-
Sn baddog aynen dediğiniz gibi patron bunlara demişki lotunuzun son damlasına kadar burayı savunun eğer lotunuz biterse bugün olduğu gibi size lot yollarım yeterki fiyat yukarı gitmesin... 1 eksik 2 fazla sıkıntı olmaz ver bakalım çakal illa alan biri olur 😄
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-
Kışa hazırlık tarhana çorbasınım yanına turşu iyi gider turşuyu kuralım...😄
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-
Sn Gazman degerli yorumlarınız için Tesekkurler.Sabır şart anladıgım .Saygılar..
-
Hazineler genelde insanı yorar boka bile sinek konarken buna sahipleri kimse yaklaşmasın diye bir taraflarını yırtıyorlar. Sabır Her şeyin ilacı doğru yerdeseyseniz umarım hep beraber kazanırız.
-
5 sene önce 16 tl'ye...sattığım hisse....bu gün...19 tl...
Ben bu hisseyi 16 tl'ye sattığım zaman...dolar ...1500 tl...idi ...belkide daha düşük...
Bugün dolar...3.600 tl...hisse 19 tl...
Borsada paranızı ve zamanınızı çaldırmayın...
İnsanları böyle soymak ...nasıl...güzel...değilmi...
İlaçcı....yiyip...yiyip zıçarken...aynaya bak bakim ne göreceksin...
Bu ülke birgün...tüm soyanlardan...soyduklarını alacak....
Bu böyle biline...
-
Patronun adamları forumda iş başında,dikkat,yanıldıydılar var,üye.
-
Çok zarar içindeyiz, ilahi adaletini inancsiz insanlara bir an once goster Allah ım....
-
Bugun bu kadar lotu satan kim alan kim ...Takas pasta mümkünmü..YTD