Banka altın alım satım satım işlemine de makas koymuş, bizi bist'e zorluyorlar.
Printable View
Banka altın alım satım satım işlemine de makas koymuş, bizi bist'e zorluyorlar.
Hafta sonu bir kişi ile trafikte takıştık adam hemen beni silahla tehdit etti :)
Digeri sosyal medyada yan kesici gibi şebeke kurup yine beni silahla tehdit etti :)
İnsanların artık bu ülkede neden yaşamak istemeyip pılını pırtısını satıp gittigini daha iyi anlıyorum.
Şiddetin bu kadar serbest olduğu eline silah alanın asıp kesip tehdit edip kafasına göre takılıp ceza almadıgı heralde sadece arjantin ve brezilya gibi ülkeler vardır
Havanda su dövüyorlar..!!
Hepsi pansuman görevi görür.!!
Mezarlıkta korkudan ıslık çalıyorlar.!!
Sular çekildiğinde sinekler balıkları yer..!!!
Yükseldiğinde ise balıklar sinekleri...!!!
Kimin kimi yiyeceğine sadece suyun akışı karar verir..!!!
Yine atnı faiz teranesi
Zamanında yapmadıkları hamleyi iş iştrn geçince yapıyolar
Sonra bir mokada yaramıyo
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
orası öylede MB ihtiyaç halinde "sınırsız likidite " yaratırım dedi. tabi doğal olarak TL.. bu benim içn hiç bir banka BATMAYACAK anlamına geliyor.. tabi döviz ne olacak orası bilinmez..
bütün sorunları dolar aslında tabi faiz arttırmadan doların yükselişini önlemek.. TL de olanların parasını "pul" yapacaklar.. ister mevduatçı olsun , ister tl geliri olan hepsi..
%50 değer kaybetmiş tl yi nasıl toparlayacaklar
Allahamı havale edecekler
Belli işte recete tl nin değerlenmesi lazım oda faizle olur likitidi falan boş iş
Sonra diyorlar dolar bozun
Tamam bozsunlarda bozdukları tl dondurma gibi eriyor
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın rxpu, zorunlu karşılık oranlarında indirimin parasal genişleme üzerindeki etkisinin çok güçlü olduğu değerlendirmeleriniz vardı. Son değişiklikler kapsamında konuyu tekrar değerlendirmenizi bekleriz.