Dolar 21 günlük ortalamasına çarpıp geri döndü.
"Ortalama yukarı kırılmadıkça borsa 96 000 hatta 96 500 üzerinde kalacak gücü bulabilir"
Printable View
Bu sabah yükseliş öncesi yazdığım dmsas %7 yukarıda :)
Paylaştığım listedeki hisselerden
bossa %12 yukarıda
Yazdığım günden bugüne kadar %70 yükseldi.
Yarın listeden çıkıyor
akguv %7.75 yukarıda
Yazdığım günden bugüne kadar %28 yükseldi.
Yarın listeden çıkıyor.
Son durumda
dgate
indes
tlman
katmr
bossa
akguv
ayen
listeden çıkmış oldu.
Tekrar belirteyim ; hisselerin listeden çıkmaları yükselmeyecekleri anlamına gelmiyor, listeden çıkmaları alternatif hisselerde pozisyon almak istememden dolayı.
listede yer alan
odaş 2019 2. yarıya kadar pozisyonumu korumayı düşünüyorum (sat al yapsam da hisselerimi yerine koyuyorum.
3.85 -4.40 aralığında 4.04 maliyetle almıştım , hisse başlığında da alım aralığımı bu fiyatlarda yazdım.
kutpo, dmsas belirttiğim gibi bilanço beklentileri nedeniyle alıyorum.
egeen yine bilanço beklentisi nedeniyle yazmıştım fakat bu hissede ABD ambargo riski nedeniyle pozisyonumu boşattım.
6 aylık karı çok iyi gelecek bunu da belirtmeliyim.
listede yer alan son hisse de gozde idi, yükselişini sürdürüyor satış için izliyorum
son durumda %22 yukarıda , bugün de +4 üzerinde prim yaptı.
Emeklerine sağlık üstadım. Bilgi paylaşımını her zaman bekleriz teşekkürler
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyon açıklamasının borsa üzerinde olumsuz bir etki yaratmayacağını "bunun zaten fiyatların içinde olduğunu yazmıştım"
Yine dün borsanın 96 500 üzerinde bile tutunabilecek gücü olduğunu söylemiştim.
Enflasyon borsayı bu seviyenin bile altına düşüremedi ve şu anda yeniden 97 000 üzerindeyiz.
97 800 - 98 000 hala direnç olarak izlediğim bölge.
Kurda bir olumsuzluk olduğunu enflasyon rakamını bahane edebileceklerini belirtmiştim, dolar 4.69 gördü.
Açıkçası ben her yukarı hareketin "alternatif getiri için" satış fırsatı olduğunu düşünüyorum.
Dolar almak yerine faize koymak ya da "aracı kurumların önerdikleri bir hisseden alım yapmak" daha mantıklı olabilir.
"Bir aracı kurumun önerdiğini bir başka aracı kuruma sormadan da alım yapmamak gerek"