Bugün iyiye sinyal yaktı.
Printable View
Bankaların, döviz ve altın alış ve satış da ki marja bakan oldu mu?
Marj kendi kendine oluşmuyo
Oluşturuluyo
Al Gülüm Ver Gülüm
Adı neydi bunun?
Serbest piyasa ekonomisi :)
Piyasada oyunu kuran regule edenin cevabı belli
Buna adam Smith The invisible hand görünmez el der
İşine gelmiyorsa oynama
Alma Satma
Bu haberi hiç bir yerde göremedim.
https://www.youtube.com/watch?v=EJ3l...=AYDINBEKDEMIR
5 Şubat TCMB analitik bilanço
Dış varlıklar 695.155.441,00
Toplam döviz yükümlülükleri 696.269.104,00
TCMB Bilanço içi döviz pozisyonu negatife geçmiş
bu özel şirket tahvillerinden anlayan var mı?
Batı Afrika ülkesi Nijerya, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede 42 milyon doz aşı daha alacağını bildirdi.
İNGİLTERE SAĞLIK BAKANI: KARANTİNA KURALLARINI KASTEN İHLAL EDENLERE 10 YILA KADAR HAPİS CEZASI VERİLECEK
Bizde de uygulansın..
Türkiye'de İngiltere varyantı tespit edilen Covid hastalarının ardından, İstanbul Tıp Fakültesi’nde bir hastada Brezilya mutasyonunun teşhis edilmesi, filyasyon uygulamalarında da değişime yol açacak. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, artık pozitif teşhis alan tüm hastaların evde ya da hastanede farketmeksizin, tek kişi olarak izolasyonda kalması gerektiğini söyledi.
Biz bunu 6 ay önce söyledik...
Kesinlikle dogru bir uygulama, 10 yil abartı olsada, covid olup kurallara uymayan bir kişiyi en azından 30 gün cezaevine koyacaksın...para cezasi ile yola gelinse kimse trafik ihlali yapmazdı
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 18:51’de Konya Tuzlukçu merkezli 4.7 , saat 18:52’de 4,0, saat 18:53’de ise aynı yerde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Türkiye’nin Uzay Programı açıklanıyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...644f736cc5.jpg
Erdoğan : Birazdan Türkiye’nin uzay programını tüm dünyaya açıklayacağım
Erdoğan: "(Milli Uzay Programı) Küresel uzay yarışında ülkemizi üst liglere taşıyacak bu yol haritasının başarıyla hayata geçmesini diliyorum."
Erdoğan : Tüm dünyanın gözü bizde , neden saldırıyorlar ? Neden ? “ Çılgın Türkler geliyor “ diyorlar
Erdoğan : (Uzay programı açıklanıyor ) : Fransa’nın başındaki zat durmadan bana saldırıyor , yahu senin benimle ne işin var ? Sen önce Cezayir’in hesabını ver , senin büyüklerin Cezayir’de 1 milyon insan oldurdu sen onların hesabını ver
Erdoğan: 2028'de planladığımız ikinci aşamada aracımızı yakın yörüngeye çıkaracak, ilk fırlatmayı bu milli roketlerimizle yapacağız
Erdoğan: Medeniyet coğrafyamızın sembolü hilali, al bayrağımız ile Ay'a göndermenin gururunu milletimize yaşatacağız
Erdoğan: Dördüncü hedefimiz, uzaya erişimi sağlamak ve bir uzay limanı işletmesi kurmaktır
Erdoğan : hedefimiz bir Türk vatandaşını uzaya göndermektir
Erdoğan : Uzaya bir vatandaşımızı göndermeyi, turistik gezi olarak değil, gelecek nesillere yol gösterecek bir bilim misyonu olarak tasarlıyoruz
Erdoğan : Hedefimiz 2023’de Ay’a gitmek
borsa hayatımın en büyük hikayesi bana göre artog du...
adamlar tarım şirketi diye borsaya açıldı...
portföyde sadece tarla var...
şirket üstüne bişey yok...
sonra biz petrol arıcaz diye başvurdular...
petrol bulacak bizde sengin olucaz hayaliyle aldılar...
sonra 10 kat çıkarıp çakıp şirketi iflas ettirdiler...
işin en ilginci neydi biliyormusunuz şirketin şirket binası yoktu...
şirket merkezi olarakta tarlanın ortasındaki konteynır gösterdiler...
pekala kritik soru buna kim izin verdi...
Erdoğan: Yerçekimi fikrini Newton'dan 7 asır önce dile getiren El Biruni'dir
Bu ekonomik durumda badem bıyıklıların aya gitmesi aklıma hemen şu atasözünü aklıma getirdi: " Ayranı yok içmeye, atla gider sıçmaya "
Bilmeyenler için anlamı şudur:
Fakir ve yoksul kişiler, maddi gücü olmadığı halde, gösteriş yapmak için olmadık çaba içine girerler. Ancak bu davranış onları yüceltmez, gülünç duruma düşmelerine yol açar. Kişi kendi maddi gücünü bilerek hareket etmeli ve çevresindekilere karşı kendini mahcup duruma düşürecek davranışlardan sakınmalıdır.
Elon Musk iyi gazlamiş....Spacex a bir bayrak yanına rüzgar olmasa da flama al sana uzay.....1985 çocuk aklımla astronot olmak istiyordum... Büyüyene kadar bizde bir Challenger yaparız demiştim yaptık yok Fransa'dan yok Elon'dan uydu alıp ancak gönderiyoruz.
Ben çocuktum ama başkan dediyse vardır bir hikmeti....
Eeeee....Alim diye el biruniyimi örnek aldın, harizmiyimi, ibni sinayımı !!! hepsini kafir ilan edip, buharinin,ebu davudun peşinden gittiniz...
Yok, vallahi tarih bilgisi de yok...Adamların kitaplarını koca mısır kütüphanesini yahudilere sattınız, onlarda aldı geliştirdi...şimdi sahip çık bi faydası olur belki
JPMorgan, Vakıfbank için hedef fiyatını 9,30 TL'den 6 TL'ye indirdi /Forekshaber