murat bey
alışveriş merkezi ihalesi onaylanmadı tahmin ettiğim gibi
seçimden sonra olması daha iyi olur
Printable View
murat bey
alışveriş merkezi ihalesi onaylanmadı tahmin ettiğim gibi
seçimden sonra olması daha iyi olur
Değerli ortağım benimde lot adetim yatırım hesabında görülüyor, bende şahsen hiçbir yere başvurmadım. Zaten
http://www.bankasya.com.tr/muflis-as...-surec-hk.aspx linktedi bu açıklamaya istinaden başvurmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum...
11. BANK ASYA (ASYAB) hisse senetleri için nereye başvurabilirim?
Hisse senedi sahiplerinin durumu ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır. Hisse senetleri ile ilgili bilgi almak ve diğer talepler için Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/İstanbul adresinde bulunan İflas İdaresi’ne dilekçe ile başvuru yapılabilir.
T.C.
İSTANBUL 1. İFLAS MÜDÜRLÜĞÜNDEN
SIRA CETVELİ İLANI
DOSYA NO : 2017/14
MÜFLİSİN ADI SOYADI : ASYA KATILIM BANKASI A.Ş.
1.İFLAS DAİRESİ 2017/14.
1.sorum bunlardan hangisine iflas masası diyorlar
2.sorum artarsa b gurubuna ödeneçek diyorlardı
3.sorum ikisine de hala başvurular kabul ediliyor ve listeye ekleniyor
4. süreç sonlandırmadan ret nasıl geliyor hangisine inanalım markaantalya ihalesine katılım tek firma oldugundan iptal edildiği haberi nereden alındı..................piyasadaki olumsuz haber .tren vagonu gibi arkası bir türlü bitmiyor
Hürriyet te haber var ihale iptal olmuş sonraki tarihte tekrar yapılacakmış.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haber yeni düşmüş 2.defa ileri bir tarihte satışa çıkaçak diyor.
1.cisi iflas masası, iflas masasına ticari ve dolaylı ilişkilerden alacakları olanlar başvuru yapıyor, fakat masa şu başvurabilir veya bu başvuru yapamaz gibi bir kısıtlamaya gitmek gibi bir durumu olmadığı için herkesin başvurularını kabul ettiler. iflas masasının hissesi olanları red etmesi; onların hissesinin olmadığı anlamına gelmez sadece sizin sıranız şimdi değil anlamında bir red dir.
2. soru. tmsf masada alacaklı konumundadır. yapılan açıklamada markantalyanın satışı ile bankanın tmsf ye olan borcunun biteceiği açıklanmıştır. buda geriye kalan mal varlıklarının ARTIK olması demektir.
3. ticari alacaklılar bitti hissedar olarak yapılan başvurular devam ediyor ederde, zaten ana sayfada hissedarlar için ayrıca açıklama yapılacaktır deniyor. fakat millet havanda su döğmeye devam ediyor icraya başvuruyor onuda anlamış değilim.
4 iflas masasına başvuranlara red geliyor yani anlamı siz bu sıradaki alacaklı değilsiniz diye.
iflas masası işleyişinde alacaklı sıra cetveli var. bizler yönetimde söz sahibi olmayan hissedarız, yani dolaylı sahibiyiz. o yüzden sıralamada en son biziz. yapılan açıklamalardan bir artığın kalacağı apaçık anlaşılmaktadır. bizde o yüzden umutlanmaktayız.
bu bankanın sermaye ve ortaklık yapısı ve ayrıca iştirak ve baglı ortaklıkların sahiplerinin kendileri ve birden çok şirketleri alaçaklı listesinde alaçaklı olarak kayıt yaptırmışlar. ne olaçak şimdi
bire bir karşılaştırdım kendileri ve şirketleri tehşiz ediyorum.
ben alacaklı listesini göremiyorum,o yüzden inceleyemedim.benim takıldığım nokta; yapılan açıklamada alacaklılar adına iflas masasındaki temsilci tmsf, bu alacakları da markantalyanın satışıyla karşılanması
ismim a harfi ile başladıgı için listede sadece ismime bakıyorum ilk hafta 1lk 10 da sonra 20.de ......50.de şimdik ise 200 yaklaşmış bu günde yine 3. 5 .kişi daha geriye düşmüş önemli olan biz kimden alaçaklıyız bu listede borçlu olarak şöyle bir sıra var
ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. karşısına da Borçlu ADEM BALTACI, VACİDE ATACAN AKYAZI, OĞUZHAN AYTEKİN bu şahıslar borçlu olarak kayıt edilmiş ne gibi bir baglantısı var ben hiç duymadım bu isimleri
Onlar bankadan kredi cektiginden mesala borclu olamazlarmi
[QUOTE=cinali;2280874]Onlar bankadan kredi cektiginden mesala borclu olamazlarmi
googul de araştırdım asyab hukuk muşaviri diyor ve ayrıca meslekleri avukat
öyle borçlular yazılsaydı bençe önçelikli sıralarda gazeteçi ahmet...sordugu gibi aldığı kredi ile yalı alan Nagehan ......yazarlardı yalı kredisi
Kadir gecemiz mübarek olsun https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c8f2c3c60b.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
04.07.2018 Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’ye ait olan Doğalgaz Elektrik Çevrim Santrallerinin satış ilanı
Elektrik Çevrim Santrallerinin biri 76 milyon diğer biri 77 milyon. marka antalya borcu sıfırladığına göre bu satışlar ++ gel gör ki zihniyet kötü ihlas finas borcu nasıl ödenmedi ve ödenmesine karşı çıkıldı ise burada da durum aynı tüm hisse magdurların morallerini bozmak hastanelere verdikleri kotalarımı doldurmaya çalışıyorlar akla başa bir şey gelmiyor bu kadar vurdum duymaz oldukları için.
yanılmıyorsam bir zamanlar dava açan arkadaşlar olmuş. onlarda cevap olarak bize degil mal sahiplerine dava açın demişlerdi o yazıyı ve süreçi hatırlıyan , bilğisi olan varmı
bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söylüyüm diye bir söz vardı. sataçagız dediler satmadılar sonra karanlık odada olan oldu alıcı çıkmadı
dediler iştirakleri satışa çıkardılar devreye yine karanlık oda girdi ne oldu ne bitti haber vermediler batık banka dediler satılaçak mal varlığına bakınca tüm alaçaklılarına fazlası ile yetecek malı gözüküyor kimin kimle ne derdi varsa aranızda halledin gözle görünen asyb para eden birden çok mal varlığı var .bir banka lisansı var............
28 Mayıs 2018
Uzun yıllar Mimarlar Odası'nda görev alan, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) kurucusu mimar Doğan Hasol, Kamu İhale Yasası'nın 16 Mayıs'ta değiştirildiğini duyurdu. Hasol, yasanın son 16 yılda 186 kez değiştirildiğini belirterek "Bir yasa ortalama ayda bir niçin değiştirilir acaba? "Yasaya göre mi ihale, ihaleye göre mi yasa?" diye sordu.
asyb ihalesi de bu değişimin içinde var mı ki. acaba ..........
Böyle bir süreç hiç olmadı bütün davalar mülkiyet hakkı kapsamında ya BDDK yada tmsf ye açıldı
Hakkımızı gasp edenleri,seçimlerde unutmayalım o halde😠😡
150500 lot 0.87 den red cevabı geldi herhalde artık üstüne bir bardak su içecez anlaşıldı.
İflas masasına göndermiş olduğumuz dilekçenin cevabı
Talep etmiş olduğumuz miktarın reddine Rakamsal düzeltmeler için 15 gün içinde ticaret mahkesimesine başvurun diyor.şimdi bi de bu çıktı.
Iflas masasına .87 den 15000 lot alacaklı olduğunu mu soyledin. Birde merak ettiğin neden .87
Kapanış fiyatı diye onu yazdım
0.68 maliyet 0.87 kapanış 150500 lot ve maliyet hepsini yazdım ama verilen cevap bu
Siz parami verin demişsiniz. Ondan red. Yoksa tasfiye sonunda mutlaka bizide goreceklerdir
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankanın alacak verecek islemleri bitmeden hissesi olanlara para bence verilmez. Alacak verecek bitecek kalan para hisse sayısına bölünecek ki hisse başı ne kadar düştüğü belli olsun.
Arkadaşlar biz ticarî alacaklılar değiliz, red yemesi ondan. Paramızı çoğaltma hayali ile girdik, o bize girdi.
Imar bankası mağdurlarına bile verdiler ki bize hayli hayli verirler.
Arkadaşlar ben sizlerin yorumlarıyla iflas masası ve Çağlayan adliyesine başvurdum dilekçeyide sizlerin dediği gibi yazdım ama cevap bu geldi şimdi ticaret mahkemesine başvurmama gerek varmı yoksa kendimizi beklemeyemi alayım.Bir soruda red yedikten sonra sıra cetvelindeki hakkım dolmuş olurmu
bu gün meral akşenerin mitingini tv izlerken bir anım canlandı.en öndeki bir gençe çebinde kaç paran var diye sordu, o da param yok diye çevap verdi hiçmi paran yok diye tekrar sordu o da 1.tl bile yok dedi. bu vatanın çocugunun çebinde 1tl. lira yokken bakan oğlunun hiç bir meslegi olmuyan oğluna soruyor oglum yanında para varmı diye o da fazla yok sadece 2 milyar var diye çevap veriyor diyor bakan çocuğunda 2.milyar vatan çocugunda 1 lira bile yok.ben ortaokulda okurken masa tenisi sorumlusu okul yönetimine masa tenisi gelirinin spor yaparken askıdaki elbiselerden paranın çalındıgını bildirmiş okul yönetimi de sınıflara tek tek baskın yaparak ögrencilerin cebindeki paranın kaynagını sorarak arama yapmışlar.bizim sınıfa da geldiler herkes üzerindeki tüm paraları masaya çıkartsınlar arama yapılaçak tek kuruş kalmasın dediler benim sıraya geldiğinde senin paran nerede diye sordu ögretmen bende bu günki genç gibi hiç param yok dedim hiçmi dediğinde o zaman krş vardı tek kuruşum bile yok hocam dedim
arama yapaçagım dedi bende ara dedim aramadı gerçektende tek kuruşum yoktu bizler körü körüne bir partinin peşine düşersek
araştırmadan denemeden yenilere fırsat vermesek vatan millet için kim faydalı diye araştırmasak bu gibi olaylar her zaman tekrar edeçek
Seçim bildirgelerinde hak etmeyenlere vaatler,,,biz hak edene bırak vaadi,hakkımız bile yok..
halk bankasında çalışan arkdaşınız ve ya tanıdıgınız varsa sorun suriyelilere her ay düzenli maaş verildiğini ögreneçeksiniz hem de aile sayısına göre en az aile 600-700 tl kalabalık aile 1000-1500 arası
büyük ilde iseniz bankanın her şb ödemiyor plot şubeler ödüyor.
11 ayın sultanına bu gece final seneye bir daha herkese kısmet eder dileği ile.................hayırlı bayramlar
Kaç bayram kaç bahar geçti.bize sadece sabır ile beklemek düştü.bize bu zulmü reva görenlere bayram yüzü göstermesin Rabbim