Pisiklet ! çoktan devrildi ayakları bacakları kırılanlar BANKALARDA yapılandırma yapıyor ama sona kalan dona kalacak.
Printable View
W. Buffet’in deyimiyle “Sular çekilince denize kimin donsuz girdiği ortaya çıkarâ€. Şimdi
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/kosey...ilince....html
Hazinenin dış borç stoğu azalmış . Hokkabazlığa devam, YANDAŞ betonculara sağlanan devlet kefilliğini hesaba katmıyorlar bence bu düzenbazlar
Hamleyi ne kadar abarttiginizi sanırım bugün daha iyi anlamissinizdir...
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Secim tarihi ertelendi mi??
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberlerın en olumsuzlaro pomlanıyor sureklı galıba aynı gemıdeyız
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunları bılınclımı yapıyorlar zıraa gazete ısımletı cokta guvenılıt gelmedı
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazine : Borç stokunun 553,1
milyar TL tutarındaki kısmı Türk Lirası cinsi, 368,1 milyar TL
tutarındaki kısmı döviz cinsi borçlardan oluştu.
Gösterge faizin en az 200 baz üzerinde olmayan şok bir faiz artışı ateşe benzin dökmeye benzer kestaneyi patlatırlar.
*hazine: Merkezi yönetim borç stoku nisan'da 921,1 milyar tl(önceki 913,1mlr)
Ne bist’miş be, petrol zengini bovespa 83 bin bist 103 binde.
Jöleli mi jöleliyor bu bist’ti.
18.00 da bitiyormu MB mesaisi?
Borsada yapılan aptal kandırma , Dolar bazında hisseler ucuzladı diyorlar peki örneğin BANKALARIN Dolar bazlı aldıkları kredilerden dolayı OHA bilanço bozulmalarına niye kimse değinmiyor. Batan firmaya Dolar bazlı ucuzladı demek te her halde Türkiyedeki aptalları kandırmaya mahsus.
Seçime kadar en az 4.95 gibi gibi
Tl elden gidiyeaahh, [emoji28][emoji28][emoji28]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu anlayamadım işte...
Bilanço düzeni her şirket için aynı...
Kısaca bilançoların aktifinde mevcutlar ve alacaklar, pasifinde ise borçlar ve özkaynaklar yer alır...
Yani bilanço aktifinin kaynağı pasifidir...
Her şirkette aynıdır.
Ve daima atılan gol sayısının yenen gol sayısına eşitliği gibi aktif pasilfe eşittir...:)
Abbas kaynak yaratmak için kumarcılara çökecek galiba.
http://m.milliyet.com.tr/5-milyar-do...undem-2673256/
https://twitter.com/RefetGurkaynak/s...34674464026624
Geçen hafta iş yerinde bir arkadaşla bunun tartışmasını yaptık.. Yatırımcı bu hareketlere sevmez dedikçe karşı taraf "godumu masaya yumruğunu godumu haa, gidicek tabi" vs. şeklinde savunuluyordu.
Merkez Bankası hamleleriyle değil de hamlesizliğiyle tarihe geçecek gibi. Cuma'dan yüklü bir kısmını bozdurmuştum. Merkez Bankasının 4.50 baskısına dayanamayıp meşe odununu alıp piyasaya çıkar sanmıştım..Meğer safmışım...
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum bugün yabancı finans kuruluşlarından tl/dolar ile ilgili en ufak bir yorum yapılmadı eğer gözümden kaçmadıysa ! işte mb sından şu kadar baz puan bekliyoruz bu olmazsa kur şöyle olur böyle olur tarzında bir açıklama gelmedi !
almanya tatildi başka ülkelerde var
Topiği boş bırakmaya gelmiyor dolar çökmüş resmen. Bugün ekmek yok başkana.
Türkiye’nin kredi notunu çok yakında diğer kurumlarda indirir gibi görünüyor.
Topiği boş bırakmaya gelmiyor dolar çökmüş resmen. Bugünde ekmek yok başkana.
Türkiye’nin kredi notunu çok yakında diğer kurumlarda indirir gibi görünüyor.
Gelişen piyasa kurları dolara karşı değer kazanırken TL ciddi değer kaybıyla diğerlerinden çok ayrıştı.
Bir daha gelmeyeceği sözüne güvenmek gafletine düştüğümden ve de başka bir lakapla foruma kaydolmak en ağır forum kural ihlali olduğunu bildiğimden, böyle bir cürette bulunacağına ihtimal vermemiştim.
Bu konuda (onu tespit etme konusunda) bir arkadaşımızın yardımı oldu...
Ezcümle benimle ilgisi yok.
Ekonomimiz iyi deyolarmış.
Bizi dışardan öpüyorlarmış mış..
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...yedik-2419407/
Happy donanımli bir akademisyendi. Proton da kıvrak zekalı birine benziyor. İkisi aynı kişi midir bilmiyorum.
Ben forumda insanların kamplaşmasına karşıyım.
Bunu söylediğim için Bora Yaşara'a da cephe aldığım anlaşılmamalı. Ben hepsini forumda görmek istiyorum.
Kamplaşma gruplaşma da forumun tadını kaçırıyor.
İnsan, sosyal gruplarda, temelini, öncesini bilmediği konularda her ortaya kafa atmamalı.
Bunlar töhmetli, riskli işlerdir.
Gerek yok her konuya maydanoz olmaya.
JÖLE mat ve ince telli saçlara şekil verirken çok işe yarar. Saç tellerini birbirinden ayırır ve bir göz yanılsaması sonucunda, zayıf saçları dolgun gösterir. Sık dalgalı ve kıvırcık saçlardaysa bukleleri belirginleştirir veya sürülüşüne göre saçın kabarmasını önler, içinde parlaklık veren ajanlar olduğu için saça bir ışıltı da verir. Piyasada sprey formunda satılan saç jöleleri de bulunur.Kuru saça uygulanırsa, saçlar diken gibi görünür. Kimi gençler de saçları dimdik ve sıradışı dursun diye jöle kullanır!