Haber de düştü ama yine hareket yok...
Printable View
Haber de düştü ama yine hareket yok...
Aracının İşlem Gördüğü Pazar ANA PAZAR
ABCD Grubu A Bağlantı Kurulacak Yetkililer
Murat Kahveci
Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi
murat.kahveci@altinyag.com.tr
0232 376 84 51
Erdal Hoşsezen
Yatırımcı İlişkileri Bölüm Görevlisi
erdal.hossezen@altinyag.com.tr
0232 376 84 51
Son Beş Bildirim
5
Bugün 12:17
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
4
31.10.18 15:39
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Şirket Genel Bilgi Formu
3
31.10.18 15:27
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
2
26.10.18 12:35
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim
1
25.10.18 16:45
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim
Şirketin Önümüzdeki Bir Aylık Hak Kullanımları Şirketten Beklenen İlk Beş Periyodik Bildirim Yıl Bazında Şirket Haberleri
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
Gayrimenkul Sertifikaları
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.
ALYAG
Gönderim Tarihi
02.11.2018 12:17:52
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Şirketimize ait Yatırım Teşvik Belgesinin Yatırım Tamamlama Vizesi (Kapatma) ve Devir Süreci hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
24.10.2018 - 12.10.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 01.12.2016 tarih, 113257 sayılı Yatırım Teşvik Belgesinin, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü nezdinde Yatırım Tamamlama Vizesi (Kapatma) ve aynı zamanda Sodrugestvo Group şirketlerinden "Yakamoz Yağ San. ve Tic.A.Ş.'ne Yatırımın Devri ile ilgili süreç başlatılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
Saygılarımızla.
Bugün büyük hayal kırıklığı... :(
Adam bugün resmen kap haberi vs ile küçük yatırımcıyı avladı, tavan olacak diye seyrettik, 0 63'ten satmadık ve yine döndük ilk noktaya...
TTADER iseniz kısa dönemli üç beş kademelik kar düşünmeniz doğal ve yazdıklarınızda anlam kazanır...
Ama YATTIRIMCI için kısa dönemli düşmüş çıkmış önemi yol, yatırımcı orta veya uzun dönemli şirketin piyasa değerinin gerçek değeri civarına ulaşmasını bekler....
Normal bir hisseden bahsetsek tamam da ben bu kağıtta çok büyük bir kazık yemiştim, yine endeksin yükseldiği bir dönemde ve bu kağıt için beklenti çok yüksekken 1.08 den 0 60 lara kadar patron satışı ile indi uzun süre oralarda debelendi kaldı, o sırada da bunun için hiçbir sebep yoktu... O yüzden tam alım zamanı midir yoksa halen ky'ye mi kitleniyor, onu bilemiyorum...
Bu adamlar ya bu işlemin iptal edilmesini istiyor, çünkü buralardan alan adamlar 69 da satsa hoop %10 dan fazlası cebe atarlar ve bu ayrılma haklarını öyle 2.000.000 TL falan karşılamaz.Ya da kurul tarihine kadar veya bir iki gün kala 69 ları devirip satanları da alıp yukarı çekmeleri lazım ki en azından kurul günü 69 üstünde olan bir fiyatta millet kurulda ayrıla hakkı kullanarak değilde piyasada satsın, belki de 60 lardan alıp 69 larda satma hayali kuranlara kitleme işi yapıyorlar....
....ne ..... yediklerini anlamadık......
Bu adamlar bu işin uzmanı. Yani öyle kimseye %10 falan yedirmezler. Fiyat düşük kalacak bence. Açıklama tarihinden sonra alanlar ayrılma hakkı için başvuramiyor yanlış bilmiyorsam. Eski alanlardan da başvuru yapan olacağını sanmıyorum. Fiyat 0.61 bile olsa çok cüzi bir kısım ayrılma hakkı başvurusunda bulunacaktır. Satış işi ile.hareket edecek olsa şimdiye kalmazdı. Malesef beklenti ile mal.bize satıldı. Bu satış işleri bittikten sonra fiyatın daha aşağılara çekilip uzun süre yatay gideceğini tahmin ediyorum. Ta ki beklentiler bitip ky sıkılıp zararına satıp spek hisseyi toplamadan hareket olmayacaktır bence. Yatırım tavsiyesi değil şahsi düşüncemdir
sayın Kayhankaya
kağıt toplamaktır bu düşünün 058 lere ındir niye indi 063 lere gel niye gelsin 058 lere giderken sattılarmı satmaya devam etsinler satan satar 58/59 dan satıyorsan elınde de varsa 62 olmuş 61 olmuş bolcana sattt dimi mesele sabırsız ve duramayan kişilerin hissesini almak ayrılan çok gelırse iptal olur ayrılma hakkı 068 60 ddan alayım 068 den den ayrılmadan hakında çıkayım tam bir blöf ve kağıtları göremeden oynamak bizimki
ben satmıyorum kağıtlar elımde halen
senzeci bile çürüyen malı kenara koyup parasıyla veriyor
27 milyon dolar sat kağıt aşağı gelsin satış oldu kağıt aşağı gelsin hele birde zarar açıkla ne yaptınn da zarra açıkladın öyle bir zararım olsun dükkanı kapatırım
gönderilen zar karar tablosu düzmece bunu herkes biliyor kalem oynat kar kalem oynat zarar ticaret böyle değil hasılat
haa hisseyi yukardan al
aşağıdan sat mesele numudur budur
oyunlarla yukarı git ayunlarla aşağı gel
bunu diyelim devam edelim
bu düşüş kağıt toplamadır başka adı yok
basit ve net