Güzel hedef bravo...Vakit?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Güzel hedef bravo...Vakit?
Bencede...
Hakkı bu değil...
Şu ana kadar ki en düşük maliyetli alımım 3.99 TL oldu. 3.96'yı yakalayamadım, ne yazık.
Bakalım satanlar mı haklı çıkacak ben mi ?
Geçen bir arkadaşla konuşuyorum. Bir yakını yıllık 15 bin tl kira getirisi olan bir g. menkul'e 390 bin tl para bayılmış. Benim aynı getiriyi elde etmem için bu hisseye bugünkü fiyatlarla 137-138 bin yatırmam yeterli. Ne yaman çelişki ama :)
Evet cok iyi bir saptama dogrusu...Tebrikler...
Benim tek kafami karistiran sey panoranin yanina yapilan avm ler bunlar olmasa hic acimam paramin tamamini gomerim pagyoya...Bizimkinin kazanci belli gideri bellli ....ortaklara selam
Aleyküm selam ortak. :)
Bahsettiğiniz nedenle bütün parayı gömmedim zaten. Sırf bu yüzden 4'ün altını göreceğini de yazdım, önceki sayfalarda.
Kişisel gözlemim, hisse sahiplerinin mevcut doluluk oranını koruma konusunda çok başarılı oldukları yönünde. Bunu sürdürebilirler, kiraları sabit tutma pahasına. Bu da kira gelirleri artışının bir süreliğine enflasyonun altında kalmasına ve hisse fiyatını baskılamasına neden olabilir. Bu nedenle hisse de tetikte olmayı ve alımların kademelere yayılarak yapılmasını önerip duruyorum zaten.
Hisseyi günlük takip ediyorum. İnatçı bir satıcı var, gün sonuna doğru düşük seviyelerden bu hissenin olağan hacmine oranla yüklü satış yapıyor. Bu satıcı bitişikteki AVM inşaatlarından rahatsız olan bir ortak da olabilir, hisseyi güvenli bir fiyat aralığına çekip sessizce hisse toplama niyetinde olan bir spekülatör de olabilir. Bekleyip göreceğiz.
İnatçı satıcı gün sonunu beklemeden 3,98'den 52 bin lot verdi. 3,96'dan bekliyorum hala.
Her 4 kuruş düşüşte 1,000 lot almayı düşünüyorum. Bakalım en son lot kaçtan nasip olacak. :)