Satışlar az olunca korku yaratmak istiyor.bugun biraz daha aşağı gelebilir
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Satışlar az olunca korku yaratmak istiyor.bugun biraz daha aşağı gelebilir
Inşallah bu rakamlarda kalır. Heyecanımız sönmez. Borsa nin yükselişi ve iyi bir bilanço bizi 3 lü rakamlara götürecektir.
Alanlar hemen geri satıyor eskisinden hiç bi farkı yok bi haber düşene kadar bi şey olmaz gibi gözüküyor.çok ucuz yalnız fiyatı ben 2sene önce araştırıp almıştım.sahibinin ne planı var anlamak zor.borsadan çıkmak bile istese değerlemelerle hisse fiyatı kaçlara geliyor ama olmuyor işte hiç birşey. işin kötü yanı tam olacakken birden başa dönüyor.
hay senin hacmine. oda fiyatlarina bakiyosun netten 500-600 tl civarı. burdaki fiyatlara bakıyosun yerlerde. tesislere bakıyosun birde piyasa degerine bakıyosun gene yerlerde. 3 lot 6 lot hacim nedir arkadas. hesap soranda yok
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçenlerde alisa 1000 lot yazanlar simdi nerde acaba? Belliki speak istemeden kâğıt gitmeyecek.
nedense bu kağıdın speğide kağıdın kendisi gibi salak.endeks 50 lerdeyken bu kağıt 80 di.nedense hiç istemiyor gitmesini.rulo yapıp biyerde mi kullanacak bilmiyorum.hayır kullanacaksan benimkileride vereyim.....
Kademeleri görebilen varmı arkadaşlar
Kâğıt uyuyor. Forum da etkilenmiş görünüyo. Speak'de bunu istiyor belkide. Çalıların arkasindan izlemeye devam.