seçim gecesi binali 3.870 oyla kazandık derken demiştik seçim kurulu 4.000 değil 13.000 kusura bağladı işi
Printable View
ölmeden bu günleride gördüm...çok şükür güzel allahıma :yahoo::yahoo:
Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldıktan sonra İstanbul Büyükşehir Beledisi'ne gelerek Mevlüt Uysal'dan görevi devraldı.
İBB Başkanı İmamoğlu: "Kimsenin hakkını yemedik, '16 milyonun hakkını yedirtmeyiz' dedik"
İBB Başkanı İmamoğlu: "Mazbatamızı 16 milyon insanımız adına devir aldım"
İBB Başkanı İmamoğlu: "İBB'nin tüm alanları şeffaf bir biçimde halkına, insanına bugün itibarıyla açılmıştır"
NYT haberi şöyle duyuruyor: ''Türkiye'nin en büyük şehri ve finans merkezi olan İstanbul'da yenilmiş olması, 18 yıldır iktidarda olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük bir darbe oldu''
A defeat in Istanbul, Turkey's largest city and financial center, would deal a significant blow to President Recep Tayyip Erdogan, who has been in power for 18 years
https://twitter.com/nytimesworld/sta...05413228617728
17 Nisan 2019 Çarşamba 19:49
Peru Devlet Başkanı*Martinez Vizcarra, 69 yaşındaki eski liderin,*Jose Casimiro Ulloa Hastanesi'nde acilen ameliyata alınması sonrası yaşamını yitirdiğini açıkladı.Peru Sağlık Bakanlığı, kendisini başından tabancayla vuran Garcia'nın, Casimiro Ulloa hastanesine kaldırıldığını ve ameliyata alındığını bildirmişti.Açıklamada, Garcia'nın durumunun ağır olduğu belirtilmişti.Garcia'nın avukatı Erasmo Reyna da eski devlet başkanının, başkent Lima'da polis tarafından tutuklanmadan hemen önce kendisini vurduğunu söylemişti.Brezilyalı inşaat firması Odebrecht'ten rüşvet almakla suçlanan Garcia için mahkeme tarafından tutuklama kararı çıkarılmıştı. Garcia, hakkındaki suçlamaları reddediyordu.Alan Garcia, Peru'da 1985-1990 ile 2006-2011 yıllarında devlet başkanlığı görevini yürütmüştü.12 ülkede rüşvet skandalıLatin Amerika'daki Odebrecht soruşturmaları, şirket yöneticilerinin ABD'deki davada Adalet Bakanlığı ile yaptıkları uzlaşma kapsamında 10 Latin Amerika ve 2 Afrika ülkesinde yetkililere rüşvet verdiklerini itiraf etmeleriyle başlamıştı.Peru, Arjantin, Meksika, Dominik Cumhuriyeti, Kolombiya, Ekvador ve Venezuela makamları, kendi ülkelerinde şirketin faaliyetlerine ilişkin yolsuzluk soruşturmaları açmıştı. Kaynak: Peru'nun rüşvetle suçlanan eski başkanı intihar etti
Bu adamlar işi bilmiyor. Karda yürüyecen izini belli etmiycen derler.
Dunyadaki en dusuk emeklilik yasi turkiyede
http://m.hurriyet.com.tr/galeri-ulke...te-41184393/21
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski ÖSYM Başkanı Ali Demir, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi
yarın e-5 te köprülerin üstüne afiş asarlar.... ekrem imamoğlu istanbul'a hediyemizdir , pak parti...
Benim ilcede, zurnanin son deliklerini bile iceri tiktilar, Ali Demir serbest yuh artik!
Anadolu Ajansı : RTÜK kararlari : Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sarf edilen hakaret içerikli sözler nedeniyle KRT'ye idari para cezası ve iki kez program durdurma cezası verildi.
AKİT TV'ye, "Gün Başlıyor" isimli programda Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nden yapılan canlı yayın sırasında muhabirin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle idari para cezası uygulandı.
Ayrıca, AKİT TV'de yayınlanan "Saklanan Tarih" programında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsına yönelik kastı aşan ifadeler için de idari para cezası kesildi.
Halk TV'de yayınlanan "Siyaset Kültürü" programında bir CHP milletvekilinin sarf ettiği sözler de ilgili yasaya aykırı bulunarak kanala idari para cezası uygulandı.
Orhan Gencebay göğüs ağrısı nedeniyle kaldırıldığı özel bir hastanede yoğun bakıma alınarak müdahalede bulunuldu.
