17.27 de garanti B aradı mail gelmiş de 17 verdiler 1+
akbank 16.50
17.27 de garanti B aradı mail gelmiş de 17 verdiler 1+
akbank 16.50
Slm.. Günlük aktiften iyisi yok gibi.. 93 bin günlük 18.50(spotaj 15)devam...ayrıca fx de altın, euro, dolar alsat makasları da düşük..
Merhaba, altın, eurusd spread oranları nedir , yardımcı olabilir misinizSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi bakayım.SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NurolBank
750K
32g
%17.60 MK (%5 Stopaj)
ytd.
syg,
burgan dolara %3 vermeye başlamış.
Vakıf Arı hala 15 de ne cazibeli tanışma faizi
Guvenilir mi bu nurolbank?
ben kolay kolay insanlara hakaret etmem. Geçen gün size saydırılırken '' bunun üzerine neden bu kadar gidiyorlar '' demiştim. Sonra geriye doğru yazdıklarınızı okudum. Amacınızın faiz- döviz vb. olmadığını, buraya atanmış trol olduğunuzu anladım.
Benim nereye ne yazacağıma siz değil ben karar veririm. Şimdilik bu kadarla yetinin.
Bende bugün denizde
100 k 180 gün %16.50 bağladım.
(%5 stopaj)
20 k da günlük te biraktim %15.50 den
Uygulamada 180+1 mi oluyor. Yoksa 3 30, 3 31 183+1=184 gün diye mi. Yani fiili olarak 6 ay +1 ise tek tek saymak lazım. 185 en garantisi gerçi şubat var arada :)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
31 araliga kadar zaman var acele etmişsiniz daha 24 Aralık toplantısı var onu da görüp bağlayabilirsiniz.
180gune kadar %5
181 -365 gune kadar %3
366 gun 0 stopaj.
mt neden stopaj için sizi uyarmadı ilginç 1 gün ile stopaj avantajı kaybolmuş
Gecen seneki stopaj indiriminde denizden 6 aylik sordugumda mt 180 gune su kadar veriyoruz demişti. 181 gunun %3 stopajlı olduğunu benden ogrenmisti oyle birine denk gelmis olabilir diyicem ama bu sefer reklamını da yaptilar bilmeyecegini düşünmek safca olur.birde valore dikkat edin deniz sever valorlu yapmayı.
Enflasyon artiyor ,faizler mevduatlar yani 20 leri gorecek.uzun baglamayin
Enpara 3 ay 16.75 olmus. Özel faiz oranı diyor 31 aralığa kadar. Üst alt limit yok.. her tutara..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf da şöyle bir olay başıma gelmişti. Virüs olayının çok korkutucu günlerinde (hala da öyle) mevduatı internet bankacılığı üzerinden yapmıştım. İlk seferde bir sorun yoktu. Ancak ikinci kez yaptığımda iş işden geçtikten sonra gördüm ki vade sonu hafta sonu C.tesi gününe denk geliyor. inanamadım. Bankada MT si konuştum oluyor dedi. Bağlarken vade sonu hangi güne denk geliyor kontrol etmemiştim. Açıkçası hafta sonuna geleceği aklımın ucundan dahi geçmemişti. Şubeden yaptığım işlemlerde günü kendim belirleyip işlem yapardım. Ama böyle bir durumla karşılaştım. Ve hatayı yine de kendim de buldum. Bana ders oldu.
Bu gün saat 10:30 civarında HSCB bankasından aradım.
440 bin TL için 92 gün %17 oran verdi.
32-91 gün için ise %16,50 oran verdi.
181 gün için stopajın %3'e düşeceğini fakat yeni yılda stopaj oranlarının değişebileceğini söyledi.
Ama benim vade günüm 28 Aralık günü biteceği için bir şey demedim.
28 Aralıkta tekrar telefonla oran verecek. Bakalım ne olacak.
Bu arada HSBC ile hiç çalışmadım. Sadece 1-2 hafta önce telefonla oran almıştım.
Fiba telefonla 17 oran verdi. Düzenli güncellemeyi gönderen bir MT yolladı. Mevduat düşünmediğim için vade, minimum meblağ gibi detayları bilmiyorum, bilgi olsun ilgilenen arkadaşlar için. Ama daha önce 300k için 32 gün görüşmüştüm, muhtemelen bu civar meblağlar içindir.