-
Güzel yorumlamışsınız hocam. O zaman beklemeye değer. Saygılar
-
Buralarda takılıp güzel bir dip yapması lazım öncelikle.Dibini sıyıracak iyice.. Yatırımcılar diyecekki yeter artık bir bir yukarı çık diyecek... Yani bu 1-2 günde olmayabilir.Bugun dip yap yarın fırla olmaz..Mecbur bekleyeceğiz...
Dip oluşumları sonrası , hacim yükselmelerini bekleyeceğiz.... Dikkat edeceğimiz noktalar bunlar...
ytd.
-
Aynı şeyleri yazmayalımda ifr raporundan çekilen yazılardan Linkedinde yapılan bir paylaşım..
Robot endüstrisinde yeni bir rekor kırıldı ve dünyada 517.381 ünite robot kurulumu gerçekleşti!
Dünya Robotik Raporu 2021 yılı küresel #robots pazarına ilişkin verilere göre, robot kurulumları sadece kriz öncesi seviyeleri aşmakla kalmadı, aynı zamanda yeni bir rekora da imza attı!
Yayınlanan raporda, 2021'de dünyanın dört bir yanındaki fabrikalarda kurulan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 517.381 ünite yeni robot yatırımı gerçekleşti. Bu, yıllık %31'lik bir büyüme oranını temsil ediyor ve 2018'deki robot kurulumunun pandemi öncesi rekorunu %22 aşıyor.
ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği) ve ROBODER iş birliği ile bir araya gelecek #robotik endüstrisi; Robot Otomasyonu ve Geleceği Konferansı'nda "Endüstri Gelecekle Buluşuyor" temasıyla, 7-10 Haziran 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi WIN EURASIA'da sahne alacak!
Başta endüstriyel, mobil ve cobot, robotlu kaynak teknolojileri, endüstriyel #YapayZeka, #IoT, robotik süreç otomasyonu ve entegrasyon gibi konuların işleneceği etkinlikte, bu ürünlerin otomotiv yan sanayii, beyaz eşya, gıda, sağlık, tekstil ve makine gibi öncü sektörlere katacağı kalite, verimlilik ve hız gibi kavramlar, dinleyicilere uzman kişilerce aktarılacak.
#Robotics endüstrisinin en kapsamlı buluşması, Nokia ve Turkcell iş birliği ile #WINEurasia 5G Arena'da gerçek zamanlı #5G kullanım örneklerine de tanık olurken, robotlar arası kablosuz ve düşük gecikmeli hızlı iletişim gösterilecek.
-
Hocam müsait oldukça siz yorumlarınıza devam edin yazın ben sizi okuyorum. Tabi hergün hergün bir hisse hakkında ne yazılabilinir gerçi ama olsun. Şu an için psikolojiye oynuyorlar gibi. BURCE de de bunu yaptılar takip ettiyseniz ama şimdi 5 gündür tavan. Burada yine ön plana sabır çıkıyor kanaatimce. Borsanın ana kuralı yani. Saygılar
-
Sizinde deiğiniz gibi Sn.Zeytinci hergün bir hisseye yorum yazmak anlamsız oluyor. Haber akışı veya sert rüzgarlar varsa bir şey yazmaya çalısıyoruz.
Biraz klişe olacak ama her kağıdın zamanı vardır. Öncelikle daldan dala atlamadan sabırla beklemek lazım. Aldım sattım işlerine pek bulaşmıyorum.
Gelişen sektör olduğu sürece sorun yok bizim açımızdan. Daha neler göreceğiz. Sabırla beklemek lazım.
Şu anda en önemli konu seçim. İyisiyle kötüsüyle seçim dönemini atlattıktan sonra borsa biraz daha rahatlar diye düşünüyorum.
ytd.
-
Çok tehlikeli yerdesin i.nelik yapma.....
YTD.
-
Orul orul o..... Çocigisin...
Ytd.
-
Hayırlı olsun... Adamlar daha ne yapsın ama halen baskılıyorsunuz..
https://resimupload.org/images/2023/04/18/Adsiz.png
ytd.