Dowda 27.470 var şimdi.
Ama ondan sonra ne yapacağı.?
15 DK
https://i.hizliresim.com/bdT5sN.png
Printable View
Dowda 27.470 var şimdi.
Ama ondan sonra ne yapacağı.?
15 DK
https://i.hizliresim.com/bdT5sN.png
Yoğun bakım ile vaka sayısı artıyor
Devam edin böyle
Para kredi sizi kurtaracak
Yakında açıklama yapma kaldırılır bence. Yok vaka şu bu. .
3 e bölüp yutuyo o
Ama 3 ünü aynı anda mı ? O kadarını Bilmiyom artık .
Var bi hikmet
Pandemik hikmet
Aslında sarımsağın puresini sıkıp
Yavaşça yalayıp emse yavaşcana daha faideli olur
Ya ne sarımsağı yav..
Korono ya eyi gelen yencek şeyler
1 greyfurut (bundan sonra yazın yok)
2 kornişon turşusu
O ka
Gerisi bilimsel ispat içermez
Bnm dr arkadaşlar bunları önerdi
Enseyi çok karartmayin
O ka çok grifrut yedimki
Ne yesem ağzıma grifurut tadı geliyo acımsı
Her yeri açtınız eyvallah futbolda başladı eyvallah ya peki basketbol voleybol hentbol bunlar niye başlamadı
Diğerleri futboldan daha az uyutuyorda ondan.
Futbol tr de en etkili morfindir.
:))))))
Ya bu alet edavat
Kornişon greyfurt
Benim corc buşt arkadaşlar mahsus mide ekşime yapsın diye soyledilerse dikkat et
Bnm mide barsak sağlam da
Sende ters etkime yapmasın.
Tahmini fikrimi yazem de bana kızma sonra
Yani o gıdaları tüketimden memnunum da Yan etkililer azıcık işte
Ben 1.88 den 4.000 kontrat short açtım seans sonuna doğru orası direnç nasıl olsa kaldırmazlar demiştim hatta bi 1.85 e kadar düştü sonra bi baktım vadeli 1.88-89 çalışıyor. Bi kaç kademe düşerse ne ala düşmezse poku yedik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hiç destek vermiyonuz ama bide siz dayansanız belki olacak.
qumarbaz geceden demişti sabah
ileri ittirdiler çalışmadı,
şöför geri vitese taksın bide önden arkaya ittirin bakalım ne olacak?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post4507952
Dow bu akşam düşecek galiba. Way anasını. Tarihe tanıklık etmeye 2 saatten az kaldı. :he:
Yarın 7000 gap olur mu ki :kahkah:
Emlak konut sıkı takibim de
Pozum yok ama uygun gördüğüm anda basacağım shortu
Şuan beklemedeyim
Ytd
-8.175 gap gelse de keyfimizi bulsak
Çok yakında sistemciler de maça girecek
💓💓💓💓
Ne zaman az kaldu az 🙃🙃
Onlar da pençe 2 de destek verecekler
Nasdag 10.000 gördü artık burdan da düşmezse nereden düşecek.
bakalım sana kırmızı çok yakışıyor da 3 gün olacak mı ?
Ya ayıp oluyor beyler işimiz şaka ama lütfen cortcu kardeşlerimizle dalga geçmeyelim , hiç birimizin bu düşünce de olduğunu sanmıyorum ama insanlar belki biraz takılmak istiyor tahminim o şekilde ............ Yani nastag yine artıya geçmiş elden gelen bir şey yok , yurtdışı hafiften toparlamaya başlamış.Yarın için tahminim bakın tahmin diyorum olur olmaz bilemem 110 bin üzeri tutunmaya çalışacağız eğer 111 bin üzeri kapatırsak 115 bin yeni hedef gündeme gelebilir.Türkiyede de hayat normale dönmeye başladı düğün salonları felan açılacakmış .........65 yaş üzerine izin çıkmış ............... elbette yine hergün 15-20 kişi vefat eden olacak gibi ...... kısaca maskeden şaşmayalım bir vatandaş olarak maskemizi takalım , el temizliği ne kadar sık o kadar iyi olur ..... herkes üzerine düşeni yapmalı bence çünkü birimiz değil hepimiz için faydalı şeyler.Sağlıcakla kalın.
Şır Şır
Bence belini kırdık 🙃
Yarın da çiğnersek
Sonra talana başlarız DİE hesap ediyorum
Sonra vur allahım vur vur allahım vur sonra sistemci abiler Sistem sat verdi DİE gelir 2 pençe bak gayri sen
https://www.tradingview.com/x/vnzHqvL3/
.
.
Aynen devam.:wave:
Yazlıkta olduğumdan dolayı şort sezonunu açtım.
Havalar ısınmaya başlar ne de olsa...
paint programları olmasa sünger bob resim çizemezdi...hahaaaaa..dalgalı dalgalı aşağı iniyor.. yok 2018 dibi.. falan filan.. ciddi ciddi bunu çiziyor sürekli.. ama basit bir kural var: geçmişte olan (trend, şablon) gelecekte de olacak demek değil.. şekiller şablonlar geçmişin olayları ile şekillenmiştir..
Avrupa borsaları yüzde 2 lerde düştü. Biz hem avrupa hem asyada olduğumuz için düşsek mi kalksak mı bilemiyoruz [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mr erdoğan liderliğindeki akape iktidarlarının kötü yönetimi nedeniyle son 7-8 yıldır endeks sürekli dolar bazında geriledi.. bazılarına göre göre bunu haketmiyor.. böyle konuşuyorlar..ama sürekli bu bahsettiğimiz şekilde fiyatlandı.. ama bunun gelecektede devam edeceğini söyleyemeyiz.. daha iyi işler yapan bir iktidar bu grafiği (sürekli aşağı yönlü) tersine çevirebilir.. Türkiye ülke olarak sıçrama yapabilir.. gelecekte her şey mümkün.. senaryo çok..
Sercio ramos gelir
alır anahtarınızı akıllı olun :))
Hdpli milletvekili leyla bilmem ne tahliye edilmiş
Gözü kapalı hisse senedi alan fena ütülebilir!
https://www.dunya.com/kose-yazisi/go...lebilir/471674
yazıdaki başlık bu.. dünya gazetesini beğenirim genel olarak.. hisse senedi konusunda almak ve almamak tamamen kişiye ve risk algısına bağlı bir şey.. ben burada sadece kullanılan kelimenin ("ütülebilir") ülke çapındaki bir gazetede yer edinmesinin altını çizmek istedim..
kötü yönetimin grafiği mi olur ??
hahhaahhaaa..evet..olur..
endeks/dolar grafiği mesela..60 binlerden 20 binin altında şu anda.. veya milli gelirin 2008 den sonra düşmesi.. yani sözde ustalık döneminde.. üstelik iki defa daha yuksek hesaplanmasına imkan tanıyan revize yeni yöntemler kullanılmasına rağmen.. işşizliğin artması..eğitimin çökmesi (sürekli sistem değişimi, sınıfta kalmanın kaldırılması, uluslarası sınavlarda başarısızlık, okuduğunu anlayamayan nesiller vb).. borçların tavan yapması.. her birisi için grafik var..liste çok uzun.. zaten (kötü yönetim nedeniyle) sürekli problem yarattıkları için milleti oyalamak ve uyutmak için ayasofya gibi meseleleri kaşıyorlar sürekli..
ayrıca.. maaşlı çalışansan 10 yıl onceye göre dolar bazında arttı mı maaşın yoksa azaldı mı? belki şanslı bir grup içindesindir..
sorun su mevcut parasal tabani nerden nereye getirdiler dow ayni noktaya geldi ?
dow'u canli tutmak icin fed boyle surekli para arzini (hele ki bu duzeyde) artiracaksa dunya'da kriz panayiri acilmis demektir !
yani bir 3 trilyon bir 3 trilyon usd diyerek nereye kadar !!??? reel sektoru aptal yerine koyuyorlar
Yok abi para basmiyorlar hikayemis bilanco fln
Olmayan parayla basılıyormuş gibi gösterip şişirilmiş bu kadar
Fiziki para basilmiyor piyasaya sadece hisselere para girisi varmis gibi gosteriliyor fed baskani itiraf etti
Tarih boyle uckagitcilik duzenbazlik gormedi
O kdr para basilip piyasaya surulse abd faizleri 10 lara yaklaşırdı