Yeniden alım yazmadım ben, 'ek' alım yazmıştım...Neyse...Çokta önemli değil zaten aşağı yukarı aynı kapıya çıkıyor.
Printable View
Doğan grubu için,hisse fiyatları mühim değil. Bunu iyice algıladım ben.100 bini aşan endekste dohol'ün fiyatı bile,bunu ispatlamaya yeter.
%6 düşecek ne oldu ya!!! 8.80 den kağıt 6 ya indi %30 düştü hisse. Bu kadar etkilenecek ne olabilir ki? TEB bile satış yapmış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi gayret aslanım az kaldı[emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merak ediyorum olaki endeks 90 bine gelirse bu hisse kac tl ye gelir ? benim tahminim 1 tl
O zaman alım için beklemeye devam.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
3 aylık kar açıkladığında ki fiyatına geldi vay arkadaş ya
Bilmediğimiz bişey mi var? Hergün endeksin 3-4-5 katı düşüyor. Bu şartlarda yarın çıkacağını sanmıyorum. Doğan hisselerinden en çok düşen Ditaş. Battı mı? Çalışmalar mı durdu? Üretti elinde mi kaldı? 8.80 de 8.50 de 8.00 de 7.xx lerde satanları anlarım hadi 6.xx de düşüyor diye sattı. Zararına da mı satıyorlar ne? Üzüldüğüm bu kadar hafif, güven vermeyen bi hisse gibi durması. 6.70-6.80 aralığında artık düşmez diye aldıklarımızda öylece zarar yazdı. 8.20 den aldıklarımızı unuttum bile. Allah sabır versin hisseye güven versin, şirkete iş, sürekli artan kar versin.
Aylık grafikte kırdığı üçgenin içine geri döndü...Şahsi fikrim şu;sanırım endekste balon var.Biz boşuna kendimizi üzüyoruz...Endeks 100 bini aştı ,hisse nerede mantığı bence yanlış...
Bu haftaki istikakımızıda aldık.A.K.K.nda ne zaman yeşil kapanış görcez acaba.yada görecekmiyiz bu saatten sonra.malum ırak sutiye raferandum askeri müdahale vs.vs.tüm bunlar endexi etkiliyor bence.
alıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/1GyZrb.png
satıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/a15NMd.png
genel durum
https://i.hizliresim.com/lb7Nrp.png
aegeend kalktı bu mal kaptırmamak için kalkmak zorunda.YTD
6 tl altında baskılama yapıyorlar bugün tek sıkıntıları egeend yükselmesi mal toplu büyük ihtimal dokuz aylık bilançoyu bekliyorlar kalan arkadaşlara tavsiyem malının hesabını iyi yapsınlar ve ona göre pozisyon kararlarını versinler.YTD
boschfrende hareketlendi baskı çaresiz sayın spek efendi kimse malını bu fiyattan vermez.YTD
anlaşılan herkes kış uykusunda kimseden ses yok.
Öncelikle Ditaş uyansın birde ozaman bakalımmmm
yok denecek kadar mal kaldı piyasada hal böyle olunca spek keyfi davranıyor tabi spekin kim olduğu mühim mal sahibimi gömlekçimi veya gerçek bir yatırımcımı küçük yatırımcıdan söz edemem çünkü ellerinde mal kalmadı.YTD
birazdan çelik halat hareketinin baskısı tesir edebilir çelik halat hareket yaptı.YTD
bu ciro ve bu karla fazla bir şey olmaz. bfren, egeen gibi şirketlerle aynı cümle içinde kullanılması bile haksızlık olur. her bilançodan önce ciro artmıştır kar artmıştır diye bir hareket olmuş ama sonuç hüsranla neticelenmiş.
Bakalım daha ne kadar öteleyeceksiniz.geçen ay açıklanacaktı şimdide bu ay diyorlar.YERLİ OTODAN bahsediyorum.içimden hep dogan grubunun kurulacak ortaklığın içinde olacağını söylüyor.
[emoji106][emoji12]
anası babası kardeşlerinin bir kısmı primlenmeye başladı bakalım bu ne yapacak son dakika belli ki tam toplu.YTD
evet hareket zamanı.
it gibi bekliyorlar ky nın elinde kalan son lotları almak için kışt kışt başka kapıya
Şöyle bir daha 6 liranın aşağısını deneme ihtimali olsa dahi,pek alım fırsatı vereceğini düşünmüyorum.
Böyle diye diye dyoby,dzgyo dan sonra ihlgm yide kaçırdık.Doğrumu yapıyoruz acaba..belkide görüp göreceği maksimum fiyatları gördü.
eskici bile zararına gitti galiba bayadır sesi çıkmıyor.
Toshiba, 10 yıldır çalıştığı bataryalarda otomobil sektörünü tepeden tırnağa değiştirebilecek ve elektrikli arabaları yaygınlaştırabilecek bir buluşa imza attı. Yeni nesil titanyum niyobyum anoda sahip bataryalar 6 dakika ultra hızlı şarj ile 320 km sürüş sağlayabilecek. Bu, mevcut lityum iyon teknolojisinden 3 kat daha fazla mesafe demek
Beyler bilanço en geç nezaman gelir?
En son tarih 9 kasim yaziyor bi internet sitesinde bilanco tarihleri icin
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
start düğmesine sanki basılmak üzere.