Başlık ve poziyonlarınız hayırlı olsun sn TRENDHOUND .. kolay gelsin ..
Printable View
Başlık ve poziyonlarınız hayırlı olsun sn TRENDHOUND .. kolay gelsin ..
GARAN'ın teknik manada trend değişikliğinin ortaya çıkma seviyesini de yazayım. GARAN 2 hafta önce en dipte 97.75 i gördü. Bunun %20 üstü yani trend değişikliği seviyesi 117.50 dir. Bugün buraya yaklaştı ama sonra sert satış yedi.
Endeksin mıomentum kazanması için lokomotif kağıt olan bankaların yukarıda hesapladığım trend değişim seviyelerini aşması gerekiyor. KCHOL ve diğer kağıtlar da böyle yaparsa genel bir ralli olur ve endeks hızla tarihi zirvesi olan (5 ay önce geçen Haziran'da gördüğü) 11252 ye doğru gider, o anki momentum bağlı olarak muhtemelen burayı da aşar. Bunun için bir kaç aylık bir süre gerekiyor. Ben en geç Ocak sonu diyorum ve 100 endekste Ocak sonuna kadar 11250 yi görürüz diye düşünüyorum.
Öncü ve lokomotif kağıtların başında gelen endeks kağıdı KCHOL 2 hafta önce en dipte 161.50 yi gördü. Bunun %20 üstü yani trend değişikliği seviyesi 194 TL dir. Bugün 187.40 a kadar çıktı ama tutunamadı. Daha yolu var KCHOL ün.
Öncü ve endekste ağırlığı olan kağıtlardan AKBNK ile YKBNK çok güzel momentum yakaladılar ama endekste ağırlığı olan diğer öncülerden İSCTR ile KCHOL ayni performansı gösteremiyor. Bu yüzden münferit durumdaki yüksek momentum genele yayılamıyor.
Baştan itibaren okudum.
Kıymetli bir topik olmuş.
Sayın @TRENDHOUND elinize sağlık...