https://i.hizliresim.com/9DYLV9.jpg
Printable View
Kendini iyice saldı. Hisseye ilgi de bayağı azaldı. Cazip olan hiç bir yanı yok. arada bir vur kaç o kadar. O da baydı.
Beceriksiz piyasa yapici 250lot hisse alip satiyo
Bu Tera da parada kalmamis insan utanir bukadar aldim demeye bunlar tahta yapici degil hissenin icine sı. ...cı olur ancak
Kendi çapında eğleniyor...
Dostlar alışverişde görsün,
Bu tera ne zaman gidiyor.
Tam gaz devam...
Spek efendinin aklında yine sinsice ve şeytanca bir plan var gibi. Yalnız unuttuğu birşey var ki yıllardır, bu ayak oyunlarını yapıyorlar. Belki de buralardan yeni oyuncular girecektir. Kim bilir!!!
"kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."
...........
Sıranın bize geldiğini düşünüyorum...ytd
..............
Hisseyi perişan etmişler. Yazık...
.............
....................
Takas icin tesekkurler
ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki hafta olağanüstü bir durum olmazsa 1.40 ları görebilir. Yatırım tavsiyesi değildir...
................
Özelleştirme hikayesi yılan hikayesine döndü.yıllardan beri bu beklentiyle alınıp satıldı.Keşke fabrikayı yapılandırıp kar eden bir firma haline getirseler.Artık özelleştirme bu senemi gündeme gelir seneye mi 3 sene sonramı??? Yatırım tavsiyesi değildir...
..............
Bakan bile spekülasyon yaptı bu hisse de. Çıktı en kısa sürede ihaleye çıkılacak dedi aylar geçti.
Sent from my iPhone using hisse.net
.................
..................
Tesekkurler lutfu001
Anlik takas atabilen varmi acaba yine metromu aliyor
.......................
Adı boru sanayi ama çatı ve duvar malzemesi üretiyor
Bir baktım da rezalet aynen devam ediyor. Birilerinin bilinçli, iradi olarak frene bastığı o kadar belli oluyor ki. Oyuncağa dönmüş. Manipülasyon, manipülasyon, manipülasyon....
..................
İnşaat sektörünün zirve yaptığı dönemde pay almaması bilançosuna yansıtamaması ne olacak bu borunun hali diye düşündürttürüyor.özelleşecek diye bu şirkette hiç yapısal bir değişiklik veya pazarlama stratejisi hakkında bi çalışma olduğunu zannetmiyorum.En güzeli şu an için devletin sırtında yük olan bu şirketin bir an önce özelleştirimesi veya güçlü bir şekilde her yönden yapılandırılması gerekiyor.inş tez zamanda görürüz. Yatırım tavsiyesi değildir....
...................
.................