sanko günlük düşünmeyin sanko gercek fiyatlarını 2021 de görecek yılsonu değerlendireceğim zirve hedeflerini bu yıl 20 üzeri bekliyordum ama 2021 için yay cok gergin hedefimi şimdi yazmak istemiyorum yıllık kapanış sonrası yazacaüım
Printable View
üye sayımızın artması iyi ziyaretciler halen önde
Arkadaşlar cümleten iyi geceler
Teşekkürler hocam
Celik hocam iyi günler aylardır ziyaretçi olarak takip ediyorum yazdıklarınızı teşekkür etmek istedim
Selamlar herkese.4s. grafiklere göre gözüme güzel gözükenler:POLHO-RYSAS-FONET-HATEK-CEMTS-CRDFA-CEOEM-IPEKE YTD.
tskb ve kozaal nasıl duruyor? Hiç listesinde/izlemesinde olan var mıdır?
Sayin Celik hocam Mepet icin yorumunuz daha onceden 3 liraya dusmesini bekleyindi. Bugun 3 liradan trene bindik. Yorumlarinizi alabilir miyim? Tesekkurler
Hayırlı akşamlar hocam selec hakkında bir görüşünüz varmı acaba?
TSKB için bir yorum alabilirmiyiz hocam
Akşam sorularınıza cevaplarını yazacağım şu an halen işteyim çalışıyorum
Hocam yıllık listenizdeki bazı hisseler şimdiden tavan yapmaya başladılar sizce bu hisselere girmek için geç mi kaldık artık ? Yeni bir liste yapacak mısınız ?
Celik hocam orge icin yorumunuzu alabilirmiyim...zamani gelmedi mi daha acaba...teswkkurler
Arkadaşın yıllık hisseler için geç mi kaldık yoksa yeni bir liste yapacak mısınız sorusuna şöyle bir ilave yapayım :)
İçlerinden daha geride kalan ve beklediğiniz hareketi yapmayan hisse varsa yatırım amaçlı al unut şeklinde öneriniz hangisidir ?
Ayrıca gyo lar gidiyor diye nispeten geride kalan dzgyo aldım kısa vade için fakat pek bir hikayesi de yok gibi...Kalayım mı gideyim mi tekniği nasıldır ?
Zahmet edip yanıtladığınız ve bizlere zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.
Kozal ve inveo var
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozal ve inveo
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam tektu piyasanın çok gerisinde kalmadimi 218 görüp 187 yakması hoş olmadı nasıl bir spek bu
Selamün aleyküm arkadaşlar Hakan hocam Gözde sen de duruyor mu hala ,dün Çelik hocam da yazınca şöyle biraz araştırip Arsan ile takas ettim bakalım hayırlısı.Nasıl olur sizce kısa vadede??
Çelik hocam iyi akşamlar ihlas a da bakabilirmisiniz teşekkürler
Cümleten hayirli aksamlar celik hocam thyao ve cemts e bakabilirmisiniz rica etsem
iyi akşamlarmı diyeyim iyi gecelermi :)
İyi geceler hocam tskb yi sabırsızlıkla bekliyoruz
Hayırlı geceler .
Celik hocam, CRDFA, MNDRS, SKBNK , VKGYO , GSDDE, altarnatif 2021 listesine girer mi...
Neden yazılarım gözükmüyor
Gören varsa bir cevap yazar mı?
Birde mesaj sayfasını her açtığımda 200 sayfa geriden başlıyor mesajlar admin sıkıntı nedir acaba?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Çelik Çomak
İsgyo ve Teknosa son durumuna bakabilirmisiniz size zahmet
Tşk
Yarın için akların aksgy si güzel görünüyor ytd