Hadi be hadi 3 dalgası teyidini ver şimdi 1,1356 ya kadar basın şu euusd yi o arada usdtry 3,6401 i yukarı kırsın hadi bakim evladım yormayın len beni.
Printable View
Hadi be hadi 3 dalgası teyidini ver şimdi 1,1356 ya kadar basın şu euusd yi o arada usdtry 3,6401 i yukarı kırsın hadi bakim evladım yormayın len beni.
5 pips kaldı euroda 1,1380 aşağı geçildiği anda film kopar piyasada epi topu 6 pips var şu saatlik barı bir yutsak ondan sonra kapatıcam ekranı.
Ulan euro ulan euroooo Endeksde 125800 den satamadım gitti 600pips ulennnn başlıycam 5 pips hareketinden şimdi giricem merkelden çıkıcam draghiden haaaaa düş lan ******** düşşşş
Ston hocam,
Tıkır tıkır işliyor öngörülerin.
Teşekkürler
euro-usd 1.1380 e değip çıkıyor.
Daha birşey yok sadece panik havasını attık reis.
Şimdi para kazanmamız lazım bu işten yoksa yemişim analizini para kazandırmıyorsa at çöpe gitsin alayını.
Euro ve dxy saatlik pinbarları yuttu bundan sonra dxy ralli euusd şelale esastır.
Bizim eşşek try ninde 3,64 önemi bitti hatta 3,6866 önemi bile bitti bugün bugün indikatör, sistem alayı sat verdi bunların alayını doğramalılar ya bu saatlerde yada akşam viop kapandıktan sonra.
Daha yolun başındayız canlarını alıcaz bunların acıyıpda su verenin ta......... diyorum vahşi kapitalizm kuralları işler artık soya soya 3,86 ya try şimdilik sadece 1,08 e euro
1,1357 kırılıp 1,1306 da teyit gelmesi lazım euusd de devam lan devammmmmmm şerrolar saatlik pinbar yuttunuz ********liğin alemi yok basın len aşağıya 1,1440 da çükülen çüküldü bugün güzel boğa tuzağı atıldı orada.