Anjiyo işlemi gerçekleştirilen Orhan Gencebay'ın tıkanan iki damarına stent takıldı. Operasyon sonrası yoğun bakımda bir süre müşahade altında tutulacağı belirtilen Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Binalı Yıldirim : İstanbul seçiminde süreç işlemiş, İl Seçim Kurulu mazbatayı Sayın İmamoğlu'na vermiştir. Kararın hayır getirmesini temenni ediyorum. Demokrasi ve hukuk işlemiş; körüklenen gerilimin gereksizliği görülmüştür." / Son dakika
Binali, havlu atmis gibi görünüyor...
BHT-Küresel piyasalar'dan,
S400'leri Azarbaycana postalarsak "Küresel ralli"ye biz de katılabilirmişiz efenim!!. Ülke güvenliği bu küresel gavvatlar için bu kadar önemliymiş demek ki..
seçim...
iptal ederse rövanşta rezil olur akepe...göze alamaz...iş olsun diye çırpınıyor acemiler mangası...
dünyaya zaten rezil olmuştuk fazlası olmaz...efendim ne zaman mı?????
suriye olayında emevi camisinde namaz kılma hedefiyle...
rusların uçağını vurup şahin açıklamalardan sonra" ben ettim sen etme ağabey" geri basışıyla...
Almanya'nın kükremesinden sonra deniz yücel'i tek celsede serbest bırakıp fetocu cenneti ülkeye karşı sus pus olduğumuzda...
belçikalılar vatandaşlarımızı yerlerde sürükleyip bakanlarımızı kişkişledikten sonra sıkıntı yok kusura bakma dediğimizde...
meşhur bronson olayında hemi de ne rezillik...
süleyman şah kahramanlığında(!!!!!!!!!!!!!!)
musul büyükelçiliğimiz basılıp çalışanlarımız derdest edildiğinde...
askerlerimize çuval geçirildiğinde(gerçi bir filmde(!) cevap vermiştik ama ben seyretmedim hala ulusal onurum kırık...)
...
daha neler neler...şu kepazeliğin aramızda lafı mı olur canımmmmm...:halay:
Şırnak Kuyutepe Üs bölgesine kalabalık bir Pkkli grup tarafından saldırı yapıldığı ve Saldırıda Şehit ve yaralılarımızın olduğu bilgisi var / Son dakika
Talat ve Akıncı'yı sanki Rumlar seçti fırsatını bulsalar akşamdan sabaha KKTC'yi Ruma satacaklar.. Ctp-Hdp Akape Açılımlarının meyveleri şimdi sahiplenmiyorlar *** gibi ortaya bıraktılar ama bu pislikleri hala da Türk halkına besletiyorlar..
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...da-51587yy.htmAlıntı:
Rum tarafında yapılan bu ifşaatlar, uzunca bir süredir buradan, Akıncı'ya yönelttiğim eleştirilerin ne denli doğru ve haklı olduğunu kanıtlamakta. Rum basınına da yansıdığı gibi Akıncı 1960 Anlaşmaları'nda siyasi eşitliğimizin simgesi ve güvencesi olan Türk Cumhurbaşkan Muavini'nin veto hakkından, Bakanlar Kurulu'nda ve Meclis'te ayrı oy çoğunluğu hakkımızdan vazgeçmiştir. Bakanlar Kurulu'nda 3 Türk Bakan'dan 2'sinin, Meclis'te ise 15 Türk milletvekilinden 8'inin oy vermediği herhangi bir kararın, Rumların çoğunluk oyları ile geçmesi mümkün değildi.. Akıncı ise sadece 1 tek Türk'ün, sayısal olarak çoğunlukta olacak Rumlarla birlikte oy kullanması ile basit çoğunlukla karar almalarını kabul etmiştir…
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr:
Can Ataklı yı izleyin bazen çok dumula uğruyorum yahu.:(:oleyo:
Seçim için bizim haberimiz yok birileri bir şeyler yapmış.dediler ya
Onu uzattı ben bir kaç örnek vereyim.
Hazinede para kalmayınca bakın bunlar hazineyi boşaltmışlar.derler
Fabrikaları birileri satmış,askeri yede gemileri,kamuda araçları yok etmişler bizim haberimiz yok derlermi derler.
Kafayı yediler bunlar.Akıl hastanesine yatırılmalı ve idare alınmalı bunlardan.
Benden Rejim'i değiştirmek için her yolu denediler.Ahlak olmayınca bir birlerine girdiler.
Zaman gösterecek yolsuzlukları.