Kimse 300-500 TELE'lik hissenin peşine düşmez.
Printable View
Kimse 300-500 TELE'lik hissenin peşine düşmez.
Bana da 983 lot gelmiş, bizimkilerin mevduatlarını teminat göstermiştim, bende o kadar para ne gezer :shh: %1 gelir diye de para ayarlamıştım %0.63 geldi, :)
Hiç kimse memnun görünmüyor, halka arzların getirdiği prim devam ederse, sizler etrafınıza bundan bahsederseniz, 1 adet yatırım hesabıyla yetinmeyip, ebeveynlerinize ve ya eşinize ait 2-3 adet daha yatırım hesabı açarsanız, yakında bu oranlar da gelmeyecektir, ya da halka arzlar böyle gitmeyip bir gün patlayacaktır, işte o zaman isteyen istediği kadar alır, tabi cesareti olanlar için geçerli bu durum :)
Burada yeni hesap açmış yatırımcılar görmekteyim, onlar düşüşleri bilmezler, bizler burada ne düşüşler gördük ve geçirdik ki o dönemde hep kuyunun dibini merak ediyorduk!
https://i.hizliresim.com/bxi65ce.PNG
Eskiden her kimlik için talep formu dolduruluyordu.Yatırımcılar halka arza eş,dost,arkadaş,akraba,komşularına talep formu doldurtup imzalatıyordu,talep formunda gelecek hissenin ve nakit iadesinin şu hesaba virmanı tercihi vardı.
Hâla bu uygulama devam ediyor mu bilmiyorum.Çok üçkağıt dönüyordu.100 lerce form dolduranlar vardı.
Şimdi online müracaat var.Baya kolay olmuş arz işleri.Ama işleme açıldıktan sonra arz fiyatının baya bir üzerinde işlem görmesi konusunda yorumlar ortak hep.
Herkes farkında durumun.Hep beraber ortak düşlerin peşindeyiz sanırım.Artık trenin hangi durağını kim tutturursa gibi bir durum var çoğunluk için sanırım.
Mevcut ve gelecek olan mali tablolara göre hareket edip uzun dönem yatırım içinde alan vardır mutlaka.
Hayırlısı.
700 lot istedim
3 lot münasip görmüşler
230 da 1 gelmiş
Ne büyük risk, ya talep az olsa, ki perşembe başlayan satış dalgası cuma da sürse belki talep çok az olacaktı. Ve istediğin miktarın mesela yarısı gelse, bu durumda direkt taban açsa...değil anne babanın parası, kendi paranla bile böyle risk alınmaz...bene tabi.