O aracı kurumlardan kimin işlem yaptığını bilemeyeceğimize göre bütün yazılanlar faraziye statüsünde kalmaya mahkumdur.Kendinizi yormayın mübarekler...
Printable View
O aracı kurumlardan kimin işlem yaptığını bilemeyeceğimize göre bütün yazılanlar faraziye statüsünde kalmaya mahkumdur.Kendinizi yormayın mübarekler...
haklısınız
ama önceki işlemlere bakarak ve tahmin ederek 1.30 lardan 2.00 rakamlara geldik
örnek 10 mil mal dolaşmış en iyi 2 satıcıdan 1 mil çıkıyor....
çıkan bu 1 mil mal bankalara giriyor kalan 9 mil la birlikte top 10 mil malın tamamına yakını bankalarda kalıyor
ben bir ky olarak bankalardaki ky bu malı karşılaya bilirmi karşılayamazmı
oguz bey elinizde mal varsa ve bu rakamlara kadar geldiyseniz mecburen kafa yoracaksınız başka çare varsa söyleyin
Valla orası destek burası köstek bilmem ben.
Şirket büyüyor mu kar ediyor mu ona bakarım.
2016 4.çeyrek bilanço rakamlarından çıkarım yaparak 2017 1. çeyrek bilanço için öngörüsü olan var mı?
Bu yükselişin anlam ifade edebilmesi için çok önemli. Yoksa temeli olmayan yükselişin dönüşü de hızlı olur.
Yeni yatırımlar 2016 son çeyrek devreye alındı diye biliyoruz ama şahsen ben, tam olarak ne zaman devreye alındı bilmiyorum.
O yüzden son çeyrekte, yeni yatırımların 3 ay etki ettiğini varsayarak bir hesap yaptım.
2016 4. çeyrek Granit satışları 28 milyon
2017 Toplam 28X4 = 112 milyon TL Granit satışı olacağı varsayımında bulunabiliriz.
Granit harici satışlar 2016 yılı tamamında 145 milyon olmuş.
2017 de yüzde 10 artış ile 160 milyon olabilir.
2017 Toplam satışlar öngörüm 112 + 160 =272 Milyon TL
Faaliyet Karı (2016 ile aynı marjı uygularsak, %15,4 X 272 Mil.=41,8 Milyon
ilk çeyrek satışlar 65 milyon civarı gelirse, yıl sonu bu rakamlar gerçekleşebilir.
Buradaki rakamlar herhangi net bir bilgiye dayanmamakta, geçmiş rakamlara bakarak yorumlanmasından ibarettir.
Yabancı devamlı boşuna toplamıyor onca malı. Biz işi en sonunda anlarız. Bakalım ne olacak...
Yükselince herkes yorum yapmaya başladı..daha önce neredeydiniz.
6 senedir 1-2 arasında gezinen hisseye girmek ve beklemek .........!!!!!
Ben orada yokum.....!!!
Bizim eşşek uşak 2.00 tl üzerine atmış.......!!!!
O zaman ben de varım......!!!!!!.........Şu maktakı bir evereyim ,uşağa yapışayım......!!!!!!!
Gelin arkadaşlar gelin adamlar tamda bunu istiyor.yanlız sonra elimize verdiler diye ağlamayın.8 tl den alanlar vardı hatırlatırım.
Dün ki işlemlerde gedik ve iş den yapılan alım satımları göremiyoruz pastada.
Önemli çünkü, eskiden 10 tl ya gidip gelirken mal gedikte birikmişti. Nerdeyse 10 milyon. Aradan zaman geçti Nagehan geldi 1.97 yaptı kağıt patron 1.70 den milyonlarca lot aldım diye açıklama yaptığında İş den almış, İŞ in takasları bir anda şişmişti. Bilgi vereyim yorumu siz yapın.