Originally Posted by
temelreisim
Bireysel başarısız ya da başarılı olan takımlarımızı Avrupada görsem de
Ben son 30 yılda bu sene ki gibi tüm takımlarımızın hezimet yaşadığı bi rezalet yıl hatırlamıyorum.
Gs son 2 yıldır CL liginde fiyasko sonuçlar, bu sene ki sonuçlardan daha kötüsü yoktur sanki , Avrupa uefa ligi desen ayrı bir fiyasko
Gördüğüm bir tek Başakşehir işi ciddi tutuyor, onlarında grubu çok zor.
Yani ben anlayamıyorum, Geçen sene küme düşme tehlikesi yaşayan Fenerbahçe bile yedek kadrolarla Avrupa maçlarına çıkmazken, Bu Bjk ve Ts ne hakla yedek kadrolarla oynarlar? Ülke puanımız yerlerde. O zaman soruyorum, gs bjk ts neden Avrupa kupalarına Cl ye katıldınız???
Valla saçma gelebilir fakat, Türkiye liginden artık sıralamaya göre Avrupaya gidilmemeli. 1. Değil, en iyi Futbolu kim oynuyorsa o gitmeli CL ye. 2. Sırada olan değil, as kadrolarla oynayacak takımlar uefaya gitmeli.. Federasyon bu tip bi çalışma yapmalı bence. Bizim ligde en iyi futbolu Fenerbahçe oynuyor, Opta verilerinde lider, sıralamada değil, lakin mhk hakemler VAR da var. Avrupa sadece olay futbol çünki.
Geçen sene küme düşme hattında ki Fenerbahçe, uefa da gruptan çıkmıştı. Hiç bi zaman ligi önde tutup yedek kadro çıkmadı.
Fenerbahçe, Türk Futbolunun Avrupaya açılan yüzüdür.
Artık ligimizde hakemler mhk var vs sadece futbola yoğunlaşmalı. Futbolu oynayan takımlara destek olmalı.
Yatırım tavsiyesi değildir.