buraada durumlar nasıl bizim eşşek napıyor otluyor di mi hala zıkkımın kökünü yesin
Printable View
buraada durumlar nasıl bizim eşşek napıyor otluyor di mi hala zıkkımın kökünü yesin
adamın biri gelmiş bütün satış kademelerinin sonunu 31 e bağlamış
iyi yapmış ZAİM in hakkını göstermesi açısından bayağı anlamlı olmuş
tabii
anlayana davul zurna az
anlamayana sivrisinek davul :kahkah:
bu arada mehmet bey geldi okudu gitti
acaba çok saygın ZAFER bey ile görüştü mü ky adına
:Sad::oleyo::kmk:
7,80 deki satıcı 7,70 e çekmiş mal bitmek üzere sanırım
hadi hayırlısı
7.80 den sanırım 25.000 lot mal aldılar..
ya dostlar bu hisse de artık yazacak yeni birşey yok
hisse ye ilgi yok durumu tatsız
daha fazla yazıp malcı dostları üzmeye gerek yok
sanırım ACAR menkul ün malı bitince bir hareket olur ama
olmaz ise de şaşırmam
çok tuhaf çok tatsız bir hisse
borsa nereye gitti
bu rezil nereye gitti
kendinize ve paranıza iyi bakın
bol şans
saat biri beş geciyordu zafer beyi aradım bu ücüncü oluyor acmıyor cünkü telefonları calıyor aama acmıyor . başka yapabilecegim bir şey kalmadı eger alavere yapılıyorsa cehennem ateşinde ewvlatlarıyla beraber yansınlar ha bir şey yok ben böyle ümit ediyorum o zaman yapalıcak bir şey yoktelefonu acaydı 12 aylık bu bilancoyu acıklamalarının sebebini soracaktım hic kimsede senelerden beri bu zatları aramıyorlar hep lokma düş agzıma düş olmaz biraz araştırmacı olmak lazım bu adamlar istanbulda oturmuyormu arayın eger izmirde olsaydı en az on defa kapılarını araştırmıştım spk dan bilgi isteyin derimod halka bilgi vermiyor deyin bırakın acar menkulle ugraşmayıadamların elindeki30 bin lot olsa ne olur olmasa ne olur aaraştırın iş işten gecmeden saygılar ytd.
ne istiyorsunuz kagıttan, ne hali varsa görsün,,, 6 olsa ne olur , 7 olsa ne olur,,,