1.Çok çelişkili ifade,hem canını kurtarmaya çalışıyormuş,hem de herşey istediği gibiymiş...hele bak sen ya...Karar ver keyiflimi,dötünümü kurtarıyor....
2.Umarım tabiii hisse düze çıkar...Şahsen 5 yıl önce sıfır araba parası yatırdığım hissenin pul olmasını istemem...
3.Ha gelelim asıl meseleye...Gerçekten akşam gidecek evi bile olmayacaksa ben razıyım.Ama o düzenini yıllardan beri kuruyordur.Yoksa şirketini bu hale getirir mi..ben diyeyim 50 milyon ,sen de 100 milyon Tl bir yerlere yığmıştır.Şimdi batsa ne yazar,malları kaçırdıktan sonra...yeni bir şirketle gerçi yenisinede gerek yok,şu an adam utanmadan başka şirketler üzerinden yaptığı gbi para kazanmaya devam....yıllar önce yeşil gözlünün dediği gibi altlarında porchelerle dolaşmaya devam eder.olan bu forumdaki benim gibi sazan 5-6 kişiye oldu.. Bizleri çektiren de beter olsun.Sürüm sürüm sürünsün.yatalak olsun,felç olsun.olsun da olsun...İşbirlikçileri de beter olsun tabiii...Spk sı,burdaki işbirlikçileri....hepsi de beter olsun ....
https://i.hizliresim.com/M0rpbM.png Bu adam aramızda mı? Bizi mi tollüyor yoksa bildiği bişey mi var?