Travelator
Printable View
Tamamiylen dedektor sehir efsanesi, polis senden benden farkli biri degil, oyle olsa bizim sitedeki polis beylik tabancasına kadar çaldırmazdı hırsızlara.
Eviniz size cok buyuk gelebilir, yengem esyalari düzenli bir sekilde alip koydugundan anaaa... hayatta bulamaz dersiniz, hirsiz icin ise cok cok kucuk bir yerdir.
en iyi yöntem duvarı delıp oyuk acıp kendı ozel kasanızı yapmak girişide elektirik prızı ie kamufle eder. Yada kombi yada çamasır makinasının icine zulanabilir...ama en guzel yontem portmanto dolabının zeminine gizli bölmeli bir konuma kasa yerleştirmek kasa saglam ve betona gömülü ve agır olmalı en az 160 kg olacak sekılde.....En güvenli yer bankadır
Adresleride alalım, nereye bakacagimizi biliyoruz artik!:kahkah:
uyuutucu hemde anında bir sprey var önce onu sıkıyorlar hırsızlar. :)) komşunun başına geldi. mahalleden
eniyisi altınları arabanın bagajında tutmak :oleyo:
Vay canina yahu, tam profesyonel hirsizlarin arasına düşmüşüz, tikkatli olmak lazim!:he:
Vallahi bilmiyorum abi .
Abi ben bu altın tavsiyesinde bulunan arkadaşların isimlerini yazdım bir kenara . Döşeme altına, vestiyerin içine bakacakmışız. Birisinin altına da duvarın içindeymiş yanımıza uyutucu sprey almamız lazımmış duvarı delerken ses çıkmasın.
Birazdan da pırlantam var nereye saklayayım diye sorarım pırlantası olanları da not ederiz .
pırlantam ney olsa sigortalatırım yahu.
açamayacağın kapı yok pencere ev oto fark etmez. :he:
https://tr.banggood.com/Broken-Key-T...r_warehouse=CN
Gidin siz bulun, o zaman.
Iki cins metal dedektörü vardir, 1. metallerin manyetik rezonanstaki değişimini izler, sinyal verir birakin evi topraktaki mineral yapısından bile sürekli sapıtır.
2. Olarak, toprak radari denilen VLF dedektörler vardir, bunlar topraktaki yapıdan etkilenmez, fakat yönlendirildiği yerdeki tum metallere tepki verir.
Benim bilgim bu kadar, buyurun siz daha ayrıntılısinı yazin da ben de öğreneyim.
Altınlar için güvenilir bir liman arayan, emanet olarak bana bırakabilir..:yahoo:
Yöneticiden daha güvenilir bir yer olamaz..:yes:
Dağılalım beyler, buradaki profesyonel hirsizlarin dersi bitti, kapınızın arkasına gardrop devirmeyi, PVC pencerelerinize içeriden sac vidasiylan bir kac yerden sıkmayı unutmayın!:kahkah:
Şimdi direk link bulamayacağım ancak manyetik rezonans ile beraber ground penetrating radar(sanıyorum VLF nin yüksek frekanslısı) taramasını biraraya getirip uygun anten ve yazılım vasıtasıyla çözümleyen sistemler. Gelişmiş GPRların da başarılı olduğunu iddia edenler var.Tabi bütün bu firmaların hepsi mi definecileri kekliyordur bilemem,illa içinde gerçekten iş yapanı vardır,yüksek teknoloji firmaları prestijlerini sarsacak topa girmemişlerdir diye düşünüyorum.
https://kts-electronic.com/en/ground...-gpa-1000.html
Hah simdi tamamdir herif hirsiz yahu, ground penetratingli cihazi alip bilmem o da kac on bin dolardir Allah bilir?
https://www.u-survey.com/hs-fs/hubfs...e=IMG_1115.jpg
Bu cihazlan evi tarayacak, komik olmayin lutfen!
Pardon linki gormemisim, ahali dikkat edersiniz toprakta arama yapiyor, eski sato bina v.s yokmu oralarda duvarlarinda gomu olacak?
Bütün kapılar açılmak üzere tasarlanmıştır..!
Hirsizlar altin saklayicilar altin emanet alicilar basmis forumu gece. Bencede guneysuya guvenmeyin hemsehrisinin yaptiklari malum
rxpu dan kaynaklanmııştır:)
Pazartesi damadın açıklayacağı ekonomik paketin gazıyla ellerinde kalan son kurşunu dolara sıkacaklardır. eğer doları öldürebilirlerse ne ala ama dolar ölmeyip tekrar yukarı doğru evrilirse vay hallerine
Aldığım duyumlara göre rxpu TL mevduatta. Yüksek risk ve yüksek getiri/kayıp hedefliyor. O nedenle bazı dönemler çok kazanıyor (1999-2013) bazı dönemlerde ise kamyon ile kaybediyor.(2013-2018). Herkesin risk profili değişiktir. O nedenle herkes kendi risk profiline göre başkasının yazdıklarından etkilenmeden yatırım yapmalı.
Ula bu nasıl iş; çalışirsin vergi alırlar , harcarsın vergi , biriktirirsin vergi. Hatta kullanmazsın yine vergisini ödersin ( trt, köprü ) . Temettü alırsın şirketten keser , yapılan ödemeden keser ,çok fazla alırsan tutar bir daha keser .
Eveeet, üç kuruş arttıran şanslı azınlıktansanız; TL alırsın yüzde 80 lik enflasyon 20 açıklanır, bankaya koysan faiz vermez .
Dolar alsan la dolar yokmuş, Sülün Osman gibi olmayan doları satıyorlarmis.
Altın alsan eve koysan olmaz ,bankaya koysan olmaz kedi - ciğer mevzusu .
En iyisi para biriktirmeyip hepsini yemek o halde . Yine alacaklar yine alçaklar nasıl olsa .
Ha ille biriktirecegim diyorsan en mantıklısı Güneysu ya vermek gibi duruyor. Allah razı olsun ondan .
Gerçek bir olay anlatayım.
Bir tanıdığımız tatil için Almanya’dan Türkiye’ye gelecek. 3-4 kilo kıyma alıp altınları kıymanın içine yerleştirip buzluğa koymuşlar. Hırsız girerse bulamaz düşüncesiyle.
Tatilden dönüyorlar kıymalar altınlar yok yerinde.
Sonradan öğreniyorlar ki elektrikler kesilmiş, kıyma çözülmüş, bir akrabaları da evdeki çiçekleri sulamak için geldiğinde kıymanın kokmuş olduğunu görmüş. Bozuldu diye çöpe atmış.
Şehirin çöplüğünde aradılar ama bulamadılar tabi.