Originally Posted by
MR.BROWN
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Hissedeki birçok arkadaşın bende dahil sinirleri gergin ama bu süreç ortakların ayrılması ile başlamış ve kanaatimce bitmemiş bir süreç.
Öncelikle 1M u direk piyasaya sattı diye düşünmek sanırım saflık olur çünkü tahtayı biraz tanıyan bile alıcısı az ve sığ bir hissede 1.89-1.96 aralığında satılamayacağını bilir.
Normal koşullarda bu 1M u satmaya kalksa muhtemelen bir kaç gün hisse taban yerdi. O yüzden onlarda aracı kurumlar eliyle oya gibi işlemişler. Bu yolla hisseler işlem gören kategorisine katıldılar ama tabii bu bugün itibariyle işlem gördüğü anlamına da gelmez :) (Biliyorum özellikle bu cümleyi biraz karışık yazdım.) Çünkü bu gün ki alıcılar gerçekmiydi ? Pek sanmıyorum.
Neyse gelelim sözün özüne 1M lot dediğin 2M lira yapar o da şu borsada çok küçük rakamdır ama sen giderek bilançonu küçültüp karlılığını da düşürürsen hissene alıcı çıkmaz sende böyle egzantrik yollara başvurursun. Yap yine karlılığını 4M bak o zaman hissene kimler ne seviyelerde talip olacak.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.