-
Normal şartlarda bu hissede tabandan 1.6 milyonluk alıma tabanı bozup tavanlardı ama anlaşılıyor ki tabandan alımları kendileri yapmış kendi lotlarını alarak ardından tekrar mal basmışlar maalesef yani kaldırıp kaldırıp malı gelen ky ya gömdüler durum bu başka açıklaması yok varsa fikri olan yazarsa seviniriz
-
-
-
1 950 000 lot satmışlar kaldı Bi 1 950 000 lot dahahüseyin çeliğin kayiddileştirilen lotları onuda yarın satarlar veya birdahaki 26 hareketinde satarlar şirketin bedelsiz açıklamasının da sebebi az çok ortaya çıkmış oldu maksat mal boşaltmakmış
-
Anlamadığım şey bedelsiz açıklamış olsa bile ky neden bu kadar almaya istekliydi onu çözemedim ama yinede uzak durmak lazım çünkü satmak istedikleri Bi o kadar daha var
-
İnvesting de gazlayanlar var dikkatli olun 1. 950 000 lot satılmış bi o kadarda Hüseyin çeliğin malı var o da satılacaktır kayidileştirildiğine göre satma amaçlı borsada işlem gören tipe dönüştürülmüştür yani bırakın satsın sabırlı olun derim şahsen ben bu malların en az 40 45 üstü satılacağını düşünüyordum ama Fırat life yeterli gördü %90 lık karı yanıldım malesef
-
%318 lik bedelsiz de güzel havuç olmuş artık havuç mu kazık mı siz karar verin
-