Hisse fiyatına yansıyacaktır diye düşünüyorum.Tavan serisi beklemek yatırımcının hakkı.
Çeşitli sitelerde,twitterda forumlarda en ağır şekilde kelimeler içeren cümleler yazılıyor bu hisse ve patronu için.
Printable View
Hisse fiyatına yansıyacaktır diye düşünüyorum.Tavan serisi beklemek yatırımcının hakkı.
Çeşitli sitelerde,twitterda forumlarda en ağır şekilde kelimeler içeren cümleler yazılıyor bu hisse ve patronu için.
Ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar bu dgnmo hissesine ve patronuna.
Twitterda,investingte her yerde küfür.
Bu hisse burada kalmaz...
Patron küçük yatırımcının elindekini alma derdinde.
Değerini bulacaktır hisse.
Biri gelir toplar kaldirir.
TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER...
Bir iki yıl ölü hisseyi taşımak zorunda kalan yatırımcı sonunda ödediği paradan fazlasını öder...
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
Hisse dow da işlem görse kelebek mobilya markasının güveni sıfıra iner...
Bizim çektiğimiz sıkıntıların 100 katını çeksin buna neden olan dgnmo ilgilileri.
sabır testi...
Çok adi hisseymiş. Patrona bağlı hisseler böyle oluyor genelde. Puuu...
Para tekniği yapar.
Davut tarihin en kötü adamlarından biri. Bir de Twitter'da şirin rolü yapmaz mı midem bulanıyor. Bir süredir izliyorum adamın taktiği şu. Genelde kıpkırmızı bir günde yeşil yapıyor hisseyi. Herkes hissesine sığınsın diye. Büyük ihtimalle avlıyor da. Sonra günü yatay kapatıyor ve endeks alıp başını gitse de hisse gram kimildamiyor. Sonra tekrar baştan bunu yapıyor.
Yeniler için hatırlatayım. Davutun kendisi tvdeyken oğlan arkadan hisse satmıştı. 500 tane şirket var aman diyeyim...
Patron sirketlerinden uzak durmaliSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yatırım fonlarının para girişini takip edip pozisyon almak lazım ciro artışı muazzam seviyelerde bir şekilde farkedilir bu,su an 5 10 kademede al gülüm ver gülüm devam ediyor.Bu yazın hissesi bu olacak gibime geliyor ama su an icin erken bana göre.Ytd diyim de adet yerini bulsun :)
Tamamen soytarı bunlar; millete bu hisseyi önererek hatta bu önerilerden dolayı komisyon isteyerek KY'lere itelediler kağıdı. Bu patron olacak şahısın bir yerine kitlerler ama bu olayları. Ha kıbrıs ta kumar oynamışsın, ha bu senede yatırım yapmışsın, hiç farkı yok...
Bu kadar sahtekarın bir araya geldiği başka borsa görmedim ben. Aman siz siz olun BİST 30'un dışına çıkmayın, boşverin bu moktan firmaları, ammaaaaa o patron olacaklar dötlerini kollasın, gözü dönmüş adamın teki görür bunları sokakta....
İlk çeyrek bilançosunda umut verirse bence iyi olabilir.
Bilanço gelmedi mi bunda henüz dostlar? Adamlar sabah ve gün içinde yukarı sürüyorlar, sonra kapanışa doğru salıyorlar. Bunun anlamı millete mal yıkmaya çalışıyorlar.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1020010
doganlar mobilya bayilerine doganlar mobilya hisselerini teminat olarak kullanma imkanı vermiş. 1991 yılında FROTO da bu yöntemi kullanarak bayilerine hisse alma zorunluluğu getirmişti. Bu yontemle fort bayilerinin hepsi büyümeden fazlasıyla paylarını aldılar umarım doganlar mobilya da aynı sonuca ulaşır.
Norweç varlık fonu ilginçmiş. 12 iken Thy'de gözüküyorlardı.:rtfm:
Patron biraz değişik Doğanlar'da kağıt 2.50 lere bir kere daha gelmişti. İşlerimiz süper, yatırımlarımız uçuyor hisse geri alımı başlattık vs. bir sürü laf Aralıktı galiba.
Sonra 2 lere kadar geriledi. Ne kap var ne ses var. şimdi tekrar 2.50 lere geldi. 2.20'lerde başlayan alımlar. 2.57'lerden döndü yine. Bakalım burada eğer patron tekrar ciddi alımlar yaparsa derim ki adamlar bir şeyler yapmak istiyor.
Orta vadede sönük kalan kağıtlardan kaç sene oldu 3.5-4 lerini hatırlıyorum. Bu kadar düşmemeliydi. Artık zamanı gelmeli.
Ama yönetim çok içime sinmiyor BİOEN'de bunların oda çok güldürmedi. Gel gelelim DGNMO yıllardır prim yok hala can yakmanın manası yok sürün şu kağıdı :)
Davut ağa ya selamlar, o bilir işini, bir yabancı ortak alsa varya bu şirket o zaman herkesin beklentisini karşılayabilir, umudum yabancı ortak almasıdır.
Yatırım tavsiyesi değildir, sesli düşüncemdir.
Şu 2.50'de ne varsa, her defasında 2.50'den geri geliyor. Patron sal gitsin stress yapma biraz para da sen kazan, epey hissen vardır herhalde...
Bu hafta içi veya önümüzdeki hafta bir operasyon bekliyorum.
Hala bekliyorum... hadi utandırma beni...
Tekrar deniyor geçerse ilk hedef 2,79, sonra 3,34.
Canlan biraz hadi oğlum canlan, bak bir tavan yap nasıl açılacak önün...
Yarın senden bir tavam bekliyorum, vu bu hafta senin haftan olsun...
Daha güzel günler görmemiz dileğiyle hepinizin bayramı kutlarım.
Senin gibi hissenin mobilyanın ta.. Başka bişey diyemiyor insan. Spekülatif hisse. Güya şirket geri alım yapıyordu
Para tekniği yapar.
Hay ben senin spec gibi yapacağın işe de, sana da, ulan gryzekalı az bırak da gitsin, sonra millete yıkarsın kağıtları bu kadar mı slksın sen yahu, ben mi öğreteceğim sana...aylardır aynı hareket...
O...ç ları
Ulan yataşı bile katlaması lazımdı şimdiye kadar
Çokk badkıladılar içlerinde patlasın
Bu hafta son haftan...
Moral bozdu. Çok geri kaldı, daha da kalabilir, çıkabilir de. Benim bildiğim patron istediğini yapıyor tahtada. Çok zaman ve para kaybı oldu benim için. Evime ve hiç kimseyede elimden gelse bu ş.....siz markayı aldırmam.
Para tekniği yapar.
Yorum adı altında düşecek, uçacak gibi yazmak bildiğim kadarı suçtur. Ayrıca zarar da verebilir birilerine, inanıp kredi ile alan olur falan. 2.80 den 2 40 geldi bir anda. Gazlamayalım kimseyi lütfen. Bu arada gerçek bilgi belge paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim
Para tekniği yapar.