daha onceleri
temettu den sonra nasil hareket etmis aceba ?
tatildeyim boynumu donderemiyorum musait olan arkds bakarsa sevinirim...
Printable View
daha onceleri
temettu den sonra nasil hareket etmis aceba ?
tatildeyim boynumu donderemiyorum musait olan arkds bakarsa sevinirim...
Temettü sonrası piyasa degerimiz:120 milyon lira 6 aylık karimiz 12.4 milyon lira...rakamlar herseyi anlatiyor...
Gecen yilki hareketlerin aynisi. Temettu sonrasi da ayni olacak gibi. Bugun kapanista 82-83 olursa sasirmayin.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu sene bir değişiklik yaptım 1.80 hedef dedim suan satılan mallar benden gidiyor temettü sonrası yarın yerine koyarım inşallah temettü alacak arkadaslarada bol kazanclar
Hisse alım satımı kaçta bitiyor bu hissede
Temettü ye kaçtan girer tahminleri alalım.
1.87 yada 1.88 diyorum
geçen sene temettü öncesi yüzde 30..40 arası prim var bu sene ise temettü öncesi düşüş var şansa bak
Yarin acilis 1.49 mu
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın kactan alabiliriz acaba
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayaller 1.87 gerçekler 1.77 temettü sonrası hisse almak şart oldu
Kim basti kapanisa dogru izliyemedim 80 di biara
Yarın para babalara ucuza kuzuları katmak için basbışlardır
CRDFA.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,2786 TL Teorik Fiyat: 1,491 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
dün 1.77 den sattıklarımı bugün 1,49 dan alabilecekmiyim bakalım. AÇILIŞ GÜZEL NET TEMETTÜ KADAR DÜŞMÜŞ ŞİMDİ TEKRAR ALSAM BİR KARIM YOK AL-SAT KOMİSYONU DA CABASI
bugün hisse 1.54 fiyatı ile % 3 primli gözüküyor, yalan. hiç kimse brüt temettü üzerinden hesap yapmıyor. 0,23 net temettü üzerinden yapıyor. dünkü fiyattan düştüğünde bugünkü fiyat yapıyor. zaten temettü yükselişi yapmamıştı, durağan seyir devam ediyor. ky nin eline geçen temettü parası da ,zaten düşük olan fiyata destek olacaktır.
Temettü hissesi aldığınızda bunun nimetini kıymetini 2 sene sonra anlarsınız...dün satayım bugün alayım demek boş...crdfa al sat sat al hissesi değildir...bir kaç sene sonra maliyetimizin nerede olduğunu gördükçe daha cok mutlu olursunuz...bizim temettüler Cuma günü yatacak şansımıza bahtımıza ne çıkarsa artık....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar ortalama hesabı nasıl yapılıyor 1.70 tl den aldığım hisseyi 1.79 dan sattım dün 1.52 den yerine koydum aradaki 27 kuruşu 1.70 ten düşmeliyim değil mi
Umarım gedik virman yapar bi yere..yoksa bugün aldıklarını boşaltmadan rahat etmez..bugün aracı kurumlardan temettü alan var mıydı aramızda ?
Sanko Yatırım da sabah 9:10 civarı temettü yattı. Valör T+2 bugün hisse alışı için kullanılabiliyor ancak cekmek için 25 ini beklemek gerekiyor. 0,24 Krş yattı hisse başıEk 7736
Teşekkürler
Hissemiz Harika temettü aldık zarar ettik. Dün satıp bugün alanlar kaar etmiş durumda
Herkesin hesabı kendine kuzuları sürüye kattım...herkese temettü hayırlı olsun
Temettuyu verdi ya artik 1 sene 1 numarasi olmaz
Sabahtan beri 8 bin lot kağıt satılmadı.temettü sonrası bile böyle ise bu kağıt ne zaman hareketli olacak yahu?
Arkadaslar hisse nin hareketi 9 aylık bilanço zamanı gelebilir lakin seneye temettü zamanına kadar fazla birsey beklememek lazım 1.40 1.45 arası herzaman alınıp beklenir bende oyle olursa alacagım hadi hayırlısı
Temettuyu Kasim ayinda verseydi daha eglenceli olurdu. 2018 Nisan ayinda vereceği temettü tarihi de yakın olduğu için hissede fiyat hareketleri olurdu en azindan.
Simdi Mart 2018'e kadar bekle dur. Bari kapatsalar hisseyi 2018'e kadar kimse yorulmasin :))
Bazı aracı kurumlarda hala yatmamış temettü neyi bekliyorlar acaba ayın 25 i oldu.
Halkyatırım yatırmamış !!!
Ogleden sonra yatar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Temettüden birde komisyon alanlar varmış sizin aracı kurumlarda durum ne Sanko da hiçbir kesinti yok hesaptan da hiçbir kesinti yok. Benim Sanko da temettü 23'ü sabah 9 da 25'i valörlü yattı. %24 ten diğer aracı kurumumda yatmadı hala
Ziraat hala yatmamış...öğleden sonra herhalde ..
Halk yatırım yatırdı...70K ile tekrar crdfa aldım