Bankanin 5 Subat'a kadar cevap vermesi gerekiyordu. Vermedi. Verip vermeyecegini tam ogrenecekken Temyizden durdurma karari gelmisti.
Ona ne oldu? Yani 25'inde ne mahkemesi olacak anlamak zor.
Printable View
6,67 duvarın kırılması gerekir. gerçi bu hareketsizlik davaya ait bilgilerin speğin elinde olduğunu gösteriyor. iyi bir sonuç çıkacak olsa bırakmaz fiyatlar dı.
Danışıklı dovus bu iş. Yok böyle bir sey yahu, bu davanın bitmesini isteyen bir tek küçük yatırımci bence... bu banka ve devlet gerçek bir mücadele verseydi sadece bu dava sürecinin gereksiz uzatalip itibar suikastı yapılmasi yüzünden Amerikan yargısıni dava ederdi. Oldu bitti dava sonuçlansa en kotu zarar bile şimdiye çoktan telafi edilirdi, belirsizlik kadar büyük bir ceza mı var?
Banka gerekli mücadeleyi veriyor olsa beni yalan çıkartır, %49 hisseye sahip yatırımcısını bilgilendirir dava hakkında, gün bile bildirmiyorlar, böyle bir pişkinlik yok.
Derinlik atamiyorum.
Neyse ogrenecegiz neyin ne oldugunu bugun.
6,66 rakamında kaldık, abi bunun seninle bir ilgisi var mı, :) vobda bir yeni üye gördüm, nick'i 777, onumu davet etsek.
KIZILDAG planin nedir? Sene sonu demedin mi? Kredi tasimiyorsan zararli cikmazsin bu isten, sen de biliyorsun yani. Bir sekilde su akar yolunu bulur, cok uzun sureden kalma bir hikaye bu. Sonlarinda girdin isin icine yani.
Rusya idlipte alacağını almadan masaya yanaşmak istemiyor. Boz ayı piyasayı bozdu.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın hocam kredi yok. planım ise alternatif bir getiri bulmak, şimdilik yok, faizler bu şekilde düşük kalmaya devam edecek. piyasa bir değerleme yaptı, onu izliyoruz, bu değerleme biraz satış yedi ama kısmı bozulan bir şey yok. ülke için varlık fonu önemli, ileriye doğru daha çok ihtiyac duyacaklar. satmak isteseler satamazlar üzerinde rehin var. hiç bir zaman bir mülk rehinli olarak kalamaz. devlet bunun acısını çekiyor. birinin gelip çözme şansı yok, devlet kendi kaderi ile çözüm arayacak. şuan düzelen görüşmelere güven var, güven bozulursa emlak bank gelir halkbankı alır. 235 gün daha beklerim. verdiğim süre 240 gün 5 gün önce başladı.
Üstadlar yabancı kurumlardaki takasin kime ait olduğunu göremiyoruz değil mi? Yerli kurumlar %5 üstüne çıktığında kimdir nedir biliyoruz, yok müdür bizim bu takastaki citi ,doçe kimdir anlamın bir yolu.
Herkesin hisseye bir ton katkisi oluyor. "Ortak" kullanilsin bence. Haci, hocanin kimseye bir faydasi yoktur borsada.
Saygi amaciyla kullanilyor biliyorum, ben de kullaniyorum ama birisi bana "Hocam" deyince bir ton cakmasinin oldugu yerde kufur edilmis gibi hissediyorum :)
Subat ayinin takasi boyle. Borsada yabanciya gore islem yapilmaz, cunku cogu yerli o hesaplarin. En kolay manipule edilebilecek sey kisada.
Gorusumu daha once belirtmistim. Bu hissede yabanci kalmadi, hepsi yerli. Katilinir katilinmaz o baska.
http://share.matriksdata.com/Images/...1319528852.png
her gün sadece sigaradan yaşanan can kayıpları belkide milyonlar, ama sosyal medya virüsü büyük bir paniğe cevirdi. paranın güçü. halbuki ÇİN bu konuda şikayetci değil, İtalya daha 3-5 vakadan sonra her yeri kapatıyor ve hatta ekonomi çok etkilenecek diye beyanat veriyor, dün bunu sattılar.
virüslü 17 yolcu alıyorlar, uçak ful virüs oluyor, en azından o 17 yi ayrı bir yerde tut, bir önceki gibi 14 gün karantina yap, ama öyle olmaz, başkasında virüs var bizde de olmalı, virüs adından ilk yapacakları şey vergi toplamak olur. hayret bu kez kızılay başkanı ilk iş olarak bağış istemedi.
işin doğrusu uzun vade de ÇİN, korku salmaya devam edecek. Abd ve avrupa eski ticaret partnerlerini hoş tutmak zorundalar.
MAAhkemden bir ay icinde nasil bir yol alacagi ortaya cikar. Tahminen uzar gider bu surec. Banka da yeniden 4-5 lere goz kirpabilir. Bu arada saglam asagi geliyor :)
Alin size KISA ozeti :
https://www.youtube.com/watch?v=pJI2...ature=youtu.be
Mesela merve dinliyoruz. O diyor yaramız da kalsın, ben diyorum olmaz aramızda kalsın. :) Yahu şarkıyı ilk dinlediğimde uzun zaman aramızda kalsın diyor sandım.
Bu adam "Halkbank'a acilmis dava yok, Halkbank'a acilacak dava yok, HA'ya acilmis dava var" deyip deyip duruyordu. Ayransizla da o kadar kavga etmistim 2 sen eonce.
Simdi gelmis "HA durusmasi Halnkbank davasi icin altyapiydi" diyor. E gunaydin.
Ayrica 2 senedir takip etmiyorlar Zarrak'i, adamin 8-10 senedir hotmailini okuyorlar. Mayin gemisi almis, onu almis bunu almis. O yuzden anlasmasiz gitti diyor. Sanki ABD adam ile irtibata gecmedi, ne yapmasini soylemedi olaylarin suphe uyandirmamasi icin.
Adam gecende birsey yanlis anlayip tweetlemisti, biz duzelttik. Ne oldugunu unuttum bile.
@canikligil
·
Dec 26, 2019
Halkbank'ın istinaf mahkemesine müracatı reddedildi.
Hakim Berman, Halkbank'ı mahkemeden kaçınma ve erteleme çabaları ile suçlayıp 2 seçenek sundu; ''ABD mahkemesinde meşru savunma yap ya da duruşmaya katılmayıp firari ol.” Duruşma 25 Şubat'e ertelendi
Buldum iste. Adam Temyiz Mahkemesiin ne oldugunu bilmiyor, reddedilmis diyor 26 Aralik'ta.
Bu adam bunu yazdiktan sonra Temyiz Mahkemesi alt mahkemeyi durdurdu.
Reddedilmismis.
Bu da var:
Razi Canikligil
@canikligil
2- Hakim Pooler, ‘’ Zarrab nerede?, Bu işi yapan Zarrab mıydı?, Ona ne zaman ceza verilecek?, Atilla gerçekten bu işten hiç para kazanmadı mı? şeklindeki soruları Başsavcı yardımcısı Lockerd’a zor anlar yaşattı.
Cevabi da:
17-12-2019, 01:08 #7693
666
Hic de zor anlar falan yasatmadi. Kim ceviriyorsa bunlar artik. Yukarda acikladim. "gercekten" kelimesi de yok mesela.
İşi varlık fonu ile ilişkilendirmek, onun üstünden vehameti vurgulamak doğru değil, tamam bir tehlike var ama bu tehlikenin üzerinden sadece en negatif senaryoları üretmek çok akıllıca değil. Halk dilinde bir söz vardır tamda bu durumlar için kullanılır. Cezamız idam mı. Razi Çanikliye göre idam yetmiyor, soyun kurutulma tehlikesi de var. O halde biz s400 alırken aramız kötü ve neden en büyük ceza verilmedi. Acaba CEZA VERİLEMİYOR olabilir mi.
Kepenk kapatir mepenk kapatirmis. ... orekesi artik.
Cok buyuk krediler aliyormus Amerika'dan. Bunlar duracakmis mahkeme karar verdigi zaman. Bankanin ABD ile alakasi yok 5 senedir.
THY'nin ucaklarina el koyabilirlermis.
24 dakikami geri istiyorum senden Erick.