Toprak enson mahkeme kararı ne oldu latek ile ilgili bilgi varmı. Dosya no kayıp ettim varsa bi ver öğrenelim
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Toprak enson mahkeme kararı ne oldu latek ile ilgili bilgi varmı. Dosya no kayıp ettim varsa bi ver öğrenelim
Bu hissenin mahkemelerini kale alipta yayınlama gereksinimi bile duymuyorlar. Oysaki kottan atılma sebebi fabrikanın çalısir durumda olduğunun ve verilen sürede faaliyete geçirmesi degilmiydi. Yarın fabrika çalışmaya başladı deseler tekrar dönmesi gerekmiyor mu. Yoksa ne oyunlar dönüyor acaba.
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dönen oyun alacak davasında ne sonuç çıkacak. Neden İzmir den polisacı ankara taşıdı, bist açıklama istedi dediki kurunca falıyete geçeceğim, bu tarafta jeneratör iflas, kararı çıktı. Tam bir muamma aceba planı ne bekleyip göreceğiz
Kesinlikle öyle. Şimdi bunların alacak davaları devam ederken sen fabrikayı Ankara'ya büyük bir araziye taşıyorsun. Sonra fabrikanın faaliyete girmedi diye pat diye atılmışsin . 1 sene ye yakın bir sürede de fabrikayı çalışır duruma getirmemissin veya bildirmemissin. Ozmn adama sorarlar senin amacın ne kardesim. Ne yapmaya çalışıyorsun. Bir sürü çelişkili hareketler ve cvplanmasi gereken muammalar zinciri. Hade hayirlisi
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ticari olarak bu da batmış sayılıyor benim bunda da 5000 lotum gümlemiş oldu bundan böyle bir daha borsa ya uğramam
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Allah'a şükür şirket battı 30000 lotu gomduk şimdi güzel bir çay içiyorum sizede tavsiye ederim
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umudunu tamamen kestiysen gönder bana.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala bir umut vardır umarım. Bekleyip göreceğiz. Bı bakarız rüzgar terse donmuş bır bakarız istikamette . Borsada neyin ne olacağı belli olmaz. Hele ki çakalların dans ettiği kafalarında yüzlerce tilkiyle gezdiği günümüzde. En kotu tecrübe deyip küfür ederiz . Hatalarla yaşar insan. Ama hata yaparken hata yapacağını bilmez. Bizler girdiğimiz bu hisse de inandık. Yatırım yapılacağına şirketin büyüyeceğine. Demekki sahibi inanmamış. Oda onun ayıbı. Herşeyin hayirlisi