takas
Bilançoya kaldı 1 ay ve ölü takliti yapmaya devam ediyor.
İş, garanti, citi eliyle piyasaya 2 milyon malı satanlar online mı?
Ha ha sıkıştı gariban , ne yapacaksın.... merak etmiyorum ki 1,15 lerden 1,10 inip oradan 1,80 nasıl gitti isen, 1,60 lardan 3 de öyle gideceksin . Ytd. Delinin biriyim inanmayın
Çeyrek bilanço güzeldi.2.çeyrek daha bi güzel gelecek inşallah.1,70 ler sonrasında işte o 1,80 . Sözde geçilmesi zor yer.Geçecek inşallah hemde ne geçecek
Kıpırdamış , kademeler dolmuş.
1850 geçmeden kimin umrunda ki?
Hisse normal seyrinde giderken A1 Capital çıktı sahneye.
A1 Capital taşıyamayacağı malı trade etmek için her aldığında aynı şey oluyor.
330.000 lot alıp çevirmeye çalışınca hissede günlük işlem yapan ve hisseye çöreklenmiş kademecilere gün doğuyor.(Kısa vadeci şeker,marbaş,piramit satmış)
Buna rağmen hissede alttan gelen bir trend, alış isteği var. Zira birkaç gün öncesine kadar 1590'a mal satacak adam ararken şimdi 1.660'a 180.000 lot yazıp ver diyorlar.
İş yatırım ve Philip Capital birkaç gündür aşağıdan kapatmaya çok meraklı. Neden ki?
İnşallah herkes için güzel gelişmeler olur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1720-1780 ve son olarak 1830'un geçilmesiyle birlikte 6 aylık bilanço ve olası sair haber akışıyla yeni bir trende geçeriz diye düşünüyorum.
108.000 endekste mali yapısı iyi, esas faaliyet karı olan prim yapmamış kaç hisse kaldı ki? Bu fiyatların bilimle , akılla bir açıklaması yok diye düşünüyorum. Bu piyasa değerine otel hissesini vermezler lakin patron hissesi değil mi on defa düşünmek lazım.
Bu nasıl bir alım satım bu nasıl bir yatırımcılık anlayışı anlayan beri gelsin.
Düzeltme sürecinde en çok hisseyi toplayan YKB bir anda 1.660 kademesine 150.000 lot satış yolladı.
1 milyonluk Garanti satışı bitti şimdi YKB başladıysa vay halimize. Zira o süreçte 600-700 bin lot civarı alışı var.
1 milyon lot geri alım hakkı olan şirket seyrettiği sürece filler tepişir çimenler ezilir.
A1 Capital çırpındıkça maliyeti artıyor ve gün sonu kalıcı gözükmüyor.
Yatırımcılar şirketi arayıp endeks 108.000 oldu bu ne hal, şirket geri alıma neden devam etmiyor dediklerinde şirketin yakın zamanda geri alıma devam edeceğini söylüyorlarmış. Lakin o yakın zaman her ne hikmetse hiç gelmiyor.
Şu pay defteri ve bilançoyla hala kalan geri alımı yapmıyorsa ne zaman yapacak?
Bilanço belli olduktan sonra alım ne kadar doğru?
Bu işler keyif işi değil ki ...
Dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlarmış...
Şu hissede bir tane adam akıllı oyuncu/yatırımcı gelip blok halinde serseri malı alsa ortalık rahatlayacak.
Şirket madem kalan geri alımı yapacak peki şimdi neden geri alım yapmıyor da bilançoya yakın zamanı kolluyor?
Bir zamanlama ihtiyacı ya da geri alımla hisse fiyatını sirkülase etme ihtiyacı mı duyuyor?
Zira 1 milyon lot alım nedir ki? Şimdi alsa etkisi bir iki günden fazla sürer mi?
Yani geri alımı piyasa ve haber/bilanço desteklemezse boşa gider mi?
Cevaplanması gereken sorular bunlar.
Aslında şirket ufak ufak almaya başlasa piyasa da peşinden gelir ama akıl sır ermez Çukurova'lının işine...
Mali yapısı ne kadar iyi.borclar kimin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın m.efe mali yapı derken borçlar da dahil ve ben bir sıkıntı görmedim.
Netice itibariyle otel ve yeni makine parkuru kredi kullandırmayı gerektiriyor.
Keşke hiç döviz borcu olmasa ve kurdan zarar yazmasa...
Ben FAVÖK ve ciroya odaklandım. Borcu çevirmede de bir sıkıntı görmedim.
Dün alanlarla birlikte dün satmaya başlayan YKB satışa devam ediyor.
YKB Garantinin sattığı malları alan kurumdu. . YKB'nin satışı bittiğinde bakalım ne olacak.
İş-Garanti-YKB üçgeninde kısır döngü devam ediyor.
Bilanço öncesinde bu durum hiç hoş değil. Umarım altından bir çapanoğlu çıkmaz.
Gün boyu yine baskılandı durdu.
YKB ve Yatırım ana satıcı oldu.
Seans sonu dün aldığı malı satan Yatırım kapanış seansında 45.000 lot mal aldı ve 1.660 kademesinden yine YKB çıktı.
Lakin YKB satışta kalan lotlarını sildi ve alışa geçerek 1.660 kademesi 158.000 lot alışta kapandı. YKB dışında güçlü mal satacak kimse kalmayınca yarın için dikkat çekti.
A1 Capital yine geldi bakalım bu kez ne yapacak. Keşke tutabilse ve satan herkesi peşine taksa.
Yukarılara yüzer bin lot yazmışlar kimde ne varsa artık.
108.500 endekste gitmesin diye set çekenler var.
Bu arada ykb alış gelince dönüp alıyor.
Alış ve satış a lotları yığdılar. Biz bakıyoruz onlar bakıyor. Ne yapacaksanız biran önce yapsanizda herkes rahatlasa...
Kac aydir 80 ustu gostermeden oyuncak ettiler...bilancoda sorun yoksa biktirma varsa dagitma yapıyorlar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya bilanço ile her şey çok güzel olacak ya da hüsrana uğrayacağız.
Bu baskı ve yıldırmanın başka izahı yok.
Temmuz başında 1.770 TL'yi gören hissede endeksteki artış ve yaklaşan bilançoya rağmen bugün 1.700'ü geçemiyor/geçirtmiyorlar.
Ayağı kışa göre uzatıp yaz gelirse ne ala demek lazım.
Dağıtma olsa önce bi 1.90 lara çekip ordan dağıtırlardı gibime geliyor.
Geçen çeyrekte böyle idi bilanço çok iyi geldi. Bu seferde aynı hareketler içinde inş bilanço iyi gelir.
Benim şahsen en büyük hatam bu hisseye erken girmek oldu. Bunun yüzünden adel, knfrt, usak, ipeke, ykgyo gibi bir sürü hisse kaçırdım.
Al satlar ile ort 1.50 ye düşürdüm ama kaçanların yanında lafı bile olmaz.
Artık tek blcyt kaldı. Beklemeye devam ediyorum.
Ytd
Güzel bir kapanışla en yüksekten rekor alıcılı kapadı ve yarına ümit verdi.
108.500 endekste ucuz hisse arayanlar ve A1 Capital'in önerisi etkili oldu.
Her daim alan gedik ,oyak satarken iki gündür etkili olan yatırım alıyor.
Yatırım'dan alan hep bu kurum üzerinden alış/satış yapan citinin makineleri ise ne ala.
Zira makineler alıma geçtiğinde her gün alım yaptığı gibi peşine takılanlar ile hisse yeni bir trende girebilir.
1730-1780-1830-1850-1900 fiyatları benim gördüğüm önemli kademeler.
Umarım artık bu endekste her şey gönlümüzce olur ve şirkette alımlarına biran önce başlar.
A1 Capital nasıl bir öneri yaptı paylaşabilir misiniz sayın Hak.
Hisse için yaptığınız paylaşımlar ve yorumlar içinde ayrıca teşekkür ederim.
Sayın Cefaks da sağolsun ne zaman pasta istesek bizi kırmıyor.
Burdan da tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Yatırım finansmanın ısrarlı alımları inş hisseye ivme kazandırır. Bu kadar ısrarlı beklediğimize değer.
Ytd
Yanlış bilgi değilse A1 Capital günlük teknik öneri yapmış.
Bu arada bakmayın satış kademelerine o kadar mal yığdıklarına 3-5 yatırımcı dışında o kadar blok malı olan yoktur. Ben 1830-1900 geçildikten sonra günlük alım/satımlar dışında kademelerin rahatlayacağını, mal kaptıranların döneceğini düşünüyorum.
Yarin guzel gecicekmis gibi bir izlenim uyandirdi bugunku kapanis.