Hadeee... Faşist yönetim, ahaliyi dolar konuşmaya zorluyor, hani halkların özgürlüğü?:dvr:
Printable View
Hadeee... Faşist yönetim, ahaliyi dolar konuşmaya zorluyor, hani halkların özgürlüğü?:dvr:
Komünizm nerede var Rusya Çin mi nerede
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
dolar acayip yükselmiş https://tr.investing.com/currencies/usd-try-chart
Çevremden gördüğüm kadarıyla herkes benjaminleri verip gömlek cebi modeli külçe alıyor son bir iki haftadır
Arkadaş 306 dan bozdurup 332 den satmıyorlar diye külçeyi diye deli çıkıp ağlamıştı hırsından geçen hafta pazartesi yada salı günü idi .
Millet şu anda halk doları bırakıp altın körele gibi sanki
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir duble daha doldurayım, sallamakta yakıt ister çokta yakar, bu sallama mereti.:)
hiç bilmeden sallıyorsunuz demedim, o bölgeyi es geçip sadece 1. ve 2. dunya savasindan alinan dersleri ve bunun uzerine kurulan duzen uzerine kesin çıkarsamalar yapiliyor demek istedim.
ve konuyu kapatiyorum , kendi açımdan tabi !
bir de sn. Kaya konunun sn. dimitris ile benim aramda çıkıs noktasina goz attiniz mi? yoksa konuya ortadan mi dahil oldunuz ?
Gömlek cebi altın 995 gram altın demek oluyor bu arada .
Dipnot olarak düşmek istedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mustafa beyin istediği gibim, dolar dışında her bir şeyden bahsettik, atladığım/ız bir konu varmı arkadaşlar?:kahkah:
Varsa dötü açık, barmak atmadığımız bir konu, hemen telâfi edelim.:yes:
Kim diyordu hatırlamıyorum : Tarih bir denizi içip, bir tas işemektir. ...
Kesin cikarsama konusunda yapmış olduğunuz eleştirinizi not alıyorum. Bunu değerlendireceğim.
Ancak halen gerçek ve etkili savaşlarda, savaş aletlerinin yeri olmadığını düşünüyorum.
Söylediğiniz gibi bu konu uzamasın. Burası da öyle bir başlıkki aslında ne konuşsak dolarla alakalı. Teknik değil de temel analiz gibi :)
Şehitlerimizin ruhları şad olsun allah(cc) gani gani rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
ŞİMDİ............
Dolar tekrar tirmanmaya basladi
Almayin su mereti ya
Neden İdlib'deyiz?
Orta asya'dan anadolu'ya gelirken yollarımıza kırmızı halı sermediler.
osman gazi de söğüt de domaniç yaylalarında yaşlanıp ölmeyi seçebilrdi seçmedi
istanbul'un anahtarlarını da altın tepsi de sunmadılar.
çanakkalede 15'liler o yoklukta küfffar çok güçlü diye mevziyi terketmediler
millli mücadelede işgalcileri ricayla göndermedik.
güneydoğu da hendekler temizlenirken 800'e yakın şehit boşuna verilmedi.
15 temmuzda kahpelerin kursunlarına boşuna hedef olunmadı.
neden oradayız????
evinizin önünü bok götürüyorda temizlemiyorsanız o bok evinize sıçrar, sıçramasa da eviniz de o kokudan oturamazsınız
alayınızın niyeti belli
çakma cumhutiyetçi çakma kemalistler topluluğu
hakaret edene hakaretleri eskiden olduğu gibi aynısı değil!!! misliyle peşinen iade edilmiştir.
bilinsin.
Dolar hala yukseliyor
hafta sonu abdde ilk vaka geldi onun etkisidir.
usdzar yüzde 1 yukarda açtı.
TRY 6,29e kafa atmış
https://www.linkpicture.com/q/Screen...8_Facebook.jpg
Seyretmedigim için yorum yapamayacağım, ağzına sağlık paşam.:bravo:
Not:Küfür hakkım bakidir.:yes:
Abd de koronavirus bağlantılı ikinci ölüm haberi de geldi. Diğer yandan ülkenin en kalabalık bölgelerinden birisi olan Newyork dan da ilk virüs haberi geldi. Birçok şehir arka arkaya yeni vakaları duyurmaya başladı.
En ciddi sınavlarından birisini verecek Abd. Sağlık yetkilileri bildiğin millete yalvarıyor yeter artık maske satın almayın diye. Daha öncede dediğim gibi paniğe bu kadar yatkın bu kadar vesvese dolu bir toplum daha yoktur.
Diyanet işleri başkanı ...Suriye içinde dua etti...
Şöyleki..''.Ülkeleri işgal edilen ülkelere yardım eyle ALLAH'IM'' dedi.....!!!!!!!!!
:bravo::bravo::bravo:
:yahoo::yahoo::yahoo:
Asya seansında dolar 6.29'u vurdu çekti.
Sen gelsen gelsen arap çöllerinden gelmişsindir bedevi artığı.
Dolar konusunda da cepheler iyicene keskinleşti...
Dolar düşmanı dinciler...
Dolara güvenlik için yatırım yapan her düşünceden insanlar...
Bir de "neden İdlib'teyiz?" konusunda ellerine verilenleri forumlara yazan malum tipler...
Kısaca "çöp dolara düşman İdlip'liler" diyebiliriz bunlara...
Dolar başlıklarında fink atıyorlar.
Atsınlar bakalım.
İyi haftalar...
Bu arada bir soru:
Şu anki bastırılmış da dolar kurunun ne kadarı Korona virüs, ne kadarı İdlib?
Yani bu sorunlar çözülürse (dilerim en kısa zamanda olur) dolar kuru nereye çekilir?
Mesela Trump ile yaptığı telefon konuşmasını anlatıyor:
"Dün gece Trump diyor ki, 'Burada Putin’in ne beklentisi var? Ne isteği var?’ 'Kamışlı’da petrol olayı var’ dedim. 'Orada petrol var mı?’ dedi. 'Var ama Deyrizor kadar değil’ dedim. Ondan sonra böyle bir tabloyla karşı karşıyayız. Bizim böyle bir derdimiz yok. Bizim ne petrol derdimiz var, ne toprak derdimiz var."
Dünyanın bir numaralı süper gücünün başkanı, Kamışlı’da petrol olduğunu, ama rezervinin Deyrizor’daki kadar olmadığını Erdoğan’dan öğreniyor!
Dünyanın bir numaralı süper gücünün başkanı, önceki geceye kadar Putin’in Suriye’den beklentisinin ne olduğunu bilmiyor. Meğerse Kamışlı’daki petrolmüş! Bunu da Erdoğan’dan öğreniyor.
Dünyanın bir numaralı süper gücünün başkanını, Erdoğan teselli ediyor: Sizin kontrolünüzde PKK – YPG’nin çöreklendiği Deyrizor’da daha çok petrol var!
Aklına geleni sallıyor, nasıl olsa milletvekilleri iki dudağının arasında, itiraz edecek, "yapma Reis çocuk muyuz biz" diyecek halleri yok.
AKP milletvekilleri söylediklerini ağızları açık dinlerlerken Erdoğan devam ediyor:
"Dün sayın Putin’e de söyledim. 'Sizin orada ne işiniz var? Üs kuracaksanız üssü yine kurun. Ama şu anda siz bizim önümüzden çekilin, rejimle baş başa bırakın. Biz gereğini yaparız’. E tabi ona da 'biz çekildik’ diyemiyorlar. Menfaatleri nedir? İnanın bunu çözebilmiş değiliz."
Trump’a diyor ki "Putin’in derdi petrol", milletvekillerine diyor ki "Putin’in menfaati nedir, çözebilmiş değiliz."
Ve bu ikisini aynı konuşmada söylüyor!
Bazan kendimizi bir şey sandığımız da oluyor hani...:)
Yan başlıktaki "ben demiştim"ci Youtube'cu video kahramanı (!) yorumcu gibi.
Daha önce yazdığı yazıyı alıntılayp üzerine yazı yazmayı alışkanlık haline getirenler gibi...
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İdlib'de tırmanan gerilim hakkında konuştu. Hiç kimseyle savaşa girmeye niyetlerinin olmadığını belirten Putin, "Tarihte ilk kez dünyada var olmayan silah ürettik, ABD silah konusunda bize yetişmeye çalışıyor" diyerek gözdağı verdi.
Dolar endeksi tepeyi döndü gibi 100 civarı.
Dx de oluşan Libra obo benzeri yapı sert 90 a düşebileceği ni gösteriyor.
Destekler kırıldığında şelale potansiyeli dx de net. Parasal genişleme faiz indirimi yolda..
İlahi Bora bey..
Yemişim onların dolar düşmanlığını.
"Hoca verir talkını, kendi yutar salkımı" misali, onların hepsinin milliliği lafta.
Yeri geldikçe hep söylerim, ben çeliktepeliyim, çevremin yarısı bayburtlu.
Dibimde sanayi mahallesi var, oranın da yarısı gümüşhanelidir.
Memleketi farklı olup da yine sofu takılan bir sürü kişiyi de katın, "yer gök sofu dolmuş makber mi ya Rab" dersiniz..
Bunların arasında büyüdüm. İçlerinde tanıdığım ve iş yaptığım çoktur. Hepsinin ciğerini bilirim.
Sarıklısından poturlusuna, badem bıyıklısından hilal bıyıklısına kadar hepsi fiziki dolar ve altın deposudur..
Ne de olsa "fağyiz haram"..
Edepleriyle susup yatırımlarını yapsalar hiç bir lafım olmaz(herkes istediği şeye parasını yatırmakta özgürdür),
ama utanmadan buralara gelip sizi bizi vatan haini ilan ediyorlar ya, küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum..
https://i.hizliresim.com/RGbQvY.jpg
Boş bulduğu başlıkta kendi söyleyip kendi dinleyen garip zat, dayanamamış incilerini ve de ümitlerini, başlığa uygun olmasa da buraya dökmüş...:)
Ben diyorum ki:
Dünya ve ülkem normalleşsin, insanlar barış ve refah içinde olsunlar, anlamsız savaşlarda insanlar ölmesin, kendilerine güvenli yurt arayan insanlar aileleriyle huzuru bulsunlar da dolar isterse dibin dibine gitsin...
Felaket isteyen, çağıran insanlar sanıyorlar bizi. Dolar kuru patlasın diye...
Try parite çiftleri hakkında değil yazılar. Dx hakkında. TL ve tr hakkında değil dolar hakkinda. Malesef ne yazdığını anlayamayan ahalinin işi zor..
Anlayacağınız şekil de tekrar yazayım dolar TL demiyor orada dolar endeksi dx.
Başlığı değiştirin dolar TL yükseliş kaçınılmaz yapın o vakit..
Adios
Son dakika haberler... Bakan Akar: 2557 rejim unsuru etkisiz hale getirildi...
Kulak çekilmeden önceki sınırı geçen göçmen sayısı da 100.000 falandı galiba...
Akar ve Soylu, muhasebe bürosu kurdular sanırım bu hesabı güncel tutmak için...
Peki bir kıymeti harbiyesi var mı vatandaş indinde?
Benim için yok.
Göçmen de duymak istemiyorum şehit haberi de...
Goldman Sachs ekonomistleri, Fed'in faizleri agresif şekilde indireceğini öngördü.
https://resimag.com/p1/34b8aa6a265.png
Hı hı...
Gözlerim doldu..