Sn Şakir
Gerçekten yıldırmak istiyorlarsa bunu başarıyorlar benimde elimde 52500 lot var ne kadar dayanırım Bilmiyorum.
Printable View
Amaç yildirmak degil eger oyle olsaydi 10 senedir ayni yerde olmazdi . Bu hisse 2015 de 25 liraydi . 2017 subat da 23 liraydi .
Rakamlari niye yazdim 6 7 senedir ayni yerlerde yildirmak degil bu .
Piyasaninda talebi yok lotu az olmasina ragmen en azindan arsa + fab . Fiyatinda fiyatlamasi bir marj aciyor ama oda yok
Bu aralar gunde 1 lira oynuyor trade istiyor olabilir ama kimse 34 milyon dolara 500 milyon tl ye trade girmez .
Benim anladgm sirket 2 milyon lot civari hisseyi birakmis al sat yapiyor kendileri .
Piyasannda dikkatini cekmiyor zaten hisse
Beni endiselendiren yaptgmz bilanco hesabini bile satin almiyor olmasi . Uydur kaydir giderlerle törpuler yine heralde .
Ihale haberi geliyor mali isler direktorune soruyorm , yatirimcilar yanilmasin diye paylasmiyoruz diyor . 2022/1.ceyrek hedefler arasindayms bilancoda ben okuyorm gormuyorm .
Bunlarin mantiginida ne yaptiginida anlamak zor . Bence umurlarinda degl yada eş dost akrabaalri hisseye sokmuslar paket olmus 10 yildir .
Eger duzgun tahta yapici olsa bilanco fiyatalrdi ben yine diyorum 700 milyon alti ciro zor . Seneyemi oteleyecek fuarda sattigini yada suriye ihalesinde verdiklerini oyle bise olmazsa 700 ustu garanti .
Bu hesaba gore bilanco iyi gelmeli . Bistin korku halinde oldugu donemde bist 30 basta olmak uzere cogu hisse cokerken bir operasyonla pd yi 1 milyara cekip bilancoyuda orda beklemesi lazimdi . Zaten %75 de dokulecektir.
Bunu yapmadigina gore ucuz tutup surup verip asagi cekip kendine trade den 3 5 kurus aliyor . Sabitlerin satmayacaginida bildigi icin istedigi gibi at kosturuyor
Bu hisseye buyuk abiler lazim . Okullu galip bu tarz adamlar hisse sahibini tokatlayacak adamlar .
Sn noir surekli mayis 2020 de aldiginz lotu bahsediyorsunuz . Bosuna forumda gezmissiniz . 2021 ocak subat ayinda 5dolar gordugunde verip gececektiniz . Veremediginize gore acemi oldugunuzu dusunuyorum . 10 senede bir gelen firsatti o . 2013 den sonra .
Muhtemelen yillarca 1 2 dolar arasida donse tekrar 5 dolarda olsa veremezsiniz .
Siz sansliymissnz . Sansinizi degerlendirememissiniz
İmkansız . 5 dolar ancak 2026 27 lerde olabilir bence . Keske olsa ama imkansız . 20 lira dolar 100 lira adel . Bence imkansiz . Kendi fikrim . Suan 1.40 dolarda altinda kalici olursa 10 kere kiramadigi 1.40 artik tepe kalır . Burdanda donerse 2 dolar 2.5 dolar bence nimet olur .
Sahsi fikrim kimse etkilenmesin . Fikri olan paylassin degerlendirelm .