GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2018 de %98. Kısaca zor o bakiyeyi alabilmesi.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru 98 orası olur olmaz çıkar çıkmaz artık orasını murat bilir ama güzel fiyatlar gelirse ki olası toplar mi toplar bundan sonrasini bekleyerek gorecegiz zaten halka arz edilen kağıt yıllar boyunca surundurmus adam zaten karda
Ben bu kağıdın kot'tan çıkacağına inanmiyorum.ama zamanı gelince para kazandıracaktır.eskiden sadece ülker'in mallarını alırdım.borsada gözde ile tanıştım,uzun zaman taşıdım,yaşadığım o süreçten sonra artık ülker'in mallarını zorda kalmadiktan sonra almıyorum.aslında uzun zamandır hisselerinide almıyordum.ama kerevit hep göz önümde olan hisseydi.problem'i borclariydi,bende buna kerevit vasıtasıyla girdim.eğer bundan sonra m.u takoz koymazsa bence bu hissenin son bir ayda yaptığı harekete devam etmesi lazım.benim düşüncem bu ,yanılabilirim kaale almayın.
Koddan çıkma veya başka oluşum daha sonraki konular sahsimca.
Şirketin değeri 87 Milyon elinde 2.5 Milyon Kerevitas hissesi var. Piyasa değerini 2.5 Milyona bolersem Ufuk uzerinden Kerevitas hissesini 35 TL ye almış oluyorum.
İlk seans alan satan kim acaba?
John galt takaslar tek sende var sanırım sana zahmet buraya koyarsan bizde faydalaniriz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3e2743f202.jpg
Pasta ılk seans