ben 1487.38 e kadar direkt satarlar diye düşünürken, onlar yukarı çekip tepeden bastılar. ben bu satışı hala normal görüyorum. iki gündür o kadar aldılar bu kadarcıkta düzeltmesi olsun yani...
Printable View
haberlere, gelişen olaylara, göre değilde direkt rakamları dikkate alan biri olarak baktığımda, öncelikle GARAN dün kırdığı direnç 8.55 üzerinde tutunması ve xu030 kritik satış desteğini kırmadan kapatmasından dolayı sabah olası satıcılı bir açılışta alıma girerim diye plan yapıyorum. çünkü göstererek satmayacaklarını düşünüyorum. ama görüldüğü gibi al sat oyunu bu.. al otur gölge bir yere ne otobüs geliyo, nede tren. maalesef insanlar sürekli trent beklentisinden dolayı çoğu zaman aldıklarınıda veriyorlar. neyse hadi bol şanslar..
xu030__ gün aşırı destek ve dirençler değişeceği için, dün dünde kalmıştır diye yeni oyuna bakmak daha sağlıklı olacaktır..
amerika piyasasındaki yatay hareketlere göre bizdede yatay veya eksi bir açılış olabilir. ancak tekrar yukarı dönme ihtimali olduğunu düşündüğüm için gaza gelinmemeli diye öneriyorum. bol şanslar
xu030__ artı açılış planı değiştirdi. çünkü artı ve eksi açılışlarda oyunu buna göre kuruyorlar. haber falan hikaye. kılıfına uyduruyorlar işte..aşağıda dede hesabı 600 yüz punlalık satma şansları olduğu için satış gösterip tekrar yukarı yapabilirler diye düşünüyorum. bol şanslar
xu030__ sonuna kadar alırlarmı bilmiyorum ama, şu an kararlı gözüküyorlar. artık satış gösterip tekrar yukarı döner senaryom çöp oldu.
xu030__ kapanışa baktığımda çok olumlu gözüküyor. ışıl ışıl boyası cilası harika ama, nedense ben askıda kaldım. zurnanın zırt dediği yerdeyiz çünkü. ne güzel üfürüyordum nefesim tıkandı:) neyse ağzımızı hayra açalım hayır olsun. bol şanslar
xu030__ bugün çok karışık bir piyasa olur, düğümü yarın çözerler diye düşünüyorum. zaten dünde işin içinden çıkamamıştım. bol şanslar
xu030__ destek 1488.16 diyeceğimde destek denildiği için sanki kırılmazmış gibi algılanabiliyor. destek işte kırılırda, bükülürde, dikelirde. adres belli olsun diye...