Cok paylasim yaptim.Forumda kirlilige sebep oldugum icin ,hakkinizi helal edin.Simdi kendi incelemelerimi bitirip onemli bir kac taneyi paylasirim.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cok paylasim yaptim.Forumda kirlilige sebep oldugum icin ,hakkinizi helal edin.Simdi kendi incelemelerimi bitirip onemli bir kac taneyi paylasirim.
Ecilc4,59 saatlik ,gunluk ,haftalik hepsinde guzel.Inceleyin derim.
https://pbs.twimg.com/media/DUe0Nq3XUAEcQeS.jpg:large
BİST 3 yıllık mal toplama sonucunda yıllarca sürecek TREND % + ? prim yapacak kimse bilemez TREND karşısında hiç kimse duramaz, Büyük uzman azmanlar her zaman düşüşçü ve hala düşecek palavraları sıkıyorlar heryerde, bugün GARANTİ onlar % +5 prim ile en büyük tokadı çaktı siz hala düşüş bekleyin 3-5 yıl sonra size dönecekler AYI'lar ama şu an biz BOĞA mOdundayız:kahkah::kahkah::kahkah:
Kalemine sağlık grafiklerden ve bilgi den faydalanıyoruz. EYVALLAH
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkürler.
teşekkürler ++++
teşekkürler dostum. hoş geldin.
aynen üstad.
teeee 73 binlerde 160 endeks videosu çektiğimde bu 4 yıllık mal toplama bölgesini bende belirtmiştim.
:ok:
120 K hacimli gecildi.123 K kar satislari gelebilir ama ardindan ralli devam 125 K uzerine kadar.
Bittin olm sen Dolar misin nesin :kahkah:
YTD
Sacro Hocam,
Sizinle en cok ters dusenlerden birisi benim burada Lakin, son uc gunluk Garanti hareketini ve endeksin geldigi noktayi gorunce, bir defa daha takdir ediyorum. Durun bi ayaga kalkayim:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo:
Vesselam....
PS: Gecenki kagit gibi iki tane daha kagit yakalasam yeter aslinda bana. Dusen istedigi yere dussun, cikanin da yolu acik olsun. :kahkah: :kahkah: :kahkah:
Hocam size uydum 3 ünü aldım çay içiyorum.merak ettiğim karel 12 olabilir demiştiniz. Ama hayatımın kağıdı yunsa diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz. 2018 sonu en çok yunsa yı merak ediyorum elimde var ama beklenti ve hedeflerini bilmiyorum. Sloganımız Sacrosanct a güven rahat uyu iç çayını kapa ekranı 😊saygılar hocam