ölü taklidi yaptı bugün Ytd
Printable View
ölü taklidi yaptı bugün Ytd
Bu akşam kapanıştan sonra özellikle ABD tarafından gelen haberler açıkçası iyimserliğimi arttırdı. Evet,virüsün ABD'yi yıkıp geçtiği bir zamanda Trump'un 10-15 ilaç ile ilgili çalışmalar konusunda bilgi verip en az bir bu kadarın da araştırma kapsamında olduğunu açıklaması geçen gün yaptığım ABD kısa süre sonra bir sürpriz yapıp Trump ve avanesi kahramanlıklarını ilan edecekler gibi bir düşüncemi ifade etmiştim.Bu düşüncem kısa sürede gerçeğe dönüşürse hiç şaşmam.
Ayrıca Jım Rogers'in Türkiye'nin de içinde yer aldığı gelişmekte olan ülkelerde büyük fırsatlar olduğu ve dahi ABD de resesyonun birkaç ay süreceği yorumu hisse senedi yatırımı konusunda iştahımı kabarttı desem yeridir.
Bizde ise sadece görüş bildirmekle yetinen uzmanlar virüsün sonlanma zamanı konusunda bir yılı aşkın bir süre vermekteler.Ve haklı olarak yaz mevsiminin gelip sıcaklığın artmasıyla virüsün yok olmayacağı gerçeğini de Ekvador'da sıcak iklime rağmen virüsün yayılım gösterdiğine bağlamaktalar.Haklılar tabi.Beni kahreden hiçbir bilim insanının çıkıp kendini yırtarcasına bu işi ta baştan bitirmenin tek ve kesin yolunun 45 gün sokağa çıkma yasağı olduğunu haykırmamaları olmuştur.Bizde sadece test yaptıranlara dayanılarak verilen vaka sayısı gerçek vakanın çok küçük kısmını gösterdiği sanırım herkesçe malum.Giden her can için içimin nasıl kavrulduğunu anlatmak zor. Allah hepsine rahmet etsin yakınlarına sabırlar versin.
Sonunda bu işi yine ABD 'nin çözeceğini düşünüyorum.Hem de kısa zamanda çözeceğine de inanıyorum.
İşte tüm bunların ışığında borsa birazcık geri geldiğinde sanki tuvalet kağıdıymış gibi kademelerce aşağı veren speklere inat her düşüşte mutlaka alıyorum.Alacağım.Ve kazanacağım.Kazandıklarımı öbür tarafa götürüp zebanilere rüşvet olarak dağıtacağım.Bunu göyle bilin spekler.
çıkış başladı mı ne?:halay: ytd
Istedigi kadar oyalansin.buradan sonrasi kimse satmaz ancak dustukce alicisi hazir.
Yapıkredi bugün sattığı malı yerine koyabilir YTD
İkinci dalga başladı sanki.
Ah bir de salgın belası defolup giderse nerelere gider bu hisse.