https://i.hizliresim.com/yxOXGh.png
Printable View
gaz çıktı mı
Cumaya kadar gaz haber gelmez :)
8,27 görmüş oradan düşmüş, orayı geçirmeye çalışıyor olabilirler, ondan sonra zirve 10,24 olabilir. Yeni olduğu için eski grafikleri yok.
1.210 milyar dolar normal bir piyasa değeri, bir ara sadece Aslan Çimento çok daha fazla ediyordu, arsaları vs vardır belki.
Gaz çıkarma ayağına tam bir spekülasyon yapılıyor. Endeksi ve doları inceliyorum. Bazı hisselere anormal baskı yapıp topluyorlar. Görünüşe göre açıklamayı geciktirip, bu süre içerisinde mal toplayıp, doları gaz baskısına alıp, açıklama sırasında hisse boşaltıp, döviz toplayacaklar. Gaz ile yükselen endeks ve gaz ile baskılanan kur yarattık.
ABD de bizden farklı değil. Para basma ayağına asrın endeks balonlarını şişirmeye devam ediyorlar. Patlama daha şiddetli olacak.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanırım gazı petkm çıkaracak
Gazda 2021 de fiyat indirimi olacak deniyor.
Fiyatlar inince bakmak lazım.
İsrail doğalgazı gelir ise işler çok değişir. İsrail'den doğal gaz gelecek diye santral yatırımı yapanlar olmuştu zamanında.
beklentiler alınır...
Buyuk hisseler cok rezalet sabahtan beri methiyeler duzulem petkim bile +1.5
8 kusurdan düşmüş.kagit bu
Şu an itibari ile elimdeki krdmd ler satılmıştır. %77 döviz, %23 TL ile devam ediyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsayı 2 katına çıkaracak gelişme olmadan yükselmesi zor, +- %20 hisselerde gürültü diye geçiyor.
Bakan Dönmez: Karadeniz'deki sondaj çalışmaları diğer katmanlarda da sona erdi, test ve analiz çalışmaları devam ediyor
Çalışma sonucunda keşfedilen gaz miktarı konusunda bir gelişme olursa Cumhurbaşkanımız önümüzdeki haftalar içerisinde açıklama yapacaktır
Şöyle demiş gibi:
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ağustos ayında Cumhurbaşkanımızın açıkladığı bir keşif vardı. O dönemde biz iki katmanda çalışmalarımızı yaptığımızı söylemiştik. İnşallah önümüzdeki günlerde bir keşif yakalanır ve tespit yapılırsa Cumhurbaşkanımızla birlikte paylaşacağız" dedi. - ESKİŞEHİR
BRISA hareketlendi, GOODY düşünüyor.
600 tane hisse tavan da vob eksiye dusmemek icin çırpınıyor
Nobel ekonomi ödülünü gittiler 2 tane gavura verdiler.
Oysa bizim ekonomi yönetiminin alması gerekliydi.
120 milyar doları yakmak 1 ödülle bile geçiştirilemeyek bir durum
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xu100Tum endeks FK ortalaması 210 civarı herhalde...
Eskiden 8-10 Fk ya burun kıvırırdık, sahol şu an 4 küsür Koç 5 küsür FK da...
Yabancı payı yüksek olanlar kıvranıyor, küçükleri alanlar 3-5 katı gidiyor, 3 sessiz 2 sesli harf seçenler son 3-5 ayda köşe oldu, bu gazla da kredili girdiler, çok canlar yanmaz umarım...
Olmayan para alim yapılıyor gibi kaydettirilip mi yukselitiyor bu hisseleri bademler
Bunlardan hersey beklenir
Lastik sektöründe ISO500'de 6 firma var, kar marjı düşük, işçilik ister istemez önemli bir faktör gibi.
ÖZKA lastik isminde bir firma da listeye girmiş, ticari ve tarım sektörüne lastik üretiyormuş.
https://i.hizliresim.com/12qYLq.jpg
Bu havaların gıdısatına bakılırsa dogu anadolu harıc turkıyede kımsenın pek ısınma problemı kalmayacak alt-ust kat farketmeksızın... Ama yazın suyu nerden buluruz onu bılmıyorum, ISKI'de bırılerı bılıyordur ınsallah...
Su deposu ureten sırket var mı borsada?
Nassı gideyo değerli hisse.net ailemiz & vesaire ??..
Viop30 + DowF kalan longlarımız kadarıyla devam..
Long live longS’. )
Bademsiz yarım yamalAk kalmı$ ki yine en bi bademliler..
Selamlar, iyi trade’ler...
Şirketlerin KDV, SGK beyannameleri her ay yayınlansa şeffaflık olur.
Kamu bankaları vergi tahsil ederken SGK, KDV, ÖTV vs öğreniyor bence.
Dolar globalde tekrar gerilim filmi çekebilir
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence GYO sektörü öldü.
Evden çalışma başlamış.
32 milyon ev 22 milyon aile varmış.
Suriyeliler vs de gider ise çok ev boş kalır kiracıya aidatı öde yeter derler.
Ressam burada bir ülke nasıl fakirleştirilir konusunu irdelemiş. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...40d90f9dd0.jpg
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insan gözlerine inanamıyor ama malesef görüntü aynen bu.
benim hesap ta şu ;
2010 yılında peugeot araç almıştım 4 yaşlı. arabanın fiyatı o dönem maaşımın 10 katı idi.
2014 yılında yine peugeot aldım bu kez 6 yaşında. onun fiyatı da maaşımın 9 katı idi.
şimdi ise aynı muadil peugeot modelini almak için maaşımın 20 katından fazlasını ödemem gerekiyor..
malesef durum bu.
gerçekten fakirleştik bunu sadece biz mi görüyoruz acaba?
bakıyorum ekranlara ilgili kişilerin dillerinde ; tüketici güven endeksi şu oldu, kapasite kullanım bu oldu, 3.çeyrek şöyle oldu, yılı çok iyi kapatıcaz, ekonomimiz gayet iyi gidiyor lafları filan...
ya arkadaş biz hangi memlekette yaşıyoruz?
banane tüketici güven endeksinden. aç millet aç aç. :)
harbiden fakirleştik ya bunu neden kabullenemiyorlar.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, iktidardaki İşçi Partisi'nin 75'nci kuruluş yıldönümünde, yaşadıkları zorluklar nedeniyle halktan gözyaşları içinde özür diledi.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-...medium=custom7
Kıyamet alameti olabilir. :)
Biz de de sabır edin deniyor.
Kim müslüman kim kominist? what is matrix